PaulinaT Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ech no miałam cichą nadzieję, ze w temacie Melby jakieś zmiany.... :shake: Quote
supergoga Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Ja już nie wiem, czy Melba znajdzie dom - czasem zaczynam tracic nadzieję także. Nie rozumiem. To wspaniała suka i psychicznie i eksterierowo. Jeszcze sporo lat przed nią. Dlaczego nikt jej nie chce.:shake: :-( Quote
basiaap Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 supergoga napisał(a):Ja już nie wiem, czy Melba znajdzie dom - czasem zaczynam tracic nadzieję także. Nie rozumiem. To wspaniała suka i psychicznie i eksterierowo. Jeszcze sporo lat przed nią. Dlaczego nikt jej nie chce.:shake: :-( Faktycznie kiepsko, że nikt się Melbą nie interesuje... nawet nie tu mam na myśli, tylko że z ogłoszeń na innych portalach żadnego odzewu... A może by jednak udramatycznić te ogłoszenia???? :oops: W dobrym celu;) Quote
halbina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jej historia jest zagadkowa i pewnie też dramatyczna, ale żby zmyślać?... :oops: Quote
basiaap Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 halbina napisał(a):jej historia jest zagadkowa i pewnie też dramatyczna, ale żby zmyślać?... :oops: no moze nie aż tak... no tak trochę ubarwić... sama nie wiem martwie się tym psem, młody nie jest, wisi na allegro i innych portalach tyle czasu i nic .... :-( Quote
basiaap Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 PaulinaT napisał(a):Biedna kochana sucz.... :-( Tak... a my możemy tylko czekać... Quote
supergoga Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Dramatem Melby jest to, że w wieku 8 lat przestało komuś na niej zależeć i spędza drugą część swego życia bezdomna, opuszczona, w małej schroniskowej klatce. A widać po niej, że była kiedyś kochanym psem, tyle w niej uczucia i radości na widok człowieka. Tyle tęsknoty za dotykiem ręki. Jest taka przytulasta. Już sama nie wiem jak jej pomóc, ale ona musi znaleźć ten dom, chocbym miała wykopać go spod ziemi. POmóżcie mi proszę!!!:oops: Quote
olenka_f Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja przepraszam że sie nie odzywałam ukradli mi Antosia :-( szukam go i choć od 13 do 2 w nocy jestem w pracy i moge zajżeć to jakoś... przepraszam Melbuniu Quote
supergoga Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Olenko, czytałam właśnie. Jak mogli go ukraść. Mam nadzieję, że oddadzą, albo sie znajdzie. Nie wiem jak Ci pomóc, ale jeśli masz jakiś pomysł lub czegoś potrzebujesz pisz! Trzymaj się. Quote
olenka_f Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja sie już nie trzymam becze i histeryzuje ale powiedz co Antoś teraz czuje on taki delikatny jest taki uczuciowy napewno sie boi że go nie szukam Quote
supergoga Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Wiem co czujesz kiedys ukradli mi w trakcie nocnego spaceru starego, pół ślepego pudelka. Wariowałąm całą noc i pół dnia. On był śliczny i w nocy wieku nie było widać. Następnego dnia go wywalili z powrotem i on jakoś trafił pod blok i dzieci sąsiadów go wpuściły, ale z nimi windą nie chciał jechac, poszedł na górę 11 pięter piechotą, pierwszy raz. Miał wtedy 15 lat. A ja całą noc szukałam, rozwieszałam plakaty oferowałam nagrodę. Zaoferuje koniecznie nagrodę na plakatach, rozlepiaj gdzie się da. I w straży miejskiej czy Policji zgłoś. On musi gdzieś być, przeciez sam sobie nie poszedł daleko, bez Ciebie. Quote
olenka_f Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 zaoferowałam i dam jak Boga kocham tylko niech sie znajdzie Quote
olenka_f Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 cholera jasna jak można nie chcieć takiej pieknej rusałki:shake: Quote
PaulinaT Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Byłam wczoraj u Melbusi. Byliśmy po innego psa - ależ ciężko było jej powiedzieć, ze znowu nie ona, znowu nie tym raze... Ona tak bardzo płacze i potrzebuje kontaktu z człowiekiem! To taka wsopaniała, przyjacielska, towarzyska suczka! Ona wygląda i zachowuje sie jak młoda - no moze 5-cio letnia sucz!!! Nie zostawiajmy jej tam! Niech ona nie zmarnuje sie za kratami.... Quote
olenka_f Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 oj kochane jak ja żałuje że nie moge mieć następnego pieska, w Melbuni jestem zakochana:lol: Quote
supergoga Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 To tak jak ja. Paulina nie pisz mi lepiej takich rzeczy. Nie mogłam wczoraj być u Melby, musze pojechać w przyszłym tygodniu i zabrać ją chociaż na spacerek. Dziś jeszcze wysłałam ją jednej osobie, ale to jakas masakra. Nie wiem czemu nikt jej nie chce pokochac, dać szansy. Ona jest taka piękna taka ufna i kochająca. Tak patrzy przez te kraty swego więzenia. Ma taki żal. Nikt po nią nie przychodzi. Boję się o nią bardzo. Quote
olenka_f Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dla niej to tylko ten najlepszy domek musi być:loveu: Quote
Recommended Posts