fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Zaczął się kręcić bo wiedział, że zaraz będzie jedzonko :) Czyż nie płynie we mnie krew shar peia? ZObaczcie na kufe, jakby osa urządliła ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Porwałem miseczkę :) Po jedzeniu nie zapomnij o leżeniu. Quote
necianeta89 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jestem Edytko, Jest na prawdę zjawiskowej urody, nie da się przejść obojętnie, niestety nie mogę nic zdeklarować... ale będę zaglądać... Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Kochana, Twoja obecność dla mnie wiele znaczy :) Zawsze w grupie siła. Najgorsze są opuszczone wątki... Zgadzam się całkowicie, że urodę ma zjawiskową. Chociaż moj Tz ma odmienne zdanie, hehehe :) Quote
ilmina Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jestem na zaproszenie. Podeślę watek Siostrze, może one finansowo wesprze, bo ja już widzę dno portfela :( Ale psiak jest prześliczny :p Mam nadzieję, że jakoś wspólnie uda mu się pomóc. A co z tym drugim, czarnym ze zdjęcia? One tam tak razem koczują? Quote
necianeta89 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Kochana, Twoja obecność dla mnie wiele znaczy :) Zawsze w grupie siła. Najgorsze są opuszczone wątki... Zgadzam się całkowicie, że urodę ma zjawiskową. Chociaż moj Tz ma odmienne zdanie, hehehe :) Heh, ja uważam, że moja Majcia - tymczasowiczka, jest brzydka :diabloti: ale o gustach się przecież nie dyskutuje....... ;) Quote
Havanka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jestem na zaproszenie Edytki. Zapiszę sie u Rastiego. Może będę mogła wkrótce pomóc. Quote
Macia Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Chłopak jest przepiękny i bardzo unikatowy :razz:. Szorstkowłosy shar pei to się nie zdarza :evil_lol:. Quote
necianeta89 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ilmina napisał(a):A co z tym drugim, czarnym ze zdjęcia? One tam tak razem koczują? Mnie również interesuje ta czekolada....... hm, mam słabość do takiego koloru ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ilmina napisał(a):Jestem na zaproszenie. Podeślę watek Siostrze, może one finansowo wesprze, bo ja już widzę dno portfela :( Ale psiak jest prześliczny :p Mam nadzieję, że jakoś wspólnie uda mu się pomóc. A co z tym drugim, czarnym ze zdjęcia? One tam tak razem koczują? Dzięki Cioteczko, ze zajrzałaś :) Jest nas więcej, zatem całkiem razno :) Rasty przebywa z dwiema suczkami (albo pies i suka - w kazdym razie: matka i dziecko) psiaki mieszkają w kamienicy przy której sobie leża. Biegają luzem, bo taki "styl" właścicieli ale wyglądają na zadbane. Jak daję Rastiemu jedzenie to skubną co nieco, wiadomo - jak to psy, ale głodne nie sa. Sasiadka mówiła, że one zawsze tak "luzem" biegaja :/ Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 necianeta89 napisał(a):Mnie również interesuje ta czekolada....... hm, mam słabość do takiego koloru ;) Czekoladka jest ciut wstydliwa i to na pewno jest suczka, nie przyjrzałam sie temu czarnemu. Niestety okolica w jakiej znajdują sie psy jest, powiedzmy patologiczna (nie obrazając normalnej części mieszkańców) i takie widoki psów wałęsających się, czy koczujących pod blokami to normalka. Kiedy jestem u Rastiego i go dokarmiam nikt nawet sie nie zainteresuje, co robie, dlaczego, czy to moj pies...moze powinnam go zabrac ze sobą skoro dokarmiam. Nie wiem, no cokolwiek zeby powiedzieli. Nawet nie zwracają uwagi... Quote
Lusia91 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jestem na zaproszenie. Piesek naprawdę hmmm... dziwny?:) Ale uroczy na swój sposób, natomiast historia każdego bezdomnego psa nie pozostawia obojętności, wszyscy zbiorą się w kupie i coś wymyślą, tylko pies cierpi, bo nie wiadomo co się z nim działo i czy nie został w jakiś sposób skrzywdzony... Quote
ilmina Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 A czy On ma fejsbuka założonego? Jeśli nie, to ja mogę mu zrobić wydarzenie, jutro co prawda, ale mogę zrobić. Jest tak cudowny, że na pewno ktoś się nim mocniej zainteresuje, tylko się Chłopak musi pokazać światu. :) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Cioteczki, dziękuję że odpowiedziałyście na zaproszenie. Rano pojadę zawieźć jedzenie, dobrze, że pogoda dopisuję bo inaczej nie wiem co bym z nim zrobiła :/ Trzymajcie kciuki aby nie zmienił lokalizacji pobytu. Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ilmina napisał(a):A czy On ma fejsbuka założonego? Jeśli nie, to ja mogę mu zrobić wydarzenie, jutro co prawda, ale mogę zrobić. Jest tak cudowny, że na pewno ktoś się nim mocniej zainteresuje, tylko się Chłopak musi pokazać światu. :) Masz rację. Z FB zaczekajmy kilka dni, aby michelle04 i gisella napisały nam coś wiecej o charakterze, bo będą pytać i nie będę umiała odpowiedzieć. I nad kastracją musimy pomyśleć, nie chciałabym aby jakiś "zarobkowicz" się na niego napalił. Quote
ilmina Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Masz rację. Z FB zaczekajmy kilka dni, aby michelle04 i gisella napisały nam coś wiecej o charakterze, bo będą pytać i nie będę umiała odpowiedzieć. I nad kastracją musimy pomyśleć, nie chciałabym aby jakiś "zarobkowicz" się na niego napalił. Ok, to będę zaglądała, daj znać, a zrobię mu wydarzenie :) Kastracja koniecznie... Damy radę, wspólnie:) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Jasne, dzięki :) Ruszymy z FB, ogloszeniami i będziemy wybierać/przebierać w DS :) Quote
giselle4 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 mam nadzieje ze z taka uroda szybko chate znajdzie Marysia am domek z marzen a tez byla tak brzydka ze az piekna:) Quote
fiorsteinbock Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Cioteczki, kto dorzuci grosza na dt dla Rastiego - prosimy o wspracie dla rudego indywidualisty :) Quote
Gabi79 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Weszłam tu, bo zobaczyłam banerek. Dobrze, że Rasty trafi do Grażynki. Niestety nie mogę wspomóc finansowo, bardzo mi przykro. Będę zaglądać. Edited June 8, 2012 by Gabi79 Quote
Lusia91 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ja niestety też na razie nie mogę wspomóc finansowo, ale będę podnosić, żeby więcej cioteczek zobaczyło Rastiego:) Quote
mari23 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 kaszanka napisał(a):pleseeeeeeeeeeee dziewczyny z której strony tu co kolwiek szarpejowego jest ??????????? :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: mnie przypomina, buźką :) moja siostrzenica niedawno pożegnała swojego ukochanego szarpeja..... pokażę jej, choć to chyba za wcześnie dla niej... Quote
Recommended Posts