doris66 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Wyglada dobrze, duzo, duzo lepiej niz miesiąc temu. Chyba przytyła i czy to moje wrażenie czy odrasta jej futerko.? Teraz dopiero okazuje sie jakie fajne ma skarpetki. Tak bardzo się ciesze, że moge ją ogladać taką zadowoloną i zaopiekowaną . Serdecznie dziękuję EMIROWI. Quote
doris66 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Kopiuję z watku rozliczeniowego Łezki. wpływy cd 16-30.06 100,- Cezary C. - Gdów 10,- Agnieszka M.P. - Turek 50,-Katarzyna M. K. - W-wa 20,-Agata G. - Gdańsk 150,- Małgorzata B-K. - Częstochowa 20,- Iwona A.B.- Lublin 35,-Karolina M. - Bytom (Carrie i Tequilla) 25,-Magdalena K. - Góra Siewierska 30,-Iwona A.B. - Lublin 200,-Marta W. N. - W-wa (kundelkowa) _________________________ = 640,- z przen. 1.489,24 ________________________ razem 2.129,24 koszty cd 155,- wizyta + badania diagn. 76,- dojazd 390,- pobyt 1-30.06 _____________________ = 621,- z przen 928,- ____________________ razem 1.549,- Tak mniej wiecej po podliczeniu wychodzi, że na dzień 30 czerwca 2012r łezka miała do dyspozycji niecałe 600,00zł. Quote
maja602 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Niestety i tym razem nie ma mnie na liście. Zatem proszę o wyjaśnienie, czy wpłynęła kwota 25zł. od Mariola Cz. Warszawa. Wpłacałam 13.06.2012r. z dopiskiem "Łezka". Jeżeli nie wpłynęła to będę interweniować na poczcie. Przepraszam za kłopot ale chcę to wyjaśnić. Quote
Isadora7 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='maja602']Niestety i tym razem nie ma mnie na liście. Zatem proszę o wyjaśnienie, czy wpłynęła kwota 25zł. od Mariola Cz. Warszawa. Wpłacałam 13.06.2012r. z dopiskiem "Łezka". Jeżeli nie wpłynęła to będę interweniować na poczcie. Przepraszam za kłopot ale chcę to wyjaśnić. Zapisuje i wyjaśnię. Prosze wybaczyc jak zostało pominięte, napewno się wyjaśni. Wpływają wpłaty na inne psy i bywa ze coś sie znajdzie od razu. Wystarczy np brak litery w tytule (a szuka sie po tytule wpłaty) - tytuł jest dla Łezki i teraz jak wrzuci sie w szukaja L zamiast Ł juz się nie znajdzie. Może też nie było tytułu. Czy sprawiałoby Ci problem podanie pełnego nazwiska na priva (po nazwisku się wydszuka) Quote
buniaaga Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Łezka wygląda dużo lepiej ,ona ma brązowe skarpetki :-o...teraz to widać:) Dziękuję wszystkim za wpłaty. Quote
Isadora7 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 W rzeczywistości to naprawdę taka fajna malizna. A opiernicza wszystkich równo :) Quote
maja602 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Isadora7']Zapisuje i wyjaśnię. Prosze wybaczyc jak zostało pominięte, napewno się wyjaśni. Wpływają wpłaty na inne psy i bywa ze coś sie znajdzie od razu. Wystarczy np brak litery w tytule (a szuka sie po tytule wpłaty) - tytuł jest dla Łezki i teraz jak wrzuci sie w szukaja L zamiast Ł juz się nie znajdzie. Może też nie było tytułu. Czy sprawiałoby Ci problem podanie pełnego nazwiska na priva (po nazwisku się wydszuka) Wyślę pełne dane na PW. Zdaję sobie sprawę, że wpływa wiele darowizn na różne pieski a Panie na poczcie, z całym szacunkiem dla ich pracy, potrafią wpisać różne ciekawostki. Zatem spokojnie, ale poszukajmy tej wpłaty. Quote
doris66 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Isadora7']W rzeczywistości to naprawdę taka fajna malizna. A opiernicza wszystkich równo :)[/QUOTE] Czyli charakterna z niej psinka. Małe duperelki często takie pyskate są. A czy coś wiadomo z jej nózką? Quote
doris66 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Łezko jak ty znosisz upały? Ja mam ich juz serdecznie dość. Quote
doris66 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Przytulam Łezko i pozdrawiam. Zdrowiej maleńka. Quote
Isadora7 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='doris66']Przytulam Łezko i pozdrawiam. Zdrowiej maleńka.[/QUOTE] I ja przytulam :) Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Isadora7']Łezka po kąpieli Niunia cudna:) Quote
doris66 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Skopiowałam z wątku emirowskiego. Wygląda na to, że to niezłe małe ziółko. Aż strach pomysleć co jeszcze zrobi. "nużeniec w zeskrobinach w dalszym ciagu; stan skóry lepszy; suka ogólnie w świetnej formie i kondycji.Sierść ma lśniącą i wygląda b. ładnie tylko na boczkach i na środku główki ma jeszcze strupy. Rozpruła cały bok fotela i potargała na drobne gąbkę ze środka. wlazła na stól i wygryzła dziurę na środku obrusa, rozstrzepała całe duże opakowanie chusteczek jednorazowych , ogryza listki z roślin doniczkowych stopjących na parapecie- to działania z ostatnich dni .Po za tym kradnie wszystko do czego dostanie pysiem, a łazi po stole, łóżku i szafce całkiem swobodnie. Jak narozrabia to na mój widok włazi pod łózko i udaje,że jej tam nie ma. Jak wyjdę z pokoju zaraz wychodzi stamtąd i znów zaczyna "swoją robotę" i...pyskuje okrutnie!" Quote
UlaFeta Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='doris66']Skopiowałam z wątku emirowskiego. Wygląda na to, że to niezłe małe ziółko. Aż strach pomysleć co jeszcze zrobi. "nużeniec w zeskrobinach w dalszym ciagu; stan skóry lepszy; suka ogólnie w świetnej formie i kondycji.Sierść ma lśniącą i wygląda b. ładnie tylko na boczkach i na środku główki ma jeszcze strupy. Rozpruła cały bok fotela i potargała na drobne gąbkę ze środka. wlazła na stól i wygryzła dziurę na środku obrusa, rozstrzepała całe duże opakowanie chusteczek jednorazowych , ogryza listki z roślin doniczkowych stopjących na parapecie- to działania z ostatnich dni .Po za tym kradnie wszystko do czego dostanie pysiem, a łazi po stole, łóżku i szafce całkiem swobodnie. Jak narozrabia to na mój widok włazi pod łózko i udaje,że jej tam nie ma. Jak wyjdę z pokoju zaraz wychodzi stamtąd i znów zaczyna "swoją robotę" i...pyskuje okrutnie!"[/QUOTE] :knuje::knuje::knuje::knuje::knuje::knuje::knuje:to niezle ziolko z malutkiej,a niedawno taka bida byla. Quote
maja602 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Isadora7']Zapisuje i wyjaśnię. Prosze wybaczyc jak zostało pominięte, napewno się wyjaśni. Wpływają wpłaty na inne psy i bywa ze coś sie znajdzie od razu. Wystarczy np brak litery w tytule (a szuka sie po tytule wpłaty) - tytuł jest dla Łezki i teraz jak wrzuci sie w szukaja L zamiast Ł juz się nie znajdzie. Może też nie było tytułu. Czy sprawiałoby Ci problem podanie pełnego nazwiska na priva (po nazwisku się wydszuka) No i co w tej sprawie? Są jakieś wyjaśnienia? Quote
doris66 Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Łezko , podniose cię, bo nikt tu nie zagląda. Zapomnieli czy co? Quote
asiuniab Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='doris66']Łezko , podniose cię, bo nikt tu nie zagląda. Zapomnieli czy co?[/QUOTE] ależ o Łezce nie da się zapomnieć; Quote
doris66 Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Jedna ciocia juz się pojawiła -fajnie. Kto następny? Quote
buniaaga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='doris66']Jedna ciocia juz się pojawiła -fajnie. Kto następny?[/QUOTE] odwiedzam,odwiedzam Łezkę:) Quote
zachary Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Odwiedzam Łezkę i jestem pod wrażeniem "wyczynów" bielszczanki:evil_lol:;)... Quote
Isadora7 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='maja602']No i co w tej sprawie? Są jakieś wyjaśnienia?[/QUOTE] Najmocniej przerpaszam ale teraz mea kulpa. Tak jest wszystko - przy nastepnym rozliczeniu bedzie wykazane Quote
Recommended Posts