supergoga Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Akurat w schronisku nie ma suczek innych, ale ona jest tak spokojna i obojętna,że pewnie bez kłopotu. Gdyby był domek i konieczność sprawdzenia, mogę sprawdzić - wystawię moją cholernicę na wabia. Melba naprawdę jest bardzo spokojna. Quote
Saksana Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ty lepiej swojej jak napisałaś ładnie: ... sunieczki nie wystawiaj, bo jeszcze poleci pierze, i będzie tak jak z tym królikiem :evil_lol: Quote
halbina Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 No to czekamy na domek, który nie boi się kontroli Supergogi... :evil_lol: Quote
supergoga Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alez ja łagodna i grzeczna i milusia jestem. Moja "kontrola: to czysta przyjemność. Wszak TAK :mad: - czy macie może inne zdanie.:angryy: Quote
halbina Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie zaprzeczam, Supergogo, przez grzeczność... :evil_lol: Quote
supergoga Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Tu się Halbinko wyraźnie mojej wizyty dopraszasz - będzie ona miła bardzo, taka w moim stylu. I porozmawiamy :mad: o Twoich sugestiach. Oj porozmawiamy :mad: Quote
halbina Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Oj napraszam się, napraszam! Żądam nawet! Żądam kontroli poadopcyjnej Platona i Inki! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Saksana Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 halbina napisał(a):Oj napraszam się, napraszam! Żądam nawet! Żądam kontroli poadopcyjnej Platona i Inki! :loveu: :loveu: :loveu: A jak super Małgorzata coś namiesza :evil_lol: Quote
basiaap Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rodziła to Melba nie raz... oj nie raz:angryy: :angryy: Możemy zrobić próbę z suczką, jeśli by to miało pomóc.... w każdej chwili. Quote
supergoga Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Pewnie, jak spokojnie przezyje moją Lagunie - Larwinkę, to żadna sunia nie będzie dla niej groźna. My jestesmy gotowe. Quote
Saksana Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 supergoga napisał(a):Pewnie, jak spokojnie przezyje moją Lagunie - Larwinkę, to żadna sunia nie będzie dla niej groźna. My jestesmy gotowe. Dobra, a ja dołożę Sonatinkę i Natanka, no bo trzeba też spradzić reakcję na chłopaczków :evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dała ogłoszenia na Pet world, 4lapy, dogs, kupiepsa, advers, mojpupil dawać jeszcze? Quote
supergoga Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 No to na 4łapy jest dwa razy, bo jak pisałam, też dałam. Chyba wystarczy,jest na tych najważniejszych. Teraz tylko oby domek ją odszukał. Quote
supergoga Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Piękna Melba nadal czeka, więc choć ją pokażę. A mnie dziś trafił szlag jasny - dostałąm z allegro taką wiadomość w jej sprawie: a ile za samo łono:|?? I co Wy na to, bo mnie atak za chwile zabije na miejscu. Nie odpisuję nawet, żeby taki kretyn nie narobił bigosu na allegro. Kiedys się wyrwałam na podobny tekst i usunęli mi aukcję z donosu. Ale co Wy myślicie o tym dupku? Quote
olenka_f Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ludzie to najgorszy gatunek jestem o tym przekonana i wiecie co wole pomagać zwierzętom niż ludziom no chyba że dzieciom bo w nich jest jeszcze nadzieja że będą dobre Quote
halbina Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Supergogo, odpisz mu grzecznie, że aukcja nie dotyczy sprzedaży organów... i zaproponuj wizytę u specjalisty! Quote
PaulinaT Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 halbina napisał(a):Supergogo, odpisz mu grzecznie, że aukcja nie dotyczy sprzedaży organów... i zaproponuj wizytę u specjalisty! o! i w ogóle się nie przejmuj niestety głupków jest wszędzie pełno, nic na to nie poradzisz Quote
supergoga Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Jak znam życie Melba wiosna, zamknięta w małej klatce czuje sie - "jak groch przy autostradzie" - tak podobnie mawiała moja ś.p. Babunia. Chciałaby pobiegac, poganiać, powąchac trawki a nie tylko brudny piach w kojcu, brudną szarą ziemię wokoło. Biedna sunieczka. Quote
basiaap Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No niestety ale dawno u Melby nie byliśmy... Czas, czas niestety ograniczony, a to i choróbska różne po ekipie się rozchodzą:angryy: Po świętach trzeba będzie zajrzec do Melby i innych psiaków... Quote
halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Halina Quote
Recommended Posts