Cudak Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 tobciu napisał(a):Drogie ciotki, robię bazarek dla Norka i dla psiaków ze Stepnicy. Myślę, że jutro powinien już działać. Fanty podarowała magdola, mgro i cosik dodałam ode mnie. Ogromnie dziękuję :) Quote
magdola Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Cudak, przepraszam, ale nie wyslalam obrazek. Przekazałem je Tobciu, bo jutro bodajże (?) będzie jechała do Goleniowa to przekaże sama. Quote
zerojeden Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Hej, powiedzcie jak z psiakami i jak rokowania co do zabrania ich z tej dziury? Wspominałyście że są tam też kury i inny drób... wiem że to nie to forum ale sama mam kury i jakoś nie mogę zapomnieć o nich, bo kury są mega mądre nie można ich tak zostawić na śmierć zwłaszcza w takie upały. Quote
__Lara Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Hałabajówka napisał(a):Hej, powiedzcie jak z psiakami i jak rokowania co do zabrania ich z tej dziury? Wspominałyście że są tam też kury i inny drób... wiem że to nie to forum ale sama mam kury i jakoś nie mogę zapomnieć o nich, bo kury są mega mądre nie można ich tak zostawić na śmierć zwłaszcza w takie upały. Dobre pytanie :/ Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Hałabajówka napisał(a):Hej, powiedzcie jak z psiakami i jak rokowania co do zabrania ich z tej dziury? Daję im codziennie jeśc i pic. Z wyprowadzaniem gorzej, bo sama nie daję rady. Nie ma ich, gdzie zabrać, a czasu coraz mniej (do końca czerwca właściciel zwierzaków zobowiązał się zlikwidować tą działkę i wszystkie obiekty na niej stojące). Na płatny DT nie widzę szans, bo nawet na leczenie ich nie możemy uzbierać. Bezpłatne DT znów zawsze zapełnione... Zostanie chyba tylko gminę prosić, by je do schroniska zabrali :( (chyba, że dalej z Białogardem umowa jest... to wtedy nie wiem, co z nimi zrobić). Hałabajówka napisał(a):Wspominałyście że są tam też kury i inny drób... wiem że to nie to forum ale sama mam kury i jakoś nie mogę zapomnieć o nich, bo kury są mega mądre nie można ich tak zostawić na śmierć zwłaszcza w takie upały. U nas raczej deszczowo niż upalnie ;) Wczoraj nie zaglądałam, czy kury jeszcze są, bo padało i nie chciałam zmoknąć. Ostatnio widziałam tylko 3 (białe, na mięso hodowane). Część gołębi i kurek pojechała na giełdę, resztę porozdawał (od jednego z nowych właścicieli wiem, że gołębie były zagłodzone i zdychały, jak się porządnie najadły...), kilka gołębi jeszcze jest, ale na pewno zostaną oddane. Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 magdola napisał(a):Ale może potencjalny dom poczeka , albo sam wyleczy? Ew. Można pomoc w kosztach częściowo, a w domowych warunkach na pewno będzie lepiej dochodzić do siebie..... Dzwoniłam, jednak wolą szczeniaczka.............. Quote
__Lara Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Cudak napisał(a):Dzwoniłam, jednak wolą szczeniaczka.............. Ehhhhhhhhhhhhh........... ludzie.................................... Quote
Myngey Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Witam Na dzień dzisiejszy jestem za rezerwowana, prawdopodobnie dzisiaj będę miała odpowiedz. Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Myngey napisał(a):Witam Na dzień dzisiejszy jestem za rezerwowana, prawdopodobnie dzisiaj będę miała odpowiedz. Dziękuję, w takim razie czekamy do wieczora i rozglądamy się za transportem do Inowrocławia ;) Quote
tobciu Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='tobciu']Drogie ciotki, robię bazarek dla Norka i dla psiaków ze Stepnicy. Myślę, że jutro powinien już działać. Fanty podarowała magdola, mgro i cosik dodałam ode mnie. Bazarek zrobiony. Zapraszam do odwiedzin, zakupów, zaproszeń innych ciotek. :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228341-Bazarek-Zrób-zakupy-dla-Norka-i-Stepnickich-Psiaków-do-29-06-12?p=19247363#post19247363 Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='tobciu']Bazarek zrobiony. Zapraszam do odwiedzin, zakupów, zaproszeń innych ciotek. :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228341-Bazarek-Zrób-zakupy-dla-Norka-i-Stepnickich-Psiaków-do-29-06-12?p=19247363#post19247363 Dziękujemy! :) Quote
magdola Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Lupi napisał(a):Oby tylko Białogard psy ominął!!... A może rzeczywiście poszukać płatnego dt, który poczeka na $.... moze ktoś by po kosztach wziął..... Zawsze to jakaś zachęta...... Quote
magdola Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Kolejny bazar dla psiakow: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228601-Napisz-Dogo-książkę-Bądź-współautorem%21-Do-01-07-2012r?p=19275412#post19275412 Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='magdola']Kolejny bazar dla psiakow: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228601-Napisz-Dogo-książkę-Bądź-współautorem!-Do-01-07-2012r?p=19275412#post19275412 Dziękuję magdola :) Quote
tobciu Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdola napisał(a):Cudak, przepraszam, ale nie wyslalam obrazek. Przekazałem je Tobciu, bo jutro bodajże (?) będzie jechała do Goleniowa to przekaże sama. A propo, pogoda nam złośliwie pokrzyżowała plany i dzień urlopu zmarnowała. nie pojechaliśmy nad morze, zatem do mgro nie podjechałam po karmę. :( :( Mgr będzie w niedzielę w Szczecinie i może uda nam się wówczas przekazanie karmy. A ja dla Cudak i Lupi dam od magdoli smyczki i od siebie dorzucę Wam trochę karmy dla tej biednej trójki czworonogów. Quote
Myngey Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Justyna ( Cudak) jeżeli jesteście w stanie zorganizować się z karmą i wetem. To możecie chłopaka do mnie przywieź. Quote
magdola Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Myngey napisał(a):Justyna ( Cudak) jeżeli jesteście w stanie zorganizować się z karmą i wetem. To możecie chłopaka do mnie przywieź. Kurcze szukamy transportu, Cudak pisz na transportowym...... Są i bedą Bazarki, więc będzie ok. Powinno, musi być! Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Myngey bardzo dziękuję :) PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT DO INOWROCŁAWIA! Może za zwrot kosztów ktoś mógłby go zawieźć? (330 km w jedną stronę) Dzisiejszy Barry: Quote
magdola Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Jejuuuu, jak on sie cieszy z wolności...... Musi być cudownym psem:loveu: Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/226555-transport-z-Torunia - znalazłam coś takiego (transport z Torunia, blisko Inowrocławia), jutro zadzwonię i spytam o koszt. Czy ktoś mógłby się dołożyć do transportu?? Jest też Osoba, która mogłaby przyjąć suczki na PDT, tylko jeszcze koszt nie ustalony ;) Będą potrzebne stałe deklaracje dla nich! Quote
Isadora7 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Zagubił mi się watek, zajmę sie jutro.... upss dzisiaj. Quote
__Lara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 magdola napisał(a):Jejuuuu, jak on sie cieszy z wolności...... Musi być cudownym psem:loveu: Dokładnie! Czyli Barry jedzie do Myngey? :) :) :) Quote
Cudak Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 __Lara napisał(a):Dokładnie! Czyli Barry jedzie do Myngey? :) :) :) Tak - tylko transport potrzebny bardzo pilnie i szybko. 330 km w jedną stronę, a my na minusie! :( Quote
Cudak Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='Cudak']http://www.dogomania.pl/forum/threads/226555-transport-z-Torunia - znalazłam coś takiego (transport z Torunia, blisko Inowrocławia), jutro zadzwonię i spytam o koszt. Czy ktoś mógłby się dołożyć do transportu?? 450 zł.............. Quote
Recommended Posts