Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana, Twoja obecność dla mnie wiele znaczy :) Zawsze w grupie siła.
Najgorsze są opuszczone wątki...

Zgadzam się całkowicie, że urodę ma zjawiskową. Chociaż moj Tz ma odmienne zdanie, hehehe :)

Posted

Jestem na zaproszenie. Podeślę watek Siostrze, może one finansowo wesprze, bo ja już widzę dno portfela :( Ale psiak jest prześliczny :p Mam nadzieję, że jakoś wspólnie uda mu się pomóc.

A co z tym drugim, czarnym ze zdjęcia? One tam tak razem koczują?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kochana, Twoja obecność dla mnie wiele znaczy :) Zawsze w grupie siła.
Najgorsze są opuszczone wątki...

Zgadzam się całkowicie, że urodę ma zjawiskową. Chociaż moj Tz ma odmienne zdanie, hehehe :)

Heh, ja uważam, że moja Majcia - tymczasowiczka, jest brzydka :diabloti: ale o gustach się przecież nie dyskutuje....... ;)

Posted

ilmina napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Podeślę watek Siostrze, może one finansowo wesprze, bo ja już widzę dno portfela :( Ale psiak jest prześliczny :p Mam nadzieję, że jakoś wspólnie uda mu się pomóc.

A co z tym drugim, czarnym ze zdjęcia? One tam tak razem koczują?

Dzięki Cioteczko, ze zajrzałaś :) Jest nas więcej, zatem całkiem razno :)

Rasty przebywa z dwiema suczkami (albo pies i suka - w kazdym razie: matka i dziecko) psiaki mieszkają w kamienicy przy której sobie leża. Biegają luzem, bo taki "styl" właścicieli ale wyglądają na zadbane. Jak daję Rastiemu jedzenie to skubną co nieco, wiadomo - jak to psy, ale głodne nie sa. Sasiadka mówiła, że one zawsze tak "luzem" biegaja :/

Posted

necianeta89 napisał(a):
Mnie również interesuje ta czekolada....... hm, mam słabość do takiego koloru ;)

Czekoladka jest ciut wstydliwa i to na pewno jest suczka, nie przyjrzałam sie temu czarnemu. Niestety okolica w jakiej znajdują sie psy jest, powiedzmy patologiczna (nie obrazając normalnej części mieszkańców) i takie widoki psów wałęsających się, czy koczujących pod blokami to normalka.
Kiedy jestem u Rastiego i go dokarmiam nikt nawet sie nie zainteresuje, co robie, dlaczego, czy to moj pies...moze powinnam go zabrac ze sobą skoro dokarmiam. Nie wiem, no cokolwiek zeby powiedzieli. Nawet nie zwracają uwagi...

Posted

Jestem na zaproszenie. Piesek naprawdę hmmm... dziwny?:) Ale uroczy na swój sposób, natomiast historia każdego bezdomnego psa nie pozostawia obojętności, wszyscy zbiorą się w kupie i coś wymyślą, tylko pies cierpi, bo nie wiadomo co się z nim działo i czy nie został w jakiś sposób skrzywdzony...

Posted

A czy On ma fejsbuka założonego? Jeśli nie, to ja mogę mu zrobić wydarzenie, jutro co prawda, ale mogę zrobić. Jest tak cudowny, że na pewno ktoś się nim mocniej zainteresuje, tylko się Chłopak musi pokazać światu. :)

Posted

Cioteczki, dziękuję że odpowiedziałyście na zaproszenie. Rano pojadę zawieźć jedzenie, dobrze, że pogoda dopisuję bo inaczej nie wiem co bym z nim zrobiła :/
Trzymajcie kciuki aby nie zmienił lokalizacji pobytu.

Posted

ilmina napisał(a):
A czy On ma fejsbuka założonego? Jeśli nie, to ja mogę mu zrobić wydarzenie, jutro co prawda, ale mogę zrobić. Jest tak cudowny, że na pewno ktoś się nim mocniej zainteresuje, tylko się Chłopak musi pokazać światu. :)

Masz rację. Z FB zaczekajmy kilka dni, aby michelle04 i gisella napisały nam coś wiecej o charakterze, bo będą pytać i nie będę umiała odpowiedzieć.
I nad kastracją musimy pomyśleć, nie chciałabym aby jakiś "zarobkowicz" się na niego napalił.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Masz rację. Z FB zaczekajmy kilka dni, aby michelle04 i gisella napisały nam coś wiecej o charakterze, bo będą pytać i nie będę umiała odpowiedzieć.
I nad kastracją musimy pomyśleć, nie chciałabym aby jakiś "zarobkowicz" się na niego napalił.

Ok, to będę zaglądała, daj znać, a zrobię mu wydarzenie :)
Kastracja koniecznie...

Damy radę, wspólnie:)

Posted (edited)

Weszłam tu, bo zobaczyłam banerek. Dobrze, że Rasty trafi do Grażynki. Niestety nie mogę wspomóc finansowo, bardzo mi przykro. Będę zaglądać.

Edited by Gabi79
Posted

kaszanka napisał(a):
pleseeeeeeeeeeee dziewczyny z której strony tu co kolwiek szarpejowego jest ??????????? :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

mnie przypomina, buźką :)

moja siostrzenica niedawno pożegnała swojego ukochanego szarpeja..... pokażę jej, choć to chyba za wcześnie dla niej...