togaa Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 (edited) Jest światełko w tunelu. Trzeba tylko siatką wydzielić smarkaczom w zaprzyjaźnionym ogrodzie kawałek wybiegu. Zamieszkają w altance niestety, ale będa bezpieczne. Nie pytajcie , ile mnie to kosztowało zdrowia. Odetchnę, jak już będą na miejscu. Jeszcze trzeba je surowicą zabezpieczyć do szczepień. Edited May 2, 2012 by togaa Quote
ihabe Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 togaa napisał(a):Plan jest dobry, teraz go zrealizować.... Basiu.... mamy wolny weekend i piątek, daj znać jak możemy pomóc? Quote
feliksik Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 mój plan chyba nie wypali bo wakacje niestety nadchodzą i ludzie nie bardzo na na ten okres chcą zobowiązań. ale przynajmniej liczą się z tym, a nie wyrzycają na wakacje. Trzymam kciuki za DT Quote
togaa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 ihabe napisał(a):Basiu.... mamy wolny weekend i piątek, daj znać jak możemy pomóc? Iwonko Ty Moja ! wiem że na Ciebie zawsze można liczyć, ale spoko... Z tego co wiem, "Zagroda" dla maluchów prawie gotowa. Najważniejsze że będą bezpieczne. My tylko będziemy musieli sie spężyć, by szybko znalazły cudowne domki.. Quote
Poker Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Podziwiam, odpowiedzialność i poczucie bezsilności zabija. Quote
feliksik Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Basiu, ale one będą zabrane od tego właściciela i oddane komuś na DT tak? do tej altanki Quote
NikaEla Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Wierszyk dla maluchów, może do ogłoszeń się nada: Spanielowato-seterowate dwa małe pieski ślicznie łaciate: biało-brązowy i czarno-biały jeden odważny, drugi nieśmiały cztery miesiące dopiero mają dobrego domu pilnie szukają Kto dziś przygarnie psiaka małego by przyjaciela mieć prawdziwego? Quote
togaa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 feliksik napisał(a):Basiu, ale one będą zabrane od tego właściciela i oddane komuś na DT tak? do tej altanki Tak, już jutro zamieszkają w altankowym Domku Tymczasowym. Quote
ihabe Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 teraz tylko piekne zdjęcia , ogłoszenia i nowe domki się będą zabijały:-) Quote
ewunian Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Kurcze... jakie śliczne psiaki... Bezpieczne już są? Pomarudzę w domu, to może rodzice zgodzą się na tymczas za zwrot kosztów. Z jakiej dziury je wyciągłyście? Quote
togaa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Nikaragua napisał(a):czy to znaczy , że psiaczki już w altance? Już bezpieczne, w 'altance". :lol: Na razie ze "swojskim" zapachem, ale wyszykujemy maluchy.... 'ewunian" dzięki wielkie. Dt mają pewny. Mieszkały w okolicach Korbielowa.. Quote
necianeta89 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 a gdzie teraz są? Może im zrobię zdjęcia do ogłoszeń? Quote
togaa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Bardzo, bardzo dziekujemy Nikaragua. Domki powinny się bić o maluchy... Neciu, oczywiście że sesja zdjęciowa jak najbardziej mile widziana i pożądana. Na razie muszą wystarczyć takie ; Quote
mari23 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 mam domek we Wrocławiu chętny na szczeniaka (Nikaragua mogłaby wizytę zrobić ;) ) ( z niedawnych ogłoszeń "mojej" spanielki ze szczeniaczką) pani ma dzisiaj do mnie dzwonić - jaki kontakt podać? mam ten z Fb 2 Quote
wellington Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Jestem na zaproszenie Emilii i mam nadzieje ze sie tutaj znowu pojawi jak wylize rany po wojazach kontynentalnych :diabloti: A ze ma slabosc do takich laciato-piegowaych dlugouszastych plag to i pomoze w szukaniu domkow dla nich :cool3: Wygladaja dosc wielkie na zdjeciach, a maja zaledwie trzy miesiace :crazyeye: Ten czarny ma lapska jak niedzwiedz, bedzie z niego spore piesiatko :) A ta biedna ich mama, pewnie po brzuch w blocie przy tych ulewach...( Quote
Poker Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Już teraz wyglądają na wielkopsy ,a co będzie dalej ? Śliczne są. Quote
mari23 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nikaragua napisał(a):mam nr tel do tej pani, zadzwonić mam? Basiu umawiać wizytę PA? zadzwonić warto, choć pani do mnie nie zadzwoniła - mam nadzieje, że np. zgubił jej się mój nr tel. a nie znalazła innego szczeniaka bo mój sąsiad niestety już dzisiaj jakiegoś szczeniaczka przyniósł, więc tu domku nie będzie :( a na zdjęciach szczeniaki rzeczywiście na duże wyglądają Quote
ołówek Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nikaragua mnie zaprosiła do tych dwóch pięknych kawalerów :) I jeśli nikt nie wymyślił jeszcze dla nich imion, to ja mam pomysł jeśli można /mamie się spodobał/. Dla jaśniejszego - Tchibo Dla ciemniejszego - Jacobs Pasuje do nich. Co ciocie na to? :) PS: Psiaki tak piękne, że nawet tata (tak, nasz tata!) powiedział, że są piękne :D A ja chcę tego jaśniejszego (Tchibo po mojemu) ;) Quote
togaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Nikaragua napisał(a):One już teraz są chyba wielkości dorosłego spaniela? Czy tylko na zdjęciach tak się wydaje? Dzisiaj zostały zaszczepione i przy okazji zważone. Czarny łatek waży ponad 10,30kg, rudzielec 5-6 kg. , nie pamiętam dokładnie? Mają prawie 4 miesiące. Są nieprawdopodobnie słodkie ! A ta biedna ich mama, pewnie po brzuch w blocie przy tych ulewach...( One same lepiej nie wyglądają, bo ogródek zamieniły po jednym ,deszczowym dniu w bagienko. Tylko czekać jak dostaną eksmisję.... Quote
necianeta89 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Basiu, mam wolny weekend, podjechać i porobić zdjęcia? Quote
ona03 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Wreszcie dotarłam do szczylków, śliczniaste, tylko domki.... Quote
togaa Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='ona03']Wreszcie dotarłam do szczylków, śliczniaste, tylko domki....[/QUOTE] Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach. Tu gdzie są, nie mogą długo zostać. Neciu kochana, odezwę się na pw. Dziękuję za chęć pomocy..! Quote
emilia2280 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='wellington']Jestem [B]na zaproszenie Emilii [/B]i mam nadzieje ze sie tutaj znowu pojawi jak wylize rany po wojazach kontynentalnych :diabloti: A ze ma slabosc do takich laciato-piegowaych dlugouszastych plag to i pomoze w szukaniu domkow dla nich :cool3: Wygladaja dosc wielkie na zdjeciach, a maja zaledwie trzy miesiace :crazyeye: Ten czarny ma lapska jak niedzwiedz, bedzie z niego spore piesiatko :) A ta biedna ich mama, pewnie po brzuch w blocie przy tych ulewach...([/QUOTE] znów mnie wrabiajá w czyjás ciázé :diabloti: myslalam ze to Togaa Cié zaprosila :razz: no ale zeby nie bylo ze zagranica jest niegoscinna- ja tez zapraszam :) No springery sá raczej przysadziste ;p Ale ze takie to urokliwe, to jak puscicie im ogloszenia to zacznie sié z kolei plaga telefonów :) wtedy trzeba wybrac mádrego wsród glupoty, ale to juz wiecie. Quote
Recommended Posts