Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tobciu napisał(a):
Poszły pieniążki na szczepienie Barrego, rano będą na koncie.

Ogromnie dziękuję w jego imieniu :) Mam nadzieję, że uda nam się również chłopaka przed podróżą wykapać, żeby po nowe, lepsze życie pojechał czysty i pachnący...

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem :D.

Chciałam napisać, że od 03.07 mogę zawieść Barrego do domciu za kwotę 350 zł (chyba taniej niż konkurencja ;) ). Jeżeli zostanie zadecydowane, że OK to jestem do dyspozycji...

Posted

Lupi napisał(a):
Już jestem :D.

Chciałam napisać, że od 03.07 mogę zawieść Barrego do domciu za kwotę 350 zł (chyba taniej niż konkurencja ;) ). Jeżeli zostanie zadecydowane, że OK to jestem do dyspozycji...

100 zł różnicy to dużo, więc powinno być ok. Szkoda, ze jeszcze tydzień będzie musiał z łańcuchem na szyi siedzieć, ale co zrobić..

Posted

Cudak napisał(a):
100 zł różnicy to dużo, więc powinno być ok. Szkoda, ze jeszcze tydzień będzie musiał z łańcuchem na szyi siedzieć, ale co zrobić..

najważniejsze że będzie miał lepsze życie dzięki wam Dziewczyny!

Posted

Dotarła na moje konto wpłata od tobciu 34,85 zł na szczepienie dla Barrego i od anonimowej "cioteczki dobra dusza" 200 zł!!!!
Na konto Lupi dotarła wpłata od Żania 20 zł.

Ogromnie w imieniu psiaków dziękuję!
Na transporty już mamy, tylko stałe deklaracje potrzebne dla suniek, choć 200 zł, by mogły wyjechać do DT... bo ja nie mam z czego wykładać, a bazarki różnie idą (nie mówiąc już o tym, że dla kotów portowych, co miesiąc ok 500 zł na karmę muszę uzbierać...).
To ich jedyna szansa...

Posted (edited)

A jak z Barrym????? Ma jakiś wątek? Ja myśle, ze można mu jakiś pseudonim wymyślić, bo w Teleekspresie mówili, ze psiaki z imionami piłkarzy maja wzięcie, więc moze Ronaldo?:cool3:
EDIT. To jest chyba wątek psiaka ;) ale imię Dogomaniackie można mu "podkrecic" :p

Edited by magdola
Posted

[quote name='magdola']A jak z Barrym????? Ma jakiś wątek? Ja myśle, ze można mu jakiś pseudonim wymyślić, bo w Teleekspresie mówili, ze psiaki z imionami piłkarzy maja wzięcie, więc moze Ronaldo?:cool3:
EDIT. To jest chyba wątek psiaka ;) ale imię Dogomaniackie można mu "podkrecic" :p

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228646-Barry-mix-husky-na-%C5%82a%C5%84cuchu!-Potrzebne-wsparcie-na-transport-do-DT!!-Karm%C4%99-i-weta!

Dobry pomysł z imieniem ;) nowe życie = nowe imię :D wybór zostawiam Tymczasowej Opiekunce, bo nie wiemy, czy będzie reagował na inne imię

Posted

Dopisuję do rozliczenia dzisiejsze wydatki:
- 20 zł szczepienie Barrego przeciw wściekliźnie (2.07)
- 4,40 zł adresówka dla Barrego (2.07)
- 14,20 zł smycz dla Barrego (z bazarku, z wysyłką 14,20 zł, doszła dn. 2.07)

Bardzo dziękuję za wsparcie i obecność :) i nadal jest ono bardzo potrzebne....

Posted

Sunie staruszki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Dwie-staruszki-jamniczki-matka-i-c%C3%B3rka-prosz%C4%85-o-STA%C5%81E-DEKLARACJE-%28brakuje-290-z%C5%82%29

Pilnie musimy uzbierać na sterylki, po których guzy (u obu suczek gruczolaki) powinny się wchłonąć. Koszt jednej 250 zł, a najlepiej byłoby 2 na raz ciachnąć, bo dojazd to 50 km w obie strony (czas i paliwo...). Bardzo, bardzo prosimy o pomoc :oops:

Barry: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228646-Barry-mix-husky-na-%C5%82a%C5%84cuchu!Uzbiera%C5%82-na-transport-teraz-zbiera-na-leczenie!

....potrzebuje wsparcia na kastrację i karmę

Posted

tobciu napisał(a):
Będę zabierać się za kolejny bazar na dniach. Postaram się by w czwartek działał.

Ogromnie dziękuję w imieniu psiaków :loveu::loveu::loveu:

Posted

Czas rozliczyć, to co zostało wpłacone na psiaki.
Myślę, że najlepiej byłoby, żeby poszło to na potrzeby suczek, które są w PDT u Hałabajówki, bo Barry (jeśli nic nie wyskoczy innego) będzie miał zapas karmy, a kastrację ufunduje mu Fundacja Kastor. W międzyczasie będziemy zbierać na jego wydatki już na jego wątku.

Żeby nic się nie mieszało skarbnikiem suczek jest Lupi, a ja zostanę skarbnikiem Barrego.

Na tym wątku uzbierało się na konto Lupi 175 zł, z czego wydała 45 zł na leki dla Lusi na zatrzymanie laktacji i 26 zł na odrobaczenie maluchów Lusi, zostaje 104 zł na koncie Lupi.

Na moje konto wpłacono 279,85 zł z czego wydałam łącznie 278,30 zł (wyszczególnione wydatki w 2. poście), zostało 1,55 zł.

Na miau dla suczek na PDT wpłacono na moje konto 60 zł. Więc 61,55 zł przelewam na konto Lupi dla starszych suczek.

Łącznie z tego wątku zostaje 165,55 zł dla suczek.

Proszę o sprawdzenie moich obliczeń, bo mogłam się gdzieś pomylić.

Posted

[quote name='Cudak']Doszła wpłata od tobciu za bazarek 45 zł, bardzo dziękuję w imieniu psiaków :)
Zaraz uzupełnię rozliczenie.

Bazarek Norka i Stepnickich Psiaków rozliczony.
Część Stepnickich psiaków to : 147,30 zł
W zaokrągleniu 148 zł
Przy czym do Cudak wysyłam : 148 zł – 45 zł przesłane (28/06/12) do Cudak gdy psy wyjeżdżały na DT = 103 zł

Cudak, wiem, że się podzieliłyście skarbnikowaniem z Lupi :)
Ale wysyłam zbiorczo do Ciebie, a Wy już dzielcie wedle pilności potrzeb.
Bardzo proszę potwierdź wpływ pieniędzy, gdy dotrą - na wątku bazarku, oraz na wątku psów. Dzięki. :)

Posted

[quote name='tobciu']Bazarek Norka i Stepnickich Psiaków rozliczony.
Część Stepnickich psiaków to : 147,30 zł
W zaokrągleniu 148 zł
Przy czym do Cudak wysyłam : 148 zł – 45 zł przesłane (28/06/12) do Cudak gdy psy wyjeżdżały na DT = 103 zł

Cudak, wiem, że się podzieliłyście skarbnikowaniem z Lupi :)
Ale wysyłam zbiorczo do Ciebie, a Wy już dzielcie wedle pilności potrzeb.
Bardzo proszę potwierdź wpływ pieniędzy, gdy dotrą - na wątku bazarku, oraz na wątku psów. Dzięki. :)

Dziękuję :) Dam znac, jak dojdzie przelew i dla Urgo (Barrego) myślę, by z tego na szczepienie 40 zł (na wirusowe choroby) przeznaczyć i może jakieś niedrogie (ok 10 zł) witaminki na sierść, wtedy wyszłoby po równo dla niego i dla suczek.

Posted

[quote name='Cudak']Dziękuję :) Dam znac, jak dojdzie przelew i dla Urgo (Barrego) myślę, by z tego na szczepienie 40 zł (na wirusowe choroby) przeznaczyć i może jakieś niedrogie (ok 10 zł) witaminki na sierść, wtedy wyszłoby po równo dla niego i dla suczek.[/QUOTE]

Pewnie :) Szczepcie psisko :)