ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nie chcę napisać, ale napiszę, a nie mówiłam? Olu to niedługo Twoje urodziny z tego co pamiętam i najlepszy prezent jakiego byś sobie życzyła to domek dla Wareczki? Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 30te urodziny ;) mam nadzieję że dostanę ten prezent !!!!! Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wątek został założony 15 lutego a dokładnie 2 miesiące później 15kwietnia był pierwszy spacer . Quote
basia bonnie Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 to byłby chyba najlepszy prezent ;) i dla Ciebie Olu i dla mnie i dla nas wszystkich! :loveu: Quote
ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To chyba miłość. A zdradzicie cioteczki coś bliżej o domku? Czy to bloki, czy domek jednorodzinny itd., itd? Bo ja jestem bardzo ciekawa. Quote
basia bonnie Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mieszkam w niewielkim domku jednorodzinnym z dużym ogrodem, za ogrodem łąka a za łąką las ;) Quote
ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 A Wareczka będzie mieszkać w domku, budzie, budynku gospodaarczym? Co domownicy na to? I czy macie już pieska. Warka jest mi bardzo bliska, mimo, że tylko on-line i stąd tyle pytań. Quote
basia bonnie Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 w domku :) ze mną spać będzie nawet :diabloti: kocham spać z psami ;) Domownicy się zgadzają, inaczej Warka nie zamieszkałaby ze mną ;) Tak, Warka będzie miała koleżankę - suczkę Boni i kicie ;) Quote
ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To super, ale nie boisz się początkowych trudności? Może ich nie być, ale... Wareczka nigdy w takich luksusach nie mieszkała (należą się jej), ale na początku może być przestraszona i zagubiona. Oby nie;) Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='basia bonnie']to byłby chyba najlepszy prezent ;) i dla Ciebie Olu i dla mnie i dla nas wszystkich! :loveu: Ale piękny!!!! Masz talent !!! Tak to byŁby niesamowity prezent dla Wszystkich! Quote
[email protected] Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 noooo Wareczka,ale będzie niespodziewanka!!!:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ocelot napisał(a):To super, ale nie boisz się początkowych trudności? Może ich nie być, ale... Wareczka nigdy w takich luksusach nie mieszkała (należą się jej), ale na początku może być przestraszona i zagubiona. Oby nie;) wiadomo, że na początku będzie trudno ;) ale przecież trudności są po to, żeby je pokonywać :) na pewno będzie dobrze, Warka z czasem się zadomowi:loveu: Quote
zuziaM Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 basia bonnie :lol: z Ciebie prawdziwa artystka ! Przepiekny ten album ! Mozna sobie juz wyobrazic, jakie piekne zdjecia bedziemy wkrotce ogladac z nowego domku ! ! ! CUDO ! ! ! No i piszcie dziewczyny Wasze wspomnienia ze znajomosci z Wareczka. Mowie Wam, jak cudownie bedzie za rok - dwa ... wrocic Basi do poczatku watku i czytac, czytac, czytac ....... Ja wlasnie ostatnio od deski do deski przeczytalam watki moich podopiecznych - Isi, Poli, Kasi ...... lzom wzruszenia nie bylo konca ! Quote
basia bonnie Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 będę Was tu zasypywać fotkami ślicznotki :loveu: jeszcze tylko pół czwartku, piątek, sobota no i.... !!!!! :) Quote
ocelot Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To ja proszę o natychmiastową relację w niedzielę Quote
basia bonnie Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 pewno :) jutro kupię szelki,smycz i szampon dla ślicznotki :) no i jeszcze jakieś smakołyczki :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 hej:multi: kupiłam szeleczki,smyczkę, smakołyczki takie za jakimi przepada moja sunia :) więc Warce tez pewnie zasmakują :) i kupiłam szampon, dla psów z czarną sierścią :) Quote
_bubu_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 to będzie pierwsza kapiel Warki :loveu: ciekawe czy jej sie spodoba.. Quote
basia bonnie Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jeśli Warce spodoba się woda to będziemy chodzić latem nad rzekę :loveu: :) Quote
Agnieszka Co. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Czasami psiaki inaczej reagują na wannę a inaczej na rzekę. Quote
Hund Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 W jeziorku lubiała się potaplać :) wskakiwała do niego latem z rozpędu :) ale zobaczymy jak w wannie :) Po 8 latach pierwszy raz zostanie wykąpana :) szoook ! Quote
basia bonnie Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :) Olu,a Ty wiesz jak trafić do Porąbki? czy narysować Ci jakąś mapkę czy cuś? ;) szeleczki niebieskie :D Quote
Hund Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 wiem jak trafić do centrum ale co dalej? poproszę o wskazówki na PW ;) Quote
Recommended Posts