Panna Marple Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='keakea']Sama prawda, dyć![/QUOTE] A prawdę trza gadać i tyle Quote
paula_t Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Ja to się nie mogę napatrzeć na te filmiki, non stop je komuś pokazuję, a przy okazji sama oglądam ;) Quote
Isadora7 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Uprzejmie melduję na prośbę Jamnika Figo że doszło 100 zł Figo bardzo dziękuje Quote
keakea Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Mariaaaaaaaaaaaaaaan, a co dostałeś od Mikołaja? :) Quote
paula_t Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Musiałabym dopytać, bo aż tak szczegółowych informacji nie posiadam:eviltong: Quote
paula_t Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='Gosiapk']Co u Marianosa? :)[/QUOTE] Podobno zaborczy, jak i u michelle, cały czas dopomina się uwagi i mizianek ;) Quote
asiuniab Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='paula_t']Podobno zaborczy, jak i u michelle, cały czas dopomina się uwagi i mizianek ;)[/QUOTE] rozpieszczona doopka:) Quote
ANETTTA Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 zapraszam na bazarek dla Hani [INDENT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5c2babb4a1ddf1c3.html"][IMG]http://images34.fotosik.pl/487/5c2babb4a1ddf1c3gen.jpg[/IMG][/URL][/INDENT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236651-Stroiki-śWiąteczne-I-NIE-TYLKO-na-NA-POMOC-SUNI-BENI-koniec-10-12-Godz-0-00?p=20106109#post20106109[/URL] Quote
Rudzia-Bianca Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [CENTER][COLOR=#008000][B]Bardzo pięknie dziękuję Mariankowi za podzielenie się kasą z Reksikiem . Dostaliśmy dziś 150 zł , za co jestem ogromnie wdzięczna . Dziękuję [/B][/COLOR]:Rose::iloveyou::Rose:[/CENTER] wszelkie rozliczenia na wątku Reksa link w podpisie . Quote
keakea Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Marian, nie rozrabiaj!!!!!! Bądź kolegą!!! Quote
dogses Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Oj, Marian nie lubi konkurencji :( ale na początku z kotami też się nie dogadywał, a teraz proszę: [IMG]http://toz.swidnica.pl/wp-content/uploads/2012/12/PC120826.jpg[/IMG] [IMG]http://toz.swidnica.pl/wp-content/uploads/2012/12/PC120827.jpg[/IMG] Chyba uznał, że musi z kimś stworzyć koalicję przeciwko Hepiemu :( ale niestety, nasze koty lubią psy. Wczoraj Marianek zasikał całe mieszkanie. Mój facet chodzi naburmuszony, że nie ma już skarpetek na zmianę, bo wczoraj wieczorem jak już wszystko posprzątaliśmy, to za chwilę wdepnął w kolejne dwie kałuże :lol: Quote
keakea Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='dogses']Oj, Marian nie lubi konkurencji :( ale na początku z kotami też się nie dogadywał, a teraz proszę: [IMG]http://toz.swidnica.pl/wp-content/uploads/2012/12/PC120826.jpg[/IMG] [IMG]http://toz.swidnica.pl/wp-content/uploads/2012/12/PC120827.jpg[/IMG] Chyba uznał, że musi z kimś stworzyć koalicję przeciwko Hepiemu :( ale niestety, nasze koty lubią psy. Wczoraj Marianek zasikał całe mieszkanie. Mój facet chodzi naburmuszony, że nie ma już skarpetek na zmianę, bo wczoraj wieczorem jak już wszystko posprzątaliśmy, to za chwilę wdepnął w kolejne dwie kałuże :lol:[/QUOTE] Niech się Tata Mariana cieszy, że ma kałuże, bo my mamy wykładzinę dywanową, i jak był taki moment, że jeszcze Rulon nie wiedział, że można sikać tylko na pieluszkę, to w paru miejscach mieliśmy grząski grunt, praktycznie niemożliwy do wysuszenia szybko i bez zapachu... :( Quote
Figunia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Maniek, nie wyglupiaj sie, bo Cie przechrzcimy na Lejka i bedzie Ci glupio... Quote
asiuniab Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Marianowi się po prostu zdarzyło i na pewno jest Mu głupio:oops:. A Tatuniu Mariana, niech się nie gniewa, Mariankowe serduszko na pewno wynagrodzi wyrządzone szkody:) Quote
paula_t Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Zdjęcia:multi: Najważniejsze, że z kotami już się dogadał, bo to z nimi będzie dzielił mieszkanie do końca życia :D No i potwierdziły się przypuszczenia, że sikanie Marianka jest objawem zazdrości. Teraz trzeba Marianka dużo ściskać, tulić i miziać, żeby chłopaczek zrozumiał, że jest naj, naj, naj:loveu: ;) Quote
Panna Marple Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Moim zdaniem, trzeba się zastanowić co zrobić, żeby Maniolo sufitu nie obsikał:evil_lol:, bo mogę się założyć, że miałby ochotę;) Quote
dogses Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Marianka nie da się mało ściskać, miziać, głaskać itp. Najlepsze jest jest jak sobie leżę w łóżku, a mój TŻ jest w łazience. Wtedy Marian szybko chyc na łożko, oczywiście na miejsce TŻ i leży rozwalony. Do tego Kacper na poduszkę. TŻ przychodzi - próbuje odsunąć Mariana żeby wygospodarować chociaż kawałek miejsca (o poduszce nie ma co marzyć) - ale Marian nawet się nie przesunie. Jak już po jakimś czasie uda się trochę przesunąć Mariana to na plecy wskakuje mu Kira i biedny nie ma się gdzie ruszyć. Zwierzęta się na niego uwzięły - ale on kocha Marianka i się na niego nie złości tak bardzo:loveu: musi trochę porządku w tym domu pilnować, bo inaczej zrobiłby się Folwark Zwierzęcy :eviltong: Quote
paula_t Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Wesoło macie :D Jak to mówią kto pierwszy ten lepszy, a skoro TŻ bierze prysznic i Marianek w tym czasie już zajmuje sobie miejsce, no to trudno, zaklepane ;) Czy dobrze zrozumiałam, że legowisko Mariankowe poszło w odstawkę i niuniek bardzo zaprzyjaźnił się z łóżkiem?:eviltong: Quote
Panna Marple Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='paula_t']Wesoło macie :D Jak to mówią kto pierwszy ten lepszy, a skoro TŻ bierze prysznic i Marianek w tym czasie już zajmuje sobie miejsce, no to trudno, zaklepane ;) Czy dobrze zrozumiałam, że legowisko Mariankowe poszło w odstawkę i niuniek bardzo zaprzyjaźnił się z łóżkiem?:eviltong:[/QUOTE] Jaki płynie z tego wniosek? Ten kto się myje, traci...:evil_lol: Quote
dogses Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='paula_t']Wesoło macie :D Jak to mówią kto pierwszy ten lepszy, a skoro TŻ bierze prysznic i Marianek w tym czasie już zajmuje sobie miejsce, no to trudno, zaklepane ;) Czy dobrze zrozumiałam, że legowisko Mariankowe poszło w odstawkę i niuniek bardzo zaprzyjaźnił się z łóżkiem?:eviltong:[/QUOTE] A to różnie bywa. Teraz jak jest Hepi to Marian cały czas chce być na łóżku :( najczęściej idziemy na kompromis i Marianek śpi na dywaniku pod łóżkiem. [quote name='Panna Marple']Jaki płynie z tego wniosek? Ten kto się myje, traci...:evil_lol:[/QUOTE] Nie bez powodu mówią: częste mycie skraca życie ;) coś w tym wszystkim jest ;) Quote
paula_t Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Jaki masz słodki avatar dogses, teraz zauważyłam:loveu: Zazdrosny... Ogłaszam protest i głosuję za wpuszczeniem Marianka na łóżko!;) Quote
Recommended Posts