doris66 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 maja602 napisał(a):Zaglądam i postaram się pomóc. Bardzo się ciesze, i równie mocno dziękuję w imieniu Łezki. Quote
lula2010 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 nie dam rady pomoc w tym miesiacu ,moge jedynie zagladac ... Quote
doris66 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 lula2010 napisał(a):nie dam rady pomoc w tym miesiacu ,moge jedynie zagladac ... Jasne zaglądaj często. Dzięki temu wątki "żyją". To ważne. Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Już jestem miałam roboty po "uchi" ale odwiedzam Łezkę i tu. Szarpię za to łezką na fejsie dużo. Quote
doris66 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Isadora7 napisał(a):Już jestem miałam roboty po "uchi" ale odwiedzam Łezkę i tu. Szarpię za to łezką na fejsie dużo. DZieki Isadora . Szarp ją na fb ile wlezie na . Ja juz ślepnę od ślęczenia nad rozsyłaniem wątku. Quote
Yv1958 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jestem na zaproszenie Doris. Pomoge. Zaraz wysle pare zlotych. Zdrowiej Skarbie! Quote
doris66 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='Yv1958']Jestem na zaproszenie Doris. Pomoge. Zaraz wysle pare zlotych. "DZiękuję bardzo. Jak dobrze że sie odzywacie, że jesteście razem z Łezką w jej ciężkiej chorobie." Quote
Karina R Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Byłam u Tesi to jestem i tu! Zaraz skrobnę jakis grosik. Quote
doris66 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Karina R napisał(a):Byłam u Tesi to jestem i tu! Zaraz skrobnę jakis grosik. Witam na wątku i dziękuję za pomoc dla Łezki. Tak myślałam że na "ciotki od Tessy' to można liczyć. Nie pomyliłam sie. SZkoda tylko, że inne "zagorzałe dogomaniaczki" mało że nie chcą pomóc to jeszcze bardzo brzydko piszą do mnie na pw. Ale cóż są ludzie i są ludziska są na tym świecie. Sorry że tak sie nażaliłam ale czasami aż słów brak i mózg się warzy jacy potrafią być dogomaniacy. Karina dzięki serdeczne. Quote
buniaaga Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 :loveu:Również dziękuję Wszystkim ciotkom za pomoc dla Łezki:loveu:! Zapraszam serdecznie na bazarek dla Łezki -ostatnia doba bazarku,może ktoś wypatrzy jeszcze błyskotkę dla siebie :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227848-Biżuteria-na-pomoc-dla-suni-Łezki-chorej-na-nużyce!?p=19221885#post19221885 Quote
storozak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tak jak pisałam na pw:) - trzymam kciuki za śliczną sunię! Jest w najlepszych rękach. Quote
doris66 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Patmol napisał(a):i co słychać u ŁEzki? Czekamy na wieści z Fundacji. Leczenie jest żmudne i bardzo długie, więc nic się nie zmieni tak od razu. wierzę jednak, ze mała wygra walkę. Quote
sharka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 przesłałam kilka zł dla maleńkiej, pozdrawiam :] Quote
AgusiaP Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 doris66 napisał(a):Witam na wątku i dziękuję za pomoc dla Łezki. Tak myślałam że na "ciotki od Tessy' to można liczyć. Nie pomyliłam sie. SZkoda tylko, że inne "zagorzałe dogomaniaczki" mało że nie chcą pomóc to jeszcze bardzo brzydko piszą do mnie na pw. Ale cóż są ludzie i są ludziska są na tym świecie. Sorry że tak sie nażaliłam ale czasami aż słów brak i mózg się warzy jacy potrafią być dogomaniacy. Karina dzięki serdeczne. Nie martw się tak to już bywa... maleńka będzie dobrze trzymaj się ważne, że jesteś już bezpieczna Quote
doris66 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 sharka napisał(a):przesłałam kilka zł dla maleńkiej, pozdrawiam :] Sharka bardzo, bardzo dziękuję. Każda kwota to kroczek do zdrowia dla malutkiej Łezki. Z małych kroczków zrobimy duży krok w stronę jej szczęśliwej przyszłości. Nie wiem jak wy ale ja tylko taką drogę dla niej widzę. Quote
sharka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 doris66 a będą gdzieś rozliczenia umieszczone? bo to wtedy widać jaki ogrom funduszy potrzebny :( Quote
Miła od Gucia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 I my się przywitamy z Łezką i wspierającymi Łezkę my z Guciem łezkę ocieramy czytajac wątek jesteśmy i będziemy zaglądać Quote
doris66 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 sharka napisał(a):doris66 a będą gdzieś rozliczenia umieszczone? bo to wtedy widać jaki ogrom funduszy potrzebny :( Z tego co się zorientowałam rozliczenia bedą na wątku emirowskim ( bo Łezka ma tam swój oddzielny watek ). Zresztą juz sa tam wykazane pierwsze wplaty. Tylko że Emir takie rozliczenia robi raz na jakiś czas, chyba 15 dnia i na koniec miesiąca. Myśle że Isadora7 będzie je przenosiłą na watek dogomaniacki. I właśnie mam prośbę do Isadory aby tak właśnie robiła, aby rozliczenia były i tu i tam bo nie wszyscy zagladaja na watek emirowski. Isadora może jak sie pojawisz to wypowiedz sie w temacie ok? Ponieważ jesteście tu razem z nami to wierzę, ze się uda uratować Łezkę, że nie zabraknie pieniędzy. Mam tez ogromną prośbę, pomóżcie zapraszać ludzi na watek, pokazujcie Łezkę, mozna podpiąc sobie jej banerek. Mam nadzieję, ze nie zabrzmiało to jak żebractwo ( co wczoraj niektóre ciotki mi zarzuciły pisząc na pw ) tylko apel o pomoc dla Łezki. Bo chyba na tym to polega aby psom pomagać prawda? Zresztą nawet jesli miałoby to być żebractwo, to nie żebrzę dla siebie tylko dla Łezki. Quote
doris66 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Miła od Gucia napisał(a):I my się przywitamy z Łezką i wspierającymi Łezkę my z Guciem łezkę ocieramy czytajac wątek jesteśmy i będziemy zaglądać Witamy jest nam miło. Zagladajcie do nas prosze. Quote
joi Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Miła od Gucia']I my się przywitamy z Łezką i wspierającymi Łezkę my z Guciem łezkę ocieramy czytajac wątek jesteśmy i będziemy zaglądać Dorota jest dobrze nadciąga pomoc z Gorzowa Wlkp. czyli Bogusia Z www.forum.bassety. net albo Uniwersytet Gorzowski też w postaci Bogusi. My oczywiście wspomożemy też :) Quote
doris66 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='joi']Dorota jest dobrze nadciąga pomoc z Gorzowa Wlkp. czyli Bogusia Z www.forum.bassety. net albo Uniwersytet Gorzowski też w postaci Bogusi. My oczywiście wspomożemy też :) Joi jak dobrze ze jesteście. Witamy bassety. Quote
joi Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 doris66 napisał(a):Mam tez ogromną prośbę, pomóżcie zapraszać ludzi na watek, pokazujcie Łezkę, mozna podpiąc sobie jej banerek. Mam nadzieję, ze nie zabrzmiało to jak żebractwo ( co wczoraj niektóre ciotki mi zarzuciły pisząc na pw ) tylko apel o pomoc dla Łezki. Bo chyba na tym to polega aby psom pomagać prawda? Zresztą nawet jesli miałoby to być żebractwo, to nie żebrzę dla siebie tylko dla Łezki. Oj Dorota a co Ty się przejmujesz ja i na żebry mogę iść aby tylko pomóc. Zresztą poszłam na żebry dla Foczki i dało to znakomite rezultaty i odzew (dzięki Bogusiu :) ) Quote
doris66 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Iza wiesz dobrze, że mnie nie tak łatwo przestraszyć, ale pożalić sie tylko chciałam. Bo nie moge pojać jak ktos na jednym watku dogomaniackim ciepło pisze o psach a za chwilę na pw wysyła teksty, że ....szkoda gadać. Nie rozumiałam tego i nie rozumiem. Ale zamykam temat i juz koniec z tym. A Foczka jest przeurocza, nawet z tym swoim kalectwem. Quote
Patmol Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 ja bym wstawiła banerek, ale nie wiem jak to zrobić :oops: Quote
Recommended Posts