PaulinaT Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Że tez nie mam komu Melby zaproponowac... :mad: Spokojna, zrównoważona suka, nie byłaby dla nikogo kłopotliwa a wręcz przeciwnie - sama radość z obcowania! Quote
PaulinaT Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Domku domku gdzie Cię szukać?? :candle: Quote
basiaap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kto zechce biedną Melbę, zapewne ofiarę tępego rozmnażacza, któremu starszy pies nie był już potrzebny?:-( :-( :-( Osobie adoptujacej na pewno pomoglibyśmy w każdy możliwy sposób - możemy przywieźć, doradzić, zrobić wszystkie badania u weta we własnym zakresie... Jednym słowem piękna, spokojna Melba z pakietem promocyjnym:lol: . Komu, komu? Quote
PaulinaT Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nooo kochani taka okazja 2 razy się nie zdarza: piękna Melba z pakietem promocyjnym!!! Komu komu?? Quote
halbina Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wiosenny pakiet promocyjny dla przyszłego domku Melby! OKAZJA! Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 basiaap napisał(a): Osobie adoptujacej na pewno pomoglibyśmy w każdy możliwy sposób - możemy przywieźć, doradzić, zrobić wszystkie badania u weta we własnym zakresie... Jednym słowem piękna, spokojna Melba z pakietem promocyjnym:lol: . Komu, komu? dziewczyny napiszcie o tym w pierwszym poście, może szybciej się ktoś zdecyduje ;) nie wiem jak wy ale ja wolę jak pierwszy post jest napisany normalną czcionką, jest łatwiej czytać cudna Melba prosi o dom !!! Quote
supergoga Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Moja cudna Melbisia, nadal z nadzieją, ale taka smutna pewnie. Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czy ci ludzie ślepi do diabła taki piękny pies i co zabierajta ludziska póki możecie Melbunia domku potrzebuje już teraz Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oj Lupe - dziękuję Ci ślicznie za zrobienie banerka i dla Melby :loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Lupe błagam wytłumacz matołowi - czyt. mnie, jak mam wstawić sobie ten banerek Melby w podpis. Bo już kiedyś robiłam a teraz zapomniałam i nijak nie wiem. Taki piękny, jesteś kochana. Quote
basiaap Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Marzę o fajnym, ciepłym domu dla Melby. Ona na to nie wygląda - ale to juz starszy piesek, a takim w schronisku najtrudniej:-( . Melba nie powinna tkwić w ciasnej klatce... Prosimy! Quote
lupe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 banerki Melbiaste [SIZE="5"]TUTAJ instrukcja : 1. edytujemy podpis. 2.kilkamy ikonke z "monteverestem", w okienko, ktore wyskoczy wpisujemy adres obrazka pobrany uprzednio z wlasciwosci obrazka ( wlasciwosci - prawym na obrazek ) 3. ok 4. teraz podswietlamy zaistnialy w edycji podpisu obrazek i klikamy na ikonke ziemia z lancuszkiem, w okienko, ktore wyskoczy wpisujemy tym razem adres watku 5. ok i zapisz podpis przeraszam za brak ogonkow, cos mi Opera szwankuje :lol: Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kurcze tylko zeby Melbę wcisnąć do podpisu musiałabym miec też mniejszego Hefrena... wtedy by sobie w trójke siedzieli... Quote
supergoga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dzięki Lupe, pogłowiłam się ,zwłaszcza z tym monteverestem - :evil_lol: jednak debil ze mnie, ale mam podpis. Czy nie jest mój cały podpis za wielki, nie wywalą mi. Bo już mi jeden usunęli. Quote
lupe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='PaulinaT']Kurcze tylko zeby Melbę wcisnąć do podpisu musiałabym miec też mniejszego Hefrena... wtedy by sobie w trójke siedzieli... [SIZE="4"] TUTAJ Supergoga....:lol: no kurcze ulatwic chcialam a pogmatwalam....hihihihi a podpis 500x100....jakby co to chyba Melba ma taki o wysokosci 72 tez Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Już się chciałam ucieszyć ale podpis z tymi trzema banerami wychodzi za długi i nie mieści się w 1 linijce... :shake: Quote
lupe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 PaulinaT napisał(a):Już się chciałam ucieszyć ale podpis z tymi trzema banerami wychodzi za długi i nie mieści się w 1 linijce... :shake: to dlatego ze masz podwojna linijke podpisu literowego, skroc Szarika co sie zasiedzial co juz nie suzka domu na Szarika only i sprawdz wtedy, mysle ze przy jednej linijce liter banerki 72px wysokie sa ok Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nadal to samo - 2 obrazki w 1 linijce a 3 obrazem pod spodem, napis jeszcze niżej... :chaos: Ech to chyba zmęczenie się mi daje we znaki, przecież normalnie całkiem bystra jestem.... :shake: Quote
lupe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Paulina wklejajac banerki, wklejaj je jeden po drugim, bez enteru pomiedzy kazda kolejna operacja, musi wyjsc, sprawdzalam Pozdrawiam! Paulina z Abi, Laylą i Szarikiem co już nie szuka domu bo się zasiedział oraz kotami Cześkiem, Halo, Kropką i Teodorem. Quote
Recommended Posts