Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Warki, Bonnie, Basi i całej rodziny i dla wszystkich !!!!

Posted

Hej:multi: już piszę co u dziewczyn:)
Warka stała się już pewniejsza siebie:multi: już się nie boi, jest śmielsza :smile:
Z Boni dogaduja się...średnio... na spacerkach ładnie, szaleją razem, ale dziś wpadł im do głowy pomysł, żeby na koniec spacerku pobawić się w gryzienie:mad:
Samoistnie się nie gryzą:multi: Jedynie sporadycznie, gdy zdarzy się jakaś scena zazdrości, np. ja się bawie z Warką a Boni wejdzie nie spodziewanie do pokoju to wiadomo, moja pańcia, won mi od niej!:evil_lol: ale i tak zastanawiam się nad szkoleniowcem.... ;-)

Mam pare fotek,ale potwornej jakości:-(, dam na razie 5, wieczorkiem jeszcze coś wstawię;-)

Posted

Kiedyś w związku kynologicznym w czwartki były bezpłatne konsultacje z Kuklą. Sama jeździłam z jednym psiakiem bo był problemowy. Nie wiem jak to teraz wygląda ale może warto zadzwonić i sprawdzić.

Posted

Mogę zapytać pana Kuklę , w końcu mamy u niego Bajkę ;)

Z nowych wieści, poinformowałam panią kierownik o tym że Warka zmieniła adres.... Nie chciała wierzyć ;) jak ? gdzie ? super że jej się udało !

A na końcu : TERAZ TYLKO MARIAN ZOSTAŁ ZE STAREJ EKIPY ....

Musimy i Marianowi pomóc co Wy na to ?

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Piękne dwie dupeczki merdają na końcu smyczy... ;)

Początki zawsze są trudne, ale zarówno Bonnie, jak i Warka w końcu do siebie przywykną, nauczą się dzielić pancią i będzie cudownie :)[/quote]
:loveu:

miejmy nadzieję :)

[quote name='aganiechaa']Kiedyś w związku kynologicznym w czwartki były bezpłatne konsultacje z Kuklą. Sama jeździłam z jednym psiakiem bo był problemowy. Nie wiem jak to teraz wygląda ale może warto zadzwonić i sprawdzić.[/quote]
Ooo,dzięki za info :)

[quote name='Hund']Mogę zapytać pana Kuklę , w końcu mamy u niego Bajkę ;)

Z nowych wieści, poinformowałam panią kierownik o tym że Warka zmieniła adres.... Nie chciała wierzyć ;) jak ? gdzie ? super że jej się udało !

A na końcu : [B]TERAZ TYLKO MARIAN ZOSTAŁ ZE STAREJ EKIPY ....[/B]

Musimy i Marianowi pomóc co Wy na to ?[/quote]
super by było :)

:evil_lol::evil_lol:

No pewno! Mariankowi też się należy domek!
[quote name='_bubu_']jesli byś Basiu była zainteresowana szkoleniem metodami pozytywnymi to najbliżej jest w Żywcu pani która też prowadzi lekcje indywidualne w domach, tutaj są namiary: [URL]http://www.szkoleniepsow.net/[/URL][/quote]
oo,super, dzięki za stronkę :)
a orientujesz się może ile to kosztuje?;)