Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto zechce biedną Melbę, zapewne ofiarę tępego rozmnażacza, któremu starszy pies nie był już potrzebny?:-( :-( :-(
Osobie adoptujacej na pewno pomoglibyśmy w każdy możliwy sposób - możemy przywieźć, doradzić, zrobić wszystkie badania u weta we własnym zakresie... Jednym słowem piękna, spokojna Melba z pakietem promocyjnym:lol: . Komu, komu?

Posted

basiaap napisał(a):

Osobie adoptujacej na pewno pomoglibyśmy w każdy możliwy sposób - możemy przywieźć, doradzić, zrobić wszystkie badania u weta we własnym zakresie... Jednym słowem piękna, spokojna Melba z pakietem promocyjnym:lol: . Komu, komu?

dziewczyny napiszcie o tym w pierwszym poście, może szybciej się ktoś zdecyduje ;)
nie wiem jak wy ale ja wolę jak pierwszy post jest napisany normalną czcionką, jest łatwiej czytać

cudna Melba prosi o dom !!!

Posted

Lupe błagam wytłumacz matołowi - czyt. mnie, jak mam wstawić sobie ten banerek Melby w podpis. Bo już kiedyś robiłam a teraz zapomniałam i nijak nie wiem.
Taki piękny, jesteś kochana.

Posted

Marzę o fajnym, ciepłym domu dla Melby.
Ona na to nie wygląda - ale to juz starszy piesek, a takim w schronisku najtrudniej:-( . Melba nie powinna tkwić w ciasnej klatce...
Prosimy!

Posted

banerki Melbiaste [SIZE="5"]TUTAJ

instrukcja :

1. edytujemy podpis.
2.kilkamy ikonke z "monteverestem", w okienko, ktore wyskoczy wpisujemy adres obrazka pobrany uprzednio z wlasciwosci obrazka ( wlasciwosci - prawym na obrazek )
3. ok
4. teraz podswietlamy zaistnialy w edycji podpisu obrazek i klikamy na ikonke ziemia z lancuszkiem, w okienko, ktore wyskoczy wpisujemy tym razem adres watku
5. ok i zapisz podpis

przeraszam za brak ogonkow, cos mi Opera szwankuje :lol:

Posted

Dzięki Lupe, pogłowiłam się ,zwłaszcza z tym monteverestem - :evil_lol: jednak debil ze mnie, ale mam podpis. Czy nie jest mój cały podpis za wielki, nie wywalą mi. Bo już mi jeden usunęli.

Posted

[quote name='PaulinaT']Kurcze tylko zeby Melbę wcisnąć do podpisu musiałabym miec też mniejszego Hefrena... wtedy by sobie w trójke siedzieli...

[SIZE="4"] TUTAJ

Supergoga....:lol: no kurcze ulatwic chcialam a pogmatwalam....hihihihi

a podpis 500x100....jakby co to chyba Melba ma taki o wysokosci 72 tez

Posted

PaulinaT napisał(a):
Już się chciałam ucieszyć ale podpis z tymi trzema banerami wychodzi za długi i nie mieści się w 1 linijce... :shake:

to dlatego ze masz podwojna linijke podpisu literowego, skroc Szarika co sie zasiedzial co juz nie suzka domu na Szarika only i sprawdz wtedy, mysle ze przy jednej linijce liter banerki 72px wysokie sa ok

Posted

Nadal to samo - 2 obrazki w 1 linijce a 3 obrazem pod spodem, napis jeszcze niżej... :chaos:
Ech to chyba zmęczenie się mi daje we znaki, przecież normalnie całkiem bystra jestem.... :shake: