Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olenka_f napisał(a):
oj kochane jak ja żałuje że nie moge mieć następnego pieska, w Melbuni jestem zakochana:lol:

to tak jak ja...
tylko co z tego? dla Melby żadna różnica... :-(

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam w schronie razem z Pauliną - i Melba tak się ucieszyła na nasz widok - a my nie mieliśmy dla niej żadnych dobrych wieści, i właściwie nic jej nie przyszło z tej naszej wizyty...:-(
Żal mi strasznie tej psiny - los starszych psów, których ludzie sie pozbywają, jest chyba najgorszy...
Gdyby Melba była młoda, dawno ktoś by się na nią połakomił... a tak nic... nikt nie chce Melby, bo ma swoje lata... i co teraz... co dalej z Melbą?

Posted

wczoraj odezwała się Pani w sprawie Bulinki 12 lat wyroku od urodzenia, tyle czasu i tak naprawde marne szanse - a wczoraj taka fantastyczna wiadomość- kobieta z allegro sie zainteresowała i napisała że jest zdecydowana:multi:
Dla naszej Melbuni też zaświeci słoneczko :lol:

Posted

A wczoraj z ciotkami supergogą i anova wcinałyśmy desery melby i rozmawiałyśmy właśnie i Melbie... i tak nam strasznie zal było psinki przeuroczej... :shake:

Posted

Tak się martwię Melbą - coraz czarniej widze wszystko. Nie chcę aby musiała siedzieć w tym schronisku kolejne lato - upały w małej klatce, stęchła woda, brak spaceru, człowieka do kochania.
Nie rozumiem - czy to tylko chodzi o wiek, przeciez ona nie jest stara a wygląda sporo młodziej. Ja naprawdę myślałam że to młoda suka.

Melbo, ciotki pamiętają. Szukamy, naprawdę.

Posted

Oj nieładnie, człowieku, nieładnie!
Oj nieładnie, człowieku, brzydko!
Ty się całe życie tylko bawisz...
Czasem sobie zmieniasz bawitko! :mad:
A Melba wciąż samotna... i bezdomna...

Posted

halbina napisał(a):
Oj nieładnie, człowieku, nieładnie!
Oj nieładnie, człowieku, brzydko!
Ty się całe życie tylko bawisz...
Czasem sobie zmieniasz bawitko! :mad:
A Melba wciąż samotna... i bezdomna...

smutne i prawdziwe :-(
ale Melba znajdzie dom i to ten najlepszy :lol:

Posted

Niestety, jeśli jeszcze trochę posiedzi to wypadnie jej zrobić Dzień babci.
Biedna Melba, gorąco, duchota była - a ona bez domu, bez nikogo. Sama w klatce.
Już nie wiem, co jeszcze mogę zrobić żeby ktoś ją zobaczył i pokochał. A pokochac warto!