zuziaM Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zalozony na prosbe Hund i JolaK Nikt nigdy mnie nie kochał. Nigdy nie byłam w domu, nie miałam pana, ani nawet swojej budy. Zawsze z kimś, zawsze z boku.... Urodziłam się w 2000 roku w schronisku . Początków nie pamiętam - tylko tyle, że rodzeństwa ubywało. Wciąż ktoś odchodził i więcej mleka było dla tych co zostały. Czasem moi bracia i siostry pozwalały mi dostać się do mamy i napić. Zawsze byłam ostatnia do wszystkiego. Może dlatego do tej pory tylko ja nie mam domu ? Nie umiem prosić, pchać się na kolana . ... Przywykłam, że moja uroda nikogo nie zachwyca, że nikt na mnie nie patrzy. Tylko czaesm jest mi przykro, że kolejny lokator z boksu odchodzi, a ja ...... zostaję . Mam już 7 lat, a przez ten czas dla nikogo nigdy nie byłam ważna...... I nawet nie marzyłam, że ktoś mnie też zabierze, pokocha..... Tylko ostatnio cos się zaczęło we mnie tlić. Dlaczego nikogo nieobchodzę ? Dlaczego nikt mnie nie chce ? Co zrobiłam nie tak ? Dla człowieka jest łagodna. Kiedy chcesz ją pogłaskać wtula głowę w twoje ciało i pochyla główkę, zamyka oczy albo spuszcza spojrzenie.... Nie patrzy .... może boi się, że ktoś na nią nie patrzy ?? Całe życie ludzie odwracali od niej wzrok i przechodzili szybko obok jej boksu. Zatrzymaj się proszę TY...... Warka jest wysterylizowana, odpchlona, odrobaczona, zaszczepiona, zaczipowana. Quote
Hund Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Prosimy o pomoc w drukowaniu i rozwieszaniu plakatów Wareczki! http://img485.imageshack.us/img485/5370/warkafd2.jpg Wareczka na spacerku: I podjadamy trawke i kolegą Misiem.. Wareczka się przypomina najważniejsze aby zawsze być w pobliżu Misia :p Maszeruję grzecznie :p Zajrzyj na jej wątek, przeczytaj i pokochaj ją proszę!! tak bardzo mi jej żal!! Quote
Hund Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nawet na Twój wątek nikt nie wszedł kochana Warko! Pamiętaj,że myślę o Tobie. Quote
Jola_K Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja dopiero teraz przedarlam sie do Warki pamietam o niej bede zagladac do gory malutka :multi: Quote
Hund Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dzięki Jolu ,chyba tylko my jeteśmy przejete losem biednej Warki :( Quote
Kluska4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nieprawda :mad: Tylko wątków duzo i trudno sie dokopać :roll: Quote
Jola_K Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kluska4 napisał(a):Nieprawda :mad: Tylko wątków duzo i trudno sie dokopać :roll: oj to prawda z tym "dokopywaniem sie" do gory mala Quote
Kluska4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Warka na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167587370 Quote
Hund Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 popłakałam się czytając chociaż sama to układałam, ona taka biedna:( dziekuję bardzo za aukcję i marzę ,że ...ktoś spojrzy na Warkę pokoch za bierze...na zawsze Quote
Jola_K Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 do gory mala, niech ktos cie pokocha mordeczko Quote
Hund Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czy ktoś szuka wspaniałej suczki na reszte życia?? Proponuję Warkę!! Quote
Hund Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 myślę,że Warka nauczy się chodzić na smyczy jeśli tylko ktoś da jej szansę, to mądry pies. Quote
Hund Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a Tobie kłody pod nogi przez całe życie , nawet nikt do Ciebie na dogo nie może się dostać:( Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 niech kazdy piesek ma szanse, nie tylko te slodkie klebuszki, kudlatki o wyjatkowym umaszczeniu Warka z wygladu jest zwyczajna, ot jak bury kot dachowiec... "nic specjalnego" ktos powie ale to nie prawda!!!! Quote
Hund Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 to co napisała Jola jest piękne i prawdziwe, Warka zdaje sobie z tego sprawę, nie jest malutka, nie jest kłębuszkiem, nie jest kudłata, ale to mądry kochany pies. Jest jak Dingo, którego trzeba ujarzmić. Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 podnosze "pospolitego" pieska mam bura koteczke, byla jedyna bura w miocie, ktos powiedzialby najbrzydsza az to slowo nie chcialo mi tutaj przez gardlo przejsc... bo to cudowna kiciunia, sa tu na forum jej zdjecia, jest tez w awatarze, po za tym jest madra i "uczlowieczona", od malej wychowana tylko w domu tylko z czlowiekiem, ech jak cudnie dyskutuje gdy sie jej uwage zroci.. (wlasciciele kotow wiedza o czym pisze ;) ) JEST KOCHANA! PRZEKOCHANA! nie dajmy sie wiec zwiezc pozorom, pierwszemu wrazeniu.. czyz nie tak jest tez z ludzmi? Warka na pewno ma wielkie serce, ciagle puste serce... Quote
Hund Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Warka ciągle marzy nieśmiało, pomóżmy, kto może nich wysyła link Warki do znajomych, ja też marzę nieśmiało... Quote
Jola_K Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 i znow do gory! Warka na ciebie czeka.... Quote
Kluska4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 na allegro Warka ma 180 wyświeteń. Może w końcu ktoś ją wypatrzy......... Quote
Hund Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 poważnie 180, może ktoś się zlituje pokocha, jej ja w to wierzę ona potrzebuje miłości. Quote
Recommended Posts