Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Doszło na moje konto 103 zł od tobciu z bazarku i 69,60 zł od _Cassi też z bazarku. Z tego 100 zł przed chwilą przelałam do Myngey na kąpiel i szczepienie Urgo (Barrego). 18 zł wydałam na wysyłkę karmy dla Miki i Inez. Zostaje 54,60 zł na razie na moim koncie - gdzie będzie pilniejsze, to przeleję.

Edited by Cudak
  • Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymacałam dzisiaj u Inez na boku dziwne zgrubienie na dodatek się rusza i mi to wygląda na jakiś przedmiot, bo jest owalny i twardy w dotyku. Nie boli ją to ale jak będę przy okazji u weta to mu to pokażę.
Co tak cicho u dziewczynek... trzeba trochę przyspieszyć z domkiem dla nich bo ja mam to pomieszczenie w którym są ogrzewane na minimum to im będzie zimą tam bardzo zimno bo to stary budynek. Dobrze by było żeby najpóźniej do października znalazły dom.

Faktury jutro wezmę poprawione i wyślę jeszcze raz.

Zostało pół worka karmy od Cudak i muszę powiedzieć że zwłaszcza Mika trochę schudła już ;) i już tak nie sapie jak idzie ;)

• 3 weeks later...
Posted

szkoda tylko że ludzie nie chcą adoptować takich starszych psiaków a one są takie oddane i wdzięczne i tak się cieszą jak okaże im się trochę ciepła i dobroci.
I nie sposób się w ogóle na nie gniewać nawet jak coś zmalują, a jamniczki to już w ogóle są takie delikatne i takie były zastraszone że nawet jak za szybko się drzwi otwierało to Inez się kuliła i uciekała. Teraz się już tak nie boi i nie unika kontaktu ze mną a wręcz leci jak strzała żeby się przywitać, cudne są :loveu: