Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
Tak - tylko transport potrzebny bardzo pilnie i szybko. 330 km w jedną stronę, a my na minusie! :(

Porozsyłam jak dam radę wątek, może ktoś pomoże.

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Porozsyłam jak dam radę wątek, może ktoś pomoże.

Dziękuję :loveu:

Przydałoby się również zaszczepić psiaki zanim pojadą do DT, ale nie ma za co :(
Bardzo prosimy o pomoc!

Posted

[quote name='Ryjonek']Ile potrzeba uzbierać na dt? czy już są jakieś deklaracje?
Ja mogę 10 zl miesięcznie dorzucić.
Bardzo dziękuję!
Poza Twoją deklaracją, nie mamy ani jednej :(

DT ma być płatny "co łaska" (dochód na leczenie i karmę dla pozostałych tymczasowiczów, którzy są na bezpłatnym DT)+ trzeba zapewnić karmę i weta dla suniek, czyli myślę, że minimum te 200-300 zł miesięcznie wypadałoby uzbierać za opiekę nad obydwiema suniami. Jak się uda to i więcej...

Prawdopodobnie w piątek będzie możliwy transport suniek (trzeba będzie dopłacić ok 60 zł), ale by mogły tam jechać potrzebne są stałe deklaracje, bo ja nie będę miała z czego wykładać na ich hotelowanie.

Posted (edited)

30 zł prześlę. Da się któreś zaszczepić za to ? Podajcie nr konta, gdzie mam konto Lupi, ale wiem gdzie.

edit : ale nie wiem gdzie, miało być :)

Edited by tobciu
Posted

[quote name='tobciu']30 zł prześlę. Da się któreś zaszczepić za to ? Podajcie nr konta, gdzie mam konto Lupi, ale wiem gdzie.

Dziękujemy :) Lupi chyba dopiero jutro zajrzy i wyśle konto (mi też sie zgubiło), to będziemy kombinować, żeby do weta podjechać. Szczepienie kosztuje 25-30 zł. Może Barrego zaszczepic i przy okazji w ząbki wet by zajrzał? ;)

Posted

[quote name='Clean']super ze chociaż DT jest dla Barrego:-)trzymam kciuki żeby ja najszybciej do niego pojechał!

Dla suniek też jest, tylko deklaracje potrzebne... W czwartek mogłyby pojechać z katlis do DT (bo jedzie do Kołobrzegu, a DT pod Białogardem, więc tylko 60 zł by nas transport kosztował). Mamy tylko 10 zł stałych deklaracji :( Może im też osobny wątek założyć? Bo tu już wszystko tak namieszane, że ktoś wejdzie nowy, to się pogubić może...

Posted

[quote name='tobciu']ja bazarek z mojego podpisu rozsyłam i rozsyłam. ale narazie szaleństw nie ma. :(
Chyba jeszcze coś w szafie poszperam.

Dziękuję.

tobciu, wyślę Ci mój nr konta na szczepienie dla Barrego, bo Lupi w rozjazdach, a wsparcie pilnie potrzebne...

Posted

[quote name='Cudak']Dziękuję.

tobciu, wyślę Ci mój nr konta na szczepienie dla Barrego, bo Lupi w rozjazdach, a wsparcie pilnie potrzebne...

Poszły pieniążki na szczepienie Barrego, rano będą na koncie.