GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Właściwie to nie wiem, jak i gdzie nowi Właściciele Ricza go wypatrzyli, no i jak to się stało, że zadzwonili do Moniki P. Monika podała mój numer, i tak Pani Magda trafiła do mnie. Mimo, że państwo podczytują wątek, i mam szczerą nadzieję, że się tu sami zalogują, mogę już napisać, że od początku intuicja podpowiadała mi, że to jest wreszcie to, czego dla Ricza szukaliśmy. Z resztą, Olena chyba potwierdzi, że mój głos brzmiał nader entuzjastycznie, kiedy zadzwoniłam, by się podzielić nowiną :evil_lol: Tylko wiecie, ja i mój mur to jedno, ale przejść przez weryfikacje Oleny, to już zupełnie inna sprawa! Zwłaszcza, że chodziło o Jej synusia ;) No i o dziwo, udało się!!! Domek jest pod Poznaniem, w cichej okolicy. Ricz ma do dyspozycji zarówno dom i przepiękny, duży ogród, oraz cudne miejsca spacerowe, a nawet niedaleko jezioro. Do towarzystwa będzie miał kicię (ale muszą się dopiero zaprzyjaźnić;)) No a przede wszystkim będzie bardzo kochany i rozpieszczany - tego jestem pewna! Quote
MonikaP Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Oj, Goś, Goś. Państwo do mnie nie zadzwonili, tylko napisali, a skierowała Ich do mnie Brązowa1, której należy się za to wielkie DZIĘKUJĘ :calus: . Natomiast ja szybciutko Im odpisałam proponując do adopcji Ricza i podając Twój, droga Goniu numer telefonu :cool3: . Teraz już wiesz, Słoneczko? :p Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='MonikaP']Oj, Goś, Goś. Państwo do mnie nie zadzwonili, tylko napisali, a skierowała Ich do mnie Brązowa1, której należy się za to wielkie DZIĘKUJĘ :calus: . Natomiast ja szybciutko Im odpisałam proponując do adopcji Ricza i podając Twój, droga Goniu numer telefonu :cool3: . Teraz już wiesz, Słoneczko? :p Słońce Ty moje jasno świecące na moim mglistym horyzoncie, Ty mój Aniele i drogowskazie :p bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienia:diabloti: Brązowa1, a Tobie dziękuję, że znalazłaś dla Ricza skarb, nie dom!:Rose: Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 A tu nowi przyjaciele, którzy jeszcze nie wiedzą, że przyjaciółmi są ;) Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Pierwsze co zrobił Ricz, to wpadł do kuchni i wyżarł żarcie kici! Potem dostał wodę w swojej własnej, nowiutkiej misce ;) Olena pilnowała, czy Pani dobrze wodę nalewa ;) Quote
bira Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Co za wspaniała wiadomość :-) Trzymałam dzisiaj za niego kciuki z całej siły :-) No i udało się. Ricz trzymaj się:loveu: Życzę Ci wspaniałego życia:loveu: Quote
PaulinaT Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaależ ja się cieszę strasznie!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='GoniaP']A tu nowi przyjaciele, którzy jeszcze nie wiedzą, że przyjaciółmi są ;) czy na tym zdjęciu jest kot?? :-o Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 PaulinaT napisał(a): czy na tym zdjęciu jest kot?? :-o Ależ tak! Kicia Kizia uratowana przed utopieniem. Ale Ricz na koty Oleny nie reagował - dostał nawet raz pazurami po nosie. Jeszcze będą razem spały! Quote
PaulinaT Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A ta Kizia jest po prawo czy po lewo - bosz... ja ślepa wrona nie widze tam kota :placz: Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Proces zaprzyjaźniania się z nowym Panem przebiegał nader pomyślnie ;) Quote
martasuwałki Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :multi: Hurrrra!!!!!!!!!!!!!! Życzenia wszystkiego najlepszego Riczowi i jego Opiekunom!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeataJ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 PaulinaT napisał(a):A ta Kizia jest po prawo czy po lewo - bosz... ja ślepa wrona nie widze tam kota :placz: WOW - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nad kominkiem sa schrody i tam lezy kicia, na gorze zdjecia na schodach, taka czarna :-) Beata Quote
dzodzo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 brawo, brawo!!!!takie wiadomosci chce czytac codziennie;) Quote
Vika_Bari Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witam. Domek okazał się właśnie taki jaki sobie dla Ricza wymarzyłam :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i to na dodatek nie daleko od nas. Dom, ogród, staw do kontynuacji ćwiczeń pływackich, miła i ciepła rodzina :loveu: :loveu: i nawet jest Kicia tak że warunki (po za zniknięciem koleżanki do zabaw) bardzo się nie zmienili. A własny pan i to chętny do zabawy! Tego nawet w Ricza najśmielszych oczekiwaniach nie było. Marzył że najwyżej któryś z synów pokopie z nim pilkę! On nawet do jedzenia nie jest tak chętny jak do zabaw. Nu a u nas smutek. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Taka dziwna pustota i cisza się zrobiła bez Ricza. Te kto biorą futrzaki na DT wiedzą o jakim smutku mówię. Gonia nie żartowała – stał się prawie dzieckiem dla nas. Quote
Vika_Bari Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dziękujemy wszystkim kto pomagał w poszukiwaniu domku dla Ricza!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuje fajnej rodzinie za dom dla Ricza! :laola: A tu ostatnie foty Ricza u mnie i nowe foty Kory. http://www.zwierzole.pl/olena Dziękuję w imieniu Nadziei Dobermana i zapraszam do pomocy w poszukiwaniu nowego życia mojej tymczasowiczce wesołej dobermance Korze! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54052&page=44 Dla tych kogo zainteresuje los dobermanów w Polsce zapraszam na ogólny nasz wątek ratunku dla Dobków. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35110&page=371 Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Vika_Bari']Nu a u nas smutek. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Taka dziwna pustota i cisza się zrobiła bez Ricza. Te kto biorą futrzaki na DT wiedzą o jakim smutku mówię. Gonia nie żartowała – stał się prawie dzieckiem dla nas. Wiem, jak musi Ci być smutno...:calus: Ale Riczuś dzięki Tobie wyzdrowiał i znalazł wymarzony domek, jesteś wspaniałą osobą!!! Dziękujemy!!! :loveu: Quote
aisaK Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ale się ciesze!!! Hura!!! Riczunio ma domek!!! Wiem, Olenka, jak się źle czujesz i jak jest ci pusto!Jesteś wspaniała! Brawa za uratowanie dobeczka! Quote
cwingmag Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ricz gdyby umiał pisać pewnie napisał by to sam ale nie umie więc ja piszę w jego imieniu Ricz bardzo dziękuje wszystkim którzy byli towarzyszami jego tułaczki w poszukiwaniu domu wszystkim dobrym ludziom dzięki którym ten dom znalazł wszystkim którzy dzięki swojemu wielkiemu sercu i zaangarzowaniu przyczynili się do tego ze jest tu gdzie jest dziękuje za uratowane życie. Od siebie mogę dodać że gwarantuję że Ricz będzie tu bezpieczny i szczęśliwy. POZDRAWIAM Jarek Quote
Hakita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 cwingmag napisał(a):Ricz gdyby umiał pisać pewnie napisał by to sam ale nie umie więc ja piszę w jego imieniu Ricz bardzo dziękuje wszystkim którzy byli towarzyszami jego tułaczki w poszukiwaniu domu wszystkim dobrym ludziom dzięki którym ten dom znalazł wszystkim którzy dzięki swojemu wielkiemu sercu i zaangarzowaniu przyczynili się do tego ze jest tu gdzie jest dziękuje za uratowane życie. Od siebie mogę dodać że gwarantuję że Ricz będzie tu bezpieczny i szczęśliwy. POZDRAWIAM Jarek Serdecznie dziękujemy za wspaniałe wiadomości i życzę z całego serca wszystkiego co najlepsze dla Riczunia i tak bardzo kochających go Państwa. Quote
BeataJ Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Jarku - dziekujemy!!!!! Poznalam Ricza osobiscie, to przewspanialy pies!!!! Beata Quote
aisaK Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dziekujemy za wieści i jeśli to tylko możliwe to czekamy na jakieś zdjęcia i nowiny z nowego domku Czekolady!:loveu: Quote
Vika_Bari Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cwingmag napisał(a):Ricz gdyby umiał pisać pewnie napisał by to sam ale nie umie więc ja piszę w jego imieniu Ricz bardzo dziękuje wszystkim którzy byli towarzyszami jego tułaczki w poszukiwaniu domu wszystkim dobrym ludziom dzięki którym ten dom znalazł wszystkim którzy dzięki swojemu wielkiemu sercu i zaangarzowaniu przyczynili się do tego ze jest tu gdzie jest dziękuje za uratowane życie. Od siebie mogę dodać że gwarantuję że Ricz będzie tu bezpieczny i szczęśliwy. POZDRAWIAM Jarek O Jarku, witam u Ricza na wątku! Prosimy o nowosci i o nowe zdjęcia! Olena Quote
amikat Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Gratulacje Ricz kochany , raz jeszcze. Kochaj swoich ludzi - oni Ciebie pokochali na "bank". Kolejna szczęśliwa psia mordziacha.... Quote
cwingmag Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 WITAM!!! SERDECZNE POZDROWIENIA OD RICZA Z NOWEGO DOMKU klika fotek MOJA PANI:loveu: a to moja kanapa;) :multi: :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: tutaj biegam z panem za piłkąale nie pozwalają mi tu sikać:shake: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Czuję się świetnie nawet kizia sie pomału przyzwyczaja Pozdrawiam niedługo nowe fotki RICZ z panem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts