Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyglada dobrze, duzo, duzo lepiej niz miesiąc temu. Chyba przytyła i czy to moje wrażenie czy odrasta jej futerko.? Teraz dopiero okazuje sie jakie fajne ma skarpetki. Tak bardzo się ciesze, że moge ją ogladać taką zadowoloną i zaopiekowaną . Serdecznie dziękuję EMIROWI.

Posted

Kopiuję z watku rozliczeniowego Łezki.

wpływy cd 16-30.06

100,- Cezary C. - Gdów
10,- Agnieszka M.P. - Turek
50,-Katarzyna M. K. - W-wa
20,-Agata G. - Gdańsk
150,- Małgorzata B-K. - Częstochowa
20,- Iwona A.B.- Lublin
35,-Karolina M. - Bytom (Carrie i Tequilla)
25,-Magdalena K. - Góra Siewierska
30,-Iwona A.B. - Lublin
200,-Marta W. N. - W-wa (kundelkowa)
razem 2.129,24

koszty cd

155,- wizyta + badania diagn.
76,- dojazd
390,- pobyt 1-30.06
razem 1.549,-

Tak mniej wiecej po podliczeniu wychodzi, że na dzień 30 czerwca 2012r łezka miała do dyspozycji niecałe 600,00zł.

Posted

Niestety i tym razem nie ma mnie na liście. Zatem proszę o wyjaśnienie, czy wpłynęła kwota 25zł. od Mariola Cz. Warszawa. Wpłacałam 13.06.2012r. z dopiskiem "Łezka". Jeżeli nie wpłynęła to będę interweniować na poczcie. Przepraszam za kłopot ale chcę to wyjaśnić.

Posted

[quote name='maja602']Niestety i tym razem nie ma mnie na liście. Zatem proszę o wyjaśnienie, czy wpłynęła kwota 25zł. od Mariola Cz. Warszawa. Wpłacałam 13.06.2012r. z dopiskiem "Łezka". Jeżeli nie wpłynęła to będę interweniować na poczcie. Przepraszam za kłopot ale chcę to wyjaśnić.

Zapisuje i wyjaśnię. Prosze wybaczyc jak zostało pominięte, napewno się wyjaśni. Wpływają wpłaty na inne psy i bywa ze coś sie znajdzie od razu. Wystarczy np brak litery w tytule (a szuka sie po tytule wpłaty) - tytuł jest dla Łezki i teraz jak wrzuci sie w szukaja L zamiast Ł juz się nie znajdzie. Może też nie było tytułu. Czy sprawiałoby Ci problem podanie pełnego nazwiska na priva (po nazwisku się wydszuka)

Posted

[quote name='Isadora7']Zapisuje i wyjaśnię. Prosze wybaczyc jak zostało pominięte, napewno się wyjaśni. Wpływają wpłaty na inne psy i bywa ze coś sie znajdzie od razu. Wystarczy np brak litery w tytule (a szuka sie po tytule wpłaty) - tytuł jest dla Łezki i teraz jak wrzuci sie w szukaja L zamiast Ł juz się nie znajdzie. Może też nie było tytułu. Czy sprawiałoby Ci problem podanie pełnego nazwiska na priva (po nazwisku się wydszuka)

Wyślę pełne dane na PW. Zdaję sobie sprawę, że wpływa wiele darowizn na różne pieski a Panie na poczcie, z całym szacunkiem dla ich pracy, potrafią wpisać różne ciekawostki. Zatem spokojnie, ale poszukajmy tej wpłaty.

Posted

[quote name='Isadora7']W rzeczywistości to naprawdę taka fajna malizna. A opiernicza wszystkich równo :)[/QUOTE]
Czyli charakterna z niej psinka. Małe duperelki często takie pyskate są.
A czy coś wiadomo z jej nózką?

Posted

Skopiowałam z wątku emirowskiego. Wygląda na to, że to niezłe małe ziółko. Aż strach pomysleć co jeszcze zrobi.

"nużeniec w zeskrobinach w dalszym ciagu; stan skóry lepszy; suka ogólnie w świetnej formie i kondycji.Sierść ma lśniącą i wygląda b. ładnie tylko na boczkach i na środku główki ma jeszcze strupy. Rozpruła cały bok fotela i potargała na drobne gąbkę ze środka. wlazła na stól i wygryzła dziurę na środku obrusa, rozstrzepała całe duże opakowanie chusteczek jednorazowych , ogryza listki z roślin doniczkowych stopjących na parapecie- to działania z ostatnich dni .Po za tym kradnie wszystko do czego dostanie pysiem, a łazi po stole, łóżku i szafce całkiem swobodnie. Jak narozrabia to na mój widok włazi pod łózko i udaje,że jej tam nie ma. Jak wyjdę z pokoju zaraz wychodzi stamtąd i znów zaczyna "swoją robotę" i...pyskuje okrutnie!"

Posted

[quote name='doris66']Skopiowałam z wątku emirowskiego. Wygląda na to, że to niezłe małe ziółko. Aż strach pomysleć co jeszcze zrobi.

"nużeniec w zeskrobinach w dalszym ciagu; stan skóry lepszy; suka ogólnie w świetnej formie i kondycji.Sierść ma lśniącą i wygląda b. ładnie tylko na boczkach i na środku główki ma jeszcze strupy. Rozpruła cały bok fotela i potargała na drobne gąbkę ze środka. wlazła na stól i wygryzła dziurę na środku obrusa, rozstrzepała całe duże opakowanie chusteczek jednorazowych , ogryza listki z roślin doniczkowych stopjących na parapecie- to działania z ostatnich dni .Po za tym kradnie wszystko do czego dostanie pysiem, a łazi po stole, łóżku i szafce całkiem swobodnie. Jak narozrabia to na mój widok włazi pod łózko i udaje,że jej tam nie ma. Jak wyjdę z pokoju zaraz wychodzi stamtąd i znów zaczyna "swoją robotę" i...pyskuje okrutnie!"[/QUOTE]
:knuje::knuje::knuje::knuje::knuje::knuje::knuje:to niezle ziolko z malutkiej,a niedawno taka bida byla.

Posted

[quote name='Isadora7']Zapisuje i wyjaśnię. Prosze wybaczyc jak zostało pominięte, napewno się wyjaśni. Wpływają wpłaty na inne psy i bywa ze coś sie znajdzie od razu. Wystarczy np brak litery w tytule (a szuka sie po tytule wpłaty) - tytuł jest dla Łezki i teraz jak wrzuci sie w szukaja L zamiast Ł juz się nie znajdzie. Może też nie było tytułu. Czy sprawiałoby Ci problem podanie pełnego nazwiska na priva (po nazwisku się wydszuka)

No i co w tej sprawie? Są jakieś wyjaśnienia?

Posted

[quote name='maja602']No i co w tej sprawie? Są jakieś wyjaśnienia?[/QUOTE]

Najmocniej przerpaszam ale teraz mea kulpa. Tak jest wszystko - przy nastepnym rozliczeniu bedzie wykazane