Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cudak']Doszło na moje konto 103 zł od tobciu z bazarku i 69,60 zł od _Cassi też z bazarku. Z tego 100 zł przed chwilą przelałam do Myngey na kąpiel i szczepienie Urgo (Barrego). 18 zł wydałam na wysyłkę karmy dla Miki i Inez. Zostaje 54,60 zł na razie na moim koncie - gdzie będzie pilniejsze, to przeleję.
Poprawka, bo 100 zł dla Urgo uwzględniłam na jego osobnym wątku:
103 zł (z bazarku tobciu doszło 11.07)
69,60 zł (z bazarku Cassi_ doszło 11.07)

-18 zł wysyłka karmy dla suniek (jeśli dobrze pamiętam to było 8 kg)

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MIKA, INEZ oraz URGO uzbierali z bazarku : (bez wpłaty Itske, na którą nadal czekam)
* 266,00 zł z fantów
* 16,36 zł z „ogonków”
* 20 zł od rudakacha, cioteczka wspomogła bez zakupu fantów

Razem (bez wpłaty Itske) : 302,36 ( w zaokrągleniu 303 zł )*

* gdy wpłynie kwota od Itske, prześlę do Cudak

Pieniądze przelane do Cudak, która rozparceluje fundusze.

Posted

Pilnie szukam osoby do przeprowadzenia wizyty pa w Złocieńcu, woj. zachodniopomorskie. Pytalam juz wszedzie - na dogo, na Facebook i wciaz nie mam nikogo. :-( Piesek straci ten domek jesli kogos nie znajde. :-( Jesli ktos moze pomoc, to prosze o PM. :modla:

Posted

[quote name='Sabina02']Pilnie szukam osoby do przeprowadzenia wizyty pa w Złocieńcu, woj. zachodniopomorskie. Pytalam juz wszedzie - na dogo, na Facebook i wciaz nie mam nikogo. :-( Piesek straci ten domek jesli kogos nie znajde. :-( Jesli ktos moze pomoc, to prosze o PM. :modla:Popytalam znajomych.....:(

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ciotki trzeba odpchlić i odrobaczyć dziewczynki na zimę.[/QUOTE]
Poczekam jeszcze na przelew za obroze dla Neski i zrobię przelew.....tyle co mam.....

• 1 month later...