Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świdniczanka napisał(a):
Przywitamy Lilkę ciepłym posiłkiem, kasza z mięsem już na gazówce :) Bidulka pewno głodna po tylu godzinach.

no to na pewno, tylko w niewielkiej ilości, bo trasa, stres i kasza i może być biegunka;)

Posted

[quote name='asiuniab']no to na pewno, tylko w niewielkiej ilości, bo trasa, stres i kasza i może być biegunka;)

Albo rzyganko...
Makaron lepszy od kaszy... łatwiej "wychodzi " w razie co ;) Ryż tez dobry :)
Kasza nie jest ostatnio polecana dla psiaków, choć mój Drab Przymorskie Lasy /mój pierwszy psiak, cocer spaniel, zwycięzca wystawy w Sopocie bardzo dawno temu - jadł kaszę:)

Posted

[quote name='Świdniczanka']Nie dostanie tak od razu, parę minut poświęci na zapoznanie się z nowym miejscem :)
Trzymam kciuki :) Pamiętam, jak bardzo przeżywałam przybycie z dt mojego Blunia - nie wiem, które z nas miało większego stresa ;)

Posted

Już jestem, musiałam jeszcze z psami wyjść po powrocie.
Pan bardzo miły, wie co to dogomania i dom tymczasowy, bo zna dogomaniaczki z Wrocławia.
Podał mi nawet nazwiska, ale ja tylko ksywki znam.
Ucałował i utulił ją na przywitanie. Jechał z dziewczyną, która miała zerkać na Lilkę po drodze.
On jest z Wrocławia, pracuje w Warszawie, często jeżdzi tą trasą. Już powiedziałam, że na przyszłość będziemy się polecać.
Lilka wystraszona trochę tyloma atrakcjami na raz. Myślę, że jak odpocznie będzie O.K.

Wysłałam sms-a , do Świdnicy jeszcze nie dotarli.

Posted

OO, znowu z Wrocławia? A znasz chociaż imię pana?
Kasza jest bee,wiele naszych psów w sumie ok.10 miały biegunkę po kaszy jęczmiennej.
Chyba zaraz dojedzie.

Posted

Przepraszam, że nie napisałam za dużo, musiałam lecieć jeszcze do podopiecznej. Lilka właśnie wróciła ze spaceru z Nikolą (córką), i jak córka relacjonowała, Lilka zatrzymuje się przy każdy większym ogrodzeniu. Chyba tęskni, jest zdezorientowana troszkę, ale humoru jak widać nie traci, bo lata za piłeczką :) Troszkę więcej na noc zjadła, głodna była po całym dniu. Jutro wkleję zdjęcia :)

Posted

asiuniab napisał(a):
oj dziękujemy za wieści, ciekawe jak pierwsza noc Jej minie? A jakie są Wasze wrażenia?

Również się zastanawiam. Będzie spała z nami, czy na narożniku? Coś spodobał jej się ten narożnik widać :) Do swojej budy na razie nie wchodzi, także nie wiem.