Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
a jak z chodzeniem na smyczy?
Mazowszanko, Ziutka zrobi pakiecik ogłoszeń :)

Kiepsko. Próbuje w ramach zabawy podgryzać smycz.
Ziutka kochana jest :) A zdjęcia wybrała z tomkowych ?

Izabela124. napisał(a):
Doszły Mazowszanko już te tabletki?

Jeszcze nie doszły, ale zostałam uprzedzona, że jest poślizg.
Tak więc czekam cierpliwie.

Posted

Przesłałam Ziutce 10 zdjęć tomkowych.
Spróbuj oswajać niunię ze smyczą, przez załozenie obroży i smyczy puszczonej luzem, ale pod kontrolą, by jej nie zażarła :)

Posted

[quote name='malagos']Przesłałam Ziutce 10 zdjęć tomkowych.
Spróbuj oswajać niunię ze smyczą, przez załozenie obroży i smyczy puszczonej luzem, ale pod kontrolą, by jej nie zażarła :)[/QUOTE]

Tak zrobię :)

Posted

[SIZE=3]Zajrzyjcie, proszę na debiutancki bazarek[B] Mortes[/B] na zadłużonego NIKO, który jest na jej wyłącznym utrzymaniu.[/SIZE]

[url]www.dogomania.pl/forum/threads/230564[/url] Ekologiczne-torby-handmade-

Posted

[quote name='Mazowszanka'][SIZE=3]Zajrzyjcie, proszę na debiutancki bazarek[B] Mortes[/B] na zadłużonego NIKO, który jest na jej wyłącznym utrzymaniu.[/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230564"]www.dogomania.pl/forum/threads/230564[/URL] Ekologiczne-torby-handmade-[/QUOTE]
ja już byłam, super torby:)

Posted

[quote name='malagos']Mazowszanko, odezwała sie Ziutosława? Jakieś aktywacja na mejla przyszły?[/QUOTE]

Ziutka nie odezwała się, poczty mejlowej jeszcze nie sprawdzałam, bo cały dzień pakowałam fanty.
Zaraz zajrzę :)

Posted

[quote name='Toska1']czy tabletki już dotarły ?
głaski dla sunieczki :)[/QUOTE]

Wczoraj mąż z Warszawy przywiózł. Dziękuję bardzo :)
Już dostała dwie tabletki ( po jednej dziennie ).
Jak się skończą to dokupię nowe.

Posted

[SIZE=3][B]Zgłosiłam Lilkę do Akcji Sterylizacja, post.4465,str.179[/B][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto?p=19516661#post19516661[/url]

Trzeba wysłać oryginał faktury i imię suczki.
Adres podałam w poście 270, str 11 wątku Lilki
Resztę "pouczeń" wysłałam Lobarii w związku ze zgłoszoną przeze mnie Zuzią z jej wątku.
Nie mam siły teraz tego szukać po wątkach.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Wczoraj mąż z Warszawy przywiózł. Dziękuję bardzo :)
Już dostała dwie tabletki ( po jednej dziennie ).
[/QUOTE]

Dzięki za info, już się niepokoiłam , że gdzieś poczta zagubiła, bo wysłałam zwykłym listem :)
Oby suńce pomogły !

Posted

[quote name='malagos']A Ziutka i ogłoszenia...... cisza?..............[/QUOTE]

Nadal cisza.
Niektóre ogłoszenia robione przez mgie sa jeszcze aktualne, tylko zdjęcia mają słabsze niż te
ziutkowe (tomkowe).

Zanim nauczę Lilkę chodzić na smyczy muszę oduczyć ją piszczenia pod drzwiami sypialni o 5.30
każdego ranka.
Tutaj to nie problem, jest lato, widno. Na galoty od piżamy zakładam kalosze, na górę zimową kurteczkę i wychodzę. Ale w mieście będzie kłopot.
Na szczęście TZ przyjechał na urlop i dziś ją pogonił do domku.
Grzecznie poczekała godzinę. 6.30 to już coś.

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka'][SIZE=3][B]Zgłosiłam Lilkę do Akcji Sterylizacja, post.4465,str.179[/B][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto?p=19516661#post19516661"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto?p=19516661#post19516661[/URL]

Trzeba wysłać oryginał faktury i imię suczki.
Adres podałam w poście 270, str 11 wątku Lilki
Resztę "pouczeń" wysłałam Lobarii w związku ze zgłoszoną przeze mnie Zuzią z jej wątku.
Nie mam siły teraz tego szukać po wątkach.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :) i jeszcze raz przepraszam za kłopot- już przekazuję info Klaudii, a Ona z kolei musi skontaktować się z Beatą z B.-B. (to Ona ma fakturę).
Odszukałam Twój wcześniejszy post na ten temat : str. 11 # 270 wątku Lilki. Rano skontaktuje się z Lobarią, bo nie mamy adresu Soemy, a to właśnie do Niej ma być wysłana faktura.
No i mam jeszcze jedno pytanie - czyj nick z dogo podać ? -ten przypadek jest bardzo zawiły:razz: - Lilka jest u Ciebie i to Ty Ją zgłosiłaś, Klaudus osobą odpowiedzialną za sunieczkę, a ja jestem tylko Jej skarbnikiem:oops:
Konto muszę podać chyba swoje (skoro jestem skarbnikiem) - jak tylko przyjdzie zwrot to oczywiście zaraz wpiszę do rozliczenia:)
Sorki, ale nigdy wcześniej nie miałam z tym do czynienia:oops:.

Chyba pójdę znowu spać....to miało być tylko takie krótkie przebudzenie....., a wyszło jak wyszło. Nie wiem czy jeszcze warto zasypiać, bo za niedługo i tak trzeba będzie wstawać :)

Edited by AtaO
Posted

[B]AtaO [/B]nick chyba mój jako osoby zgłaszającej.
Najlepiej skontaktujcie się z Lobarią, jeśli ona załatwiła swój zwrot to już wszystko wie.
Mam słaby zasięg i nie mam siły buszować po wątkach.

Posted

[quote name='Mazowszanka'][B]AtaO [/B]nick chyba mój jako osoby zgłaszającej.
Najlepiej skontaktujcie się z Lobarią, jeśli ona załatwiła swój zwrot to już wszystko wie.
Mam słaby zasięg i nie mam siły buszować po wątkach.[/QUOTE]

Właśnie nic nie wiem :(

Wysłąłąm info do Magdy, ale Ona wyjechała na 3 tyg daleko, Zuzia u koleżanki i nic nie wiadomo - czy wysłała fakturę od weta czy nie...