PaulinaT Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 olenka_f napisał(a):oj kochane jak ja żałuje że nie moge mieć następnego pieska, w Melbuni jestem zakochana:lol: to tak jak ja... tylko co z tego? dla Melby żadna różnica... :-( Quote
basiaap Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Byłam w schronie razem z Pauliną - i Melba tak się ucieszyła na nasz widok - a my nie mieliśmy dla niej żadnych dobrych wieści, i właściwie nic jej nie przyszło z tej naszej wizyty...:-( Żal mi strasznie tej psiny - los starszych psów, których ludzie sie pozbywają, jest chyba najgorszy... Gdyby Melba była młoda, dawno ktoś by się na nią połakomił... a tak nic... nikt nie chce Melby, bo ma swoje lata... i co teraz... co dalej z Melbą? Quote
olenka_f Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wczoraj odezwała się Pani w sprawie Bulinki 12 lat wyroku od urodzenia, tyle czasu i tak naprawde marne szanse - a wczoraj taka fantastyczna wiadomość- kobieta z allegro sie zainteresowała i napisała że jest zdecydowana:multi: Dla naszej Melbuni też zaświeci słoneczko :lol: Quote
basiaap Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 olenka_f napisał(a):czy Melba ma allegro? Melba ma allegro, i na innych portalach ogłoszenia też... Quote
PaulinaT Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Olenka - super że twoja podopieczna znalazła dom. Teraz czas na Melbę :razz: Quote
PaulinaT Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A wczoraj z ciotkami supergogą i anova wcinałyśmy desery melby i rozmawiałyśmy właśnie i Melbie... i tak nam strasznie zal było psinki przeuroczej... :shake: Quote
supergoga Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Tak się martwię Melbą - coraz czarniej widze wszystko. Nie chcę aby musiała siedzieć w tym schronisku kolejne lato - upały w małej klatce, stęchła woda, brak spaceru, człowieka do kochania. Nie rozumiem - czy to tylko chodzi o wiek, przeciez ona nie jest stara a wygląda sporo młodziej. Ja naprawdę myślałam że to młoda suka. Melbo, ciotki pamiętają. Szukamy, naprawdę. Quote
supergoga Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Melbuniu, kombinuję, jak i dokąd cie wyciagnąć. Nawet na tymczas, byleś lata i upałów tam nie spędzała. Quote
PaulinaT Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jak sobie pomyslę, że ona w te upały na pełnym słońcu tam siedzi to az mna telepie :angryy: Quote
olenka_f Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jak to możliwe że tej pięknej dziewczynki jeszcze nikt nie wypatrzył:shake: Quote
halbina Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Oj nieładnie, człowieku, nieładnie! Oj nieładnie, człowieku, brzydko! Ty się całe życie tylko bawisz... Czasem sobie zmieniasz bawitko! :mad: A Melba wciąż samotna... i bezdomna... Quote
olenka_f Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 halbina napisał(a):Oj nieładnie, człowieku, nieładnie! Oj nieładnie, człowieku, brzydko! Ty się całe życie tylko bawisz... Czasem sobie zmieniasz bawitko! :mad: A Melba wciąż samotna... i bezdomna... smutne i prawdziwe :-( ale Melba znajdzie dom i to ten najlepszy :lol: Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 czy TEN człowiek wreszcie otworzy oczy, ona czeka i czeka :mad: Quote
safarii Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 uuuu rzeczywiście u Melby jakoś tak cicho:shake: :shake: :shake:, może ktoś jej zrobi Dzień Dziecka:roll: Quote
supergoga Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Niestety, jeśli jeszcze trochę posiedzi to wypadnie jej zrobić Dzień babci. Biedna Melba, gorąco, duchota była - a ona bez domu, bez nikogo. Sama w klatce. Już nie wiem, co jeszcze mogę zrobić żeby ktoś ją zobaczył i pokochał. A pokochac warto! Quote
halbina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Może jej lilfing zafundować?... ale taki licznika... napisać, że ma sześć lat... :roll: Quote
olenka_f Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 a co tam 6 czy 8 czy 3 , ważne że jest kochana i jak już ktoś ją pokocha to lata nie będą sie liczyć Quote
PaulinaT Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tia... Melba no! Koniec siedzenia w boksie! :mad: Quote
Recommended Posts