basia bonnie Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Cześć Wszystkim!:multi: U nas wszystko w porządku:loveu: przyszłam z foteczkami :) biegniemyy:) to 1szy raz Warki bez smyczki:loveu: chcecie wiecej fot? :loveu: Quote
basia bonnie Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nowy kolega Warki, Gordi :) nie zabijecie mnie za różową obrożę i smycz Warki?:oops::oops::oops: a dwójnik się nam gdzieś zgubił:placz::placz::placz:i teraz chodzimy w dwóch smyczkach:evil_lol:;) +gratis ADHD Boni :grins: Quote
marymek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ten rudasek to Gordi, golden Karoliny (goldenka245) ;-) Śliczne zdjęcia, ale czekam na więcej :loveu: Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Moja Wareczka kochana, a jednak cuda się zdarzają;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja zabiję za różową smycz :diabloti: Piękne zdjęcia, Warka jest taka szczęśliwa :loveu: Quote
Hund Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bardzo mi się podoba zdjęcie Boni jak biegnie w trawie :) super , a gdzie kury się podziaŁy ?? :p Myślę nadal o Warce :) bardzo się cieszę że może biegać bez smyczy :multi: trudno mi nazwać to co czuję, marzenia się speŁniają !!!!!!!!!!!!! A co do różowej smyczki :mad: tak naprawdę myślę sobie że w schronisku zwsze miaŁa takie szaro bure, przeważnie czarne dlatego teraz ten róż :loveu: jest zupeNie czymś innym.Czy Warka nie zasŁuguje na Ładny kolor? Komu się nie podoba smyczka??:mad: Szczerze :angryy:?? KOMU?? Quote
[email protected] Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 noooooo Piękna ta smyczka:roll: ;) Wareczka :kiss_2::kiss_2::kiss_2::loveu: Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dawno nie było fotek....:diabloti: Tak na mnie czeka Warka:loveu: i tu spacerkowo;) i dziołchy :evil_lol::loveu: Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :) ulubiony wątek....Wareczko bardzo się ciesze że jesteś szcześliwa....dlaczego to nie moje łóżeczko :mad: Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Moje kochanie...już nie moje ;) ale śliczne :) Pysiu biegaj szczęśliwie !!!!!!!! To niesamowite !!!! Musi Cię bardzo bardzo kochać !!! Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Zawsze możesz przyjechać do mnie na noc, Olu:evil_lol::evil_lol: Biegnę do Ciebie:loveu: Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Moje kochanie...już nie moje ;) ale śliczne :) Bardzo chciałabym ja zobaczyć na żywo. Pysiu biegaj szczęśliwie !!!!!!!! To niesamowite !!!! Musi Cię bardzo bardzo kochać !!! Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Hund'] Bardzo chciałabym ja zobaczyć na żywo. Zapraszam na wizytę poadopcyjną!:evil_lol:;) szaleństwa:loveu: Quote
ocelot Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 To i ja napiszę, że bardzo się cieszę, Warka to moja wirtualna ulubienica, pierwszy psiak, któremu kibicowałam na dogo;) Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Mnie Warka od samego początku urzekła :loveu: kochane psisko :loveu: Hahahaha, właśnie śpi w posłaniu Boni :evil_lol: wiecie jak śmiesznie wygląda :evil_lol: posłanko Bonki jest malutkie, ona ma je tak "na styk" :evil_lol: ale Warka slodko w nim wygląda :loveu: Bonnie też miała przed chwilą "odpał" :evil_lol: weszła na stół i udawała wilka :grin: wyyyła jak wilk ;) ;) Quote
basia bonnie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Tak teraz czytałam tekst z 1szej strony i sie popłakałam.... moja kochana mordka:loveu: Quote
Recommended Posts