ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jestem na 100% pewna, że Warka po kąpieli będzie się chciała wytarzać;) Quote
Mi. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Basia cudowna wiadomość:) zostały już tylko niecałe 2 dni:multi: Quote
basia bonnie Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 już jutro!!! :) Olu, o której będziecie? :loveu: Quote
Hund Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Basiu jedzeimy rano do schroniska, jesli pogoda pozwoli tz nie bedzie padać zaliczamy kilka spacerów tak jak zawsze. I po południu jesteśmy u Ciebie ;) Czy to pasuje rodzinie? Quote
basia bonnie Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hund napisał(a):Basiu jedzeimy rano do schroniska, jesli pogoda pozwoli tz nie bedzie padać zaliczamy kilka spacerów tak jak zawsze. I po południu jesteśmy u Ciebie ;) Czy to pasuje rodzinie? no pewno:loveu::loveu::loveu: Quote
[email protected] Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ...no no jutro mamy wielki dzień... Quote
krakowianka.fr Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 albumik piekny! Basia Bonnie - ale bedziesz miec fajnego psa ;-) Quote
Hund Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Warka jest już u Basi :) jej maŁa suczka jest trochę zazrosna ale mam nadzieję że się z czasem polubią. Obie bardzo lubią biegać i szaleć ponieważ mają dużo energi. Może to ich poŁączy. Warka w domu czuŁa się bardzo zagubiona . No cóż pierwszy raz przekroczyŁa próg domu .... Czekam na relacje Basi. Mogę tylko sobie wyobrażać co się tam dzieje po naszym wyjeździe. Quote
Hund Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tak ona na razie jest zdezorientowana. ByŁyśmy na dŁugim spacerze zapoznalnym i nawet wtedy czuŁa się niepewnie nowe miejsce, nowy piesek. Na szczęście Basię znaŁa :) Quote
basia bonnie Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam:loveu: No więc po wyjeździe Hund i bubu Warka się jeszcze bała,leżała spokojnie na łóżku. Potem chodziła za mną krok w krok ;) Natomiast,gdy już ją wykąpałam i wysuszyłam to mała już poczuła się jak u siebie:loveu: szaleje, biega po całym domu, przy czym robi sobie przerwe na napicie się wody :evil_lol: :loveu: zaraz dam fotki :) Quote
Dorkaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :) No to teraz musisz zmienic tytuł galerii :) Bardzo się cieszę, że znalazła nowy dom :) Quote
ocelot Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie wiem, jak mam Ci dziękować. Moja kochana Wareczka;) Quote
baffi2 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Świetnie że Warka znalazła domek, u Ciebie:multi: Quote
_bubu_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cieszę się że Wareczka poczuła się jak u siebie :) pewnie już pokazuje swoją szaleńczą naturę :evil_lol: Jak wychodziłyśmy to była bidulka taka zagubiona. Fotki z kąpieli super! A podobało jej się w wannie? :razz: Quote
tusia. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Świetnie że Warka znalazła domek! :loveu: _bubu_ chyba musisz zmienić bannerek w podpisie :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 MealyAngel napisał(a):Świetnie że Warka znalazła domek! :loveu: _bubu_ chyba musisz zmienić bannerek w podpisie :evil_lol: z przyjemnością! :) A może ktoś mógłby zrobić teraz banerek Liskowi? :razz: Quote
Dobcia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wareczka szczęściara:loveu: Będziesz miała Basiu z nią wesoło:) Widac już na zdjęciach, że w wannie nie mogła stac spokojnie:lol: Quote
Recommended Posts