Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu jedzeimy rano do schroniska, jesli pogoda pozwoli tz nie bedzie padać zaliczamy kilka spacerów tak jak zawsze. I po południu jesteśmy u Ciebie ;) Czy to pasuje rodzinie?

Posted

Hund napisał(a):
Basiu jedzeimy rano do schroniska, jesli pogoda pozwoli tz nie bedzie padać zaliczamy kilka spacerów tak jak zawsze. I po południu jesteśmy u Ciebie ;) Czy to pasuje rodzinie?

no pewno:loveu::loveu::loveu:

Posted

Warka jest już u Basi :) jej maŁa suczka jest trochę zazrosna ale mam nadzieję że się z czasem polubią. Obie bardzo lubią biegać i szaleć ponieważ mają dużo energi. Może to ich poŁączy. Warka w domu czuŁa się bardzo zagubiona . No cóż pierwszy raz przekroczyŁa próg domu .... Czekam na relacje Basi. Mogę tylko sobie wyobrażać co się tam dzieje po naszym wyjeździe.

Posted

Tak ona na razie jest zdezorientowana. ByŁyśmy na dŁugim spacerze zapoznalnym i nawet wtedy czuŁa się niepewnie nowe miejsce, nowy piesek. Na szczęście Basię znaŁa :)

Posted

Witam:loveu:
No więc po wyjeździe Hund i bubu Warka się jeszcze bała,leżała spokojnie na łóżku. Potem chodziła za mną krok w krok ;) Natomiast,gdy już ją wykąpałam i wysuszyłam to mała już poczuła się jak u siebie:loveu: szaleje, biega po całym domu, przy czym robi sobie przerwe na napicie się wody :evil_lol: :loveu: zaraz dam fotki :)

Posted

Cieszę się że Wareczka poczuła się jak u siebie :) pewnie już pokazuje swoją szaleńczą naturę :evil_lol: Jak wychodziłyśmy to była bidulka taka zagubiona.
Fotki z kąpieli super! A podobało jej się w wannie? :razz:

Posted

MealyAngel napisał(a):
Świetnie że Warka znalazła domek! :loveu:
_bubu_ chyba musisz zmienić bannerek w podpisie :evil_lol:

z przyjemnością! :) A może ktoś mógłby zrobić teraz banerek Liskowi? :razz: