Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

Posted

Nie chcę napisać, ale napiszę, a nie mówiłam?
Olu to niedługo Twoje urodziny z tego co pamiętam i najlepszy prezent jakiego byś sobie życzyła to domek dla Wareczki?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Wareczka będzie mieszkać w domku, budzie, budynku gospodaarczym? Co domownicy na to? I czy macie już pieska.
Warka jest mi bardzo bliska, mimo, że tylko on-line i stąd tyle pytań.

Posted

w domku :) ze mną spać będzie nawet :diabloti: kocham spać z psami ;) Domownicy się zgadzają, inaczej Warka nie zamieszkałaby ze mną ;) Tak, Warka będzie miała koleżankę - suczkę Boni i kicie ;)

Posted

To super, ale nie boisz się początkowych trudności? Może ich nie być, ale... Wareczka nigdy w takich luksusach nie mieszkała (należą się jej), ale na początku może być przestraszona i zagubiona. Oby nie;)

Posted

[quote name='basia bonnie']to byłby chyba najlepszy prezent ;) i dla Ciebie Olu i dla mnie i dla nas wszystkich! :loveu:

Ale piękny!!!! Masz talent !!!
Tak to byŁby niesamowity prezent dla Wszystkich!

Posted

ocelot napisał(a):
To super, ale nie boisz się początkowych trudności? Może ich nie być, ale... Wareczka nigdy w takich luksusach nie mieszkała (należą się jej), ale na początku może być przestraszona i zagubiona. Oby nie;)

wiadomo, że na początku będzie trudno ;) ale przecież trudności są po to, żeby je pokonywać :) na pewno będzie dobrze, Warka z czasem się zadomowi:loveu:

Posted

basia bonnie :lol: z Ciebie prawdziwa artystka ! Przepiekny ten album !
Mozna sobie juz wyobrazic, jakie piekne zdjecia bedziemy wkrotce ogladac z nowego domku ! ! ! CUDO ! ! !

No i piszcie dziewczyny Wasze wspomnienia ze znajomosci z Wareczka.

Mowie Wam, jak cudownie bedzie za rok - dwa ... wrocic Basi do poczatku watku i czytac, czytac, czytac .......
Ja wlasnie ostatnio od deski do deski przeczytalam watki moich podopiecznych - Isi, Poli, Kasi ...... lzom wzruszenia nie bylo konca !

Posted

W jeziorku lubiała się potaplać :) wskakiwała do niego latem z rozpędu :) ale zobaczymy jak w wannie :) Po 8 latach pierwszy raz zostanie wykąpana :) szoook !