Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akurat w schronisku nie ma suczek innych, ale ona jest tak spokojna i obojętna,że pewnie bez kłopotu. Gdyby był domek i konieczność sprawdzenia, mogę sprawdzić - wystawię moją cholernicę na wabia.
Melba naprawdę jest bardzo spokojna.

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Oj napraszam się, napraszam! Żądam nawet! Żądam kontroli poadopcyjnej Platona i Inki! :loveu: :loveu: :loveu:

A jak super Małgorzata coś namiesza :evil_lol:

Posted

supergoga napisał(a):
Pewnie, jak spokojnie przezyje moją Lagunie - Larwinkę, to żadna sunia nie będzie dla niej groźna. My jestesmy gotowe.

Dobra, a ja dołożę Sonatinkę i Natanka, no bo trzeba też spradzić reakcję na chłopaczków :evil_lol:

Posted

Piękna Melba nadal czeka, więc choć ją pokażę.
A mnie dziś trafił szlag jasny - dostałąm z allegro taką wiadomość w jej sprawie:

a ile za samo łono:|??

I co Wy na to, bo mnie atak za chwile zabije na miejscu. Nie odpisuję nawet, żeby taki kretyn nie narobił bigosu na allegro. Kiedys się wyrwałam na podobny tekst i usunęli mi aukcję z donosu.
Ale co Wy myślicie o tym dupku?

Posted

ludzie to najgorszy gatunek jestem o tym przekonana i wiecie co wole pomagać zwierzętom niż ludziom no chyba że dzieciom bo w nich jest jeszcze nadzieja że będą dobre

Posted

halbina napisał(a):
Supergogo, odpisz mu grzecznie, że aukcja nie dotyczy sprzedaży organów... i zaproponuj wizytę u specjalisty!

o!
i w ogóle się nie przejmuj
niestety głupków jest wszędzie pełno, nic na to nie poradzisz

Posted

Jak znam życie Melba wiosna, zamknięta w małej klatce czuje sie - "jak groch przy autostradzie" - tak podobnie mawiała moja ś.p. Babunia.
Chciałaby pobiegac, poganiać, powąchac trawki a nie tylko brudny piach w kojcu, brudną szarą ziemię wokoło.
Biedna sunieczka.

Posted

No niestety ale dawno u Melby nie byliśmy... Czas, czas niestety ograniczony, a to i choróbska różne po ekipie się rozchodzą:angryy:

Po świętach trzeba będzie zajrzec do Melby i innych psiaków...

Posted

Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi.
Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia
i uniosły serca ponad przemijanie.
Halina