necianeta89 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 feliksik napisał(a):zaoisuję piękności. Rozumiem, że te biało czarny to piesek, bo rudzielec już określony że suczka a ja myślałam, że to dwa pieski? hm. Quote
togaa Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 (edited) Padam na pysk. Chyba byłam w Bieszczadach a na pewno na końcu Świata. Zagubiony w górach przysiółek i straszna bieda. Nie mam pretensji do ludzi. Sami żyją w niezmiernie trudnych warunkach... Zdjęcia wstawiam na pierwsza stronę i tutaj; Edited April 30, 2012 by togaa Quote
togaa Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Mamusia żeby od szczeniuli odpocząć,przeskakuje płotek, ale długość łańcucha nie pozwala Jej się swobodnie położyć... Quote
wellington Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 No i co teraz ? Znalazlo sie cos dla tych dwoch malych ? Quote
togaa Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Odrobaczyłam, odpchliłam całą trójkę i tyle.... Będziemy ogłaszać, ale może to być 'robota głupiego". Człowiek się naharuje , a psy zostaną wydane komu innemu... Quote
wellington Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Czy wlasciciele maja juz chetnych na szczeniaki ? Czy wlasciciel chce je sprzedac czy chce sie ich po prostu pozbyc ? Quote
wellington Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Czy wlasciciel chce je sprzedac czy chce sie ich po prostu pozbyc ? Dubel, przepraszam :( Quote
Asia & Ginger Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Czy właściciele zgodzą się oddać sunię-mamę? Szkoda takiego psa, spaniel nie nadaje się do budy, pokołtuni się, na uszach będzie miał dredy i nabawi się jakichś chorób uszu trudnych do wyleczenia. No ludzie przecież to nie jest pies do stróżowania... :-? Quote
feliksik Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 togga - jakby domek się znalazł to jak je zabrać? masz jakiś dostęp do nich, przez znajomych czy od tych ludzi poprostu zabrać? przepraszam faktycznie - oba samce. wczoraj w nocy czytałam i chyba cośmi na oczy padło że widzłam wpis o suni Quote
Poker Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 feliksik napisał(a):togga - jakby domek się znalazł to jak je zabrać? masz jakiś dostęp do nich, przez znajomych czy od tych ludzi poprostu zabrać? przepraszam faktycznie - oba samce. wczoraj w nocy czytałam i chyba cośmi na oczy padło że widzłam wpis o suni Mama jest sunią :evil_lol:, więc do końca sie nie pomyliłaś :eviltong: Quote
feliksik Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Poker napisał(a):Mama jest sunią :evil_lol:, więc do końca sie nie pomyliłaś :eviltong: no tak, będę się tak tłumaczyć gdyby co:cool3:. Quote
togaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 wellington napisał(a):Czy wlasciciele maja juz chetnych na szczeniaki ? Czy wlasciciel chce je sprzedac czy chce sie ich po prostu pozbyc ? Oddadzą bez problemu na zasadzie ;'kto pierwszy ten lepszy.." Czy właściciele zgodzą się oddać sunię-mamę? To było moje pierwsze pytanie, gdy tylko ją zobaczyłam na tym łańcuchu. Nie chcą sie suni pozbyć, bo jest łagodna dla ich 6-stki dzieciaków. :placz: togga - jakby domek się znalazł to jak je zabrać? masz jakiś dostęp do nich, przez znajomych czy od tych ludzi poprostu zabrać? Byłam tam wczoraj wieczorem, choć to koniec Swiata. Przysiółek wysoko w górach. Dwa domy na krzyż . Cud, że tam dotarłam. Pojadę tam w każdej chwili znowu, tylko gdzie ja zabrać? Quote
BBeta Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 W tym temacie pojawiły się już propozycje zabrania maluchów na DT, co z nimi? Quote
togaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 BBeta napisał(a):W tym temacie pojawiły się już propozycje zabrania maluchów na DT, co z nimi? Bo zgłosiły się zaprzyjaźnione dziewczyny, które mają domy zapchane i tak ponad swoje możliwości. Nie potrafię dowalać komuś psa, gdy wiem że ma już nadkomplet.... Quote
feliksik Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 togaa, mam nadzieję, że mi się coś w temacie uda dla tego rudaska, ale nie obiecuję na 100%, tylko miej mnie na uwadze gdyby . kto ma linka do allegro dla maluchów? Quote
togaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Rudasek jest bardzo drobny, wychudzony z oklejonym kupami odbytem. Zdominowany przez czarno-białego. "Czarny" to będzie temperamentny chłopak... Mam surowicę, gdyby trzeba było je zabezpieczyć. Nikaragua, noszę telefon na szyi, co godzinę sprawdzam pocztę. Cisza ! Quote
togaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Chyba zaskoczyło. Aktywowałam dwa z gumtree; http://katowice.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=376084123&Guid=13708e4a-9830-a20b-2741-2da0ffffd926 Z Allegro był 1 telefon, ale nie ciekawy.. Quote
feliksik Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nikaragua, widziałam ogłoszeniana innych portalach i wpisują pare złotych z adnotacą, że właśnie to kwota jest na pokrycie dotychczasowych kosztów utrzymania - to oczywiście farsa, ale chyba tak można to obejść. no chyba, że jest opcja za darmo do wybrania. ale już widzę, że togaa już się uporała z tym Quote
togaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Nikaragua napisał(a):oby ci ich nie usunęli... zajrzyjcie na Rymowankowy! świetny wierszyk tam jest!!! Nikaraguo, ja tylko aktywowałam Twoje ogłoszenia. Zreszta jestem Ci za nie bardzo wdzieczna. Feliksiku ! wymyśl coś. Toje pomysły zawsze były niezwykle skuteczne.... Quote
togaa Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Był jeden telefon. Ludzie mają już jednego psa w.... budzie. Nie kontynuowałam rozmowy. Quote
feliksik Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 cafeanimal dla maluchów: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/szczeniaki-spaniela,63771 Quote
feliksik Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 togaa napisał(a): Feliksiku ! wymyśl coś. Toje pomysły zawsze były niezwykle skuteczne.... postaram się, ale przez długi weekend prawie wszyscy powyjeżdżali. ja też z wyjadu piszę i trochę trudno, ale zrobię wszystko co się da Quote
togaa Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Przyznaję że jeszcze chwila a się poddam. Ta presja czasu mnie wykończy... Quote
ihabe Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 a ja się chyba zapłaczę na śmierć:-( To może chociaż tego słabszego zabrać i zadbać? co Ty na to? Quote
Recommended Posts