basia bonnie Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witamy :loveu: U nas w jak najlepszym porządku wszystko :) Wareczka już coraz bardziej śmielsza jest, a jaka wierna :loveu: Raz byłyśmy w ogrodzie, ja musiałam skoczyć po cos do domu szybko, więc zostawiłam Warke na 5 min, przywiązałam do drzewa i pobiegłam. Nie minęło 5 min. wychodzę z domu,a ona przy drzwiach, bez szelek :crazyeye: i tak strsznie do mnie skakała:loveu: W ogóle nauczyły się z Bonnie, że idą do ogrodu i zapinam je na jedną smycz i ich nie trzymam, a one biegają no i zawsze ja zbieram truskawki, a one biegną się przebiegnąć na łąke za dom i pod las, czasem jeszcze do ONka sąsiada:crazyeye: bo Bonnie go uwielbia ;) A jak tylko zawołam, zagwizdam i klasne w ręce, to minie kilka sekund i już pędzą galopem ile sił w nogach prosto na mnie :crazyeye::loveu::loveu: no mówie Wam :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No to nieźle sobie je wychowałaś jak na jedno klaśnięcie są już przy tobie :D Quote
Dorkaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kurcze, Warka to ma szczęście :) :loveu: Quote
togaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wareczka szczęściara w psim niebie ,które ma kolor zielony........ Quote
Hund Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 :) Basia jak to miŁO :) a truskaweczki dziewczynki lubią może?? Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Niee, truskaweczki są beee :lol: patrzcie tylko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hund Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sŁodkości :):):) warto byŁo czekać 8 lat !! Chociaż nikomu nie życzę !! Quote
krakowianka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GRATULACJE, AZ PLACZE Z RADOSCI !!! hurra hurra hurra !!! Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hund napisał(a):sŁodkości :):):) warto byŁo czekać 8 lat !! Chociaż nikomu nie życzę !! :multi::loveu::loveu: krakowianka.fr napisał(a):GRATULACJE, AZ PLACZE Z RADOSCI !!! hurra hurra hurra !!! Witamy serdecznie na wątku Wareczki :) Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ale mieliśmy przygodę...:-( Dziś chyba pół dnia Warka z Boni biegały po ogrodzie, no i były szczęśliwe, biegały,szalały, ja siedziałam w domu ;) no i przyszły do domu, jak zobaczyłam Warkę to pękałam ze śmiechu , cała dosłownie cała w błocie!! wyglądała przekomicznie, i jeszcze po mnie skakała:evil_lol: cała z błota :) od łapek po uszka:cool3: No więc ja poszłam z nią do ogrodu, mama poszła po miskę z wodą i szampon, no i czekam na mamę, a tu nagle kicia przychodzi i rzuca się na Warkę z pazurami:-o Warka piszczy niesamowicie, plącze się w smyczy, Bonnie zdezorientowana, a kotka z pazurami na Warce:placz: Ja nie wiedziałam co mam robić, bo to był dosłownie moment, a Warka próbowała się uwolnić od kota i jeszcze się uderzyła biedna o samochód:placz:ja ją próbowałam odciągnąć, udało się i byłysmy już w garażu,ale kotka przybiegła i znów na Warke:angryy: no ale jakoś ją odciągnęłam i poszła.. mama akurat weszła, ja szybko przytulałam Warkusie żeby się nie bała, moja kruszynka:-(jak ją przytuliłam to od razu pomerdała ogonkiem...;) no więc poszliśmy no i wykąpałam ją, teraz jest śliczna,lśniąca jeszcze lekko wystraszona, ale nie odstępuje mnie na krok i siedzi przy mnie :) ma jeszcze zadrapanie nad oczkiem, ale moja mama już o to zadbała i zdezynfekowała,bo Warka to jej oczko w głowie :) Dobrze,że Wareczce się nic nie stało bo bym sobie nei darowała tego:-(:loveu: a tak moje wariatki skaczą za smakołykami:lol: ;) Quote
Hund Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Może ta kotka jest wrażliwa na bŁoto ?? ;) MyślaŁam dziś o Was Basiu będąc z Sari na spacerze. Czas odwiedzin się zbliża. Bardzo pragnę ją zobaczyć. Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Hund']Może ta kotka jest wrażliwa na bŁoto ?? ;) MyślaŁam dziś o Was Basiu będąc z Sari na spacerze. Czas odwiedzin się zbliża. Bardzo pragnę ją zobaczyć. haha:evil_lol: możliwe,w końcu Warka miała jej tyyyle na sobie..;) Miło nam:) i już się nie możemy doczekać:multi: powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz,bo ja już nie pamiętam - czy ona w schronisku też zawsze taki chudzielec była? :hmmmm: bo teraz to trzyma forme;) chudziutka atletka jest, biega baaardzo dużo, a jeść mimo iż dostaje więcej, dalej nie tyje tylko linie trzyma..hmm:lol: hehe:loveu: Quote
Hund Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Warka nigdy nie byŁa gruba , zawsze byŁa troszkę szczuplejsza niż w normie , a przy jej energi to nic dziwnego że spala szybciutko ;) mój dziku :) wiem wiem że nie mój ale w mojej pamięci zawsze będzie moja ;) tak jak Hans, Kaja, Kajtuś i Max :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wareczka zawsze miała talię osy :loveu: Świetne zdjęcia, wygląda jak wampirek... :evil_lol: Olu, nie mogę sobie wyobrazić Waszego spotkania :) Quote
Dorkaa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No, to mieliście przygodę. Dobrze, że się Warce nic nie stało :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :crazyeye:ale dawno nic nie pisałyśmy.. i tak mało kto tu zagląda, ale jakby czasem jednak ktoś trafił na wątek to daje nowe fotki ;) coby potwierdzić,że u nas wszystko w jak najlepszym porządku:loveu: A Warka miała dziś gościa.... ;););) :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Warka już nie pamięta co to schronisko :) dziękujemy Ci Basiu! :loveu: Cóż to za gość zawitał do Warki? Quote
basia bonnie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Warka już nie pamięta co to schronisko :) dziękujemy Ci Basiu! :loveu: Cóż to za gość zawitał do Warki? :oops: Hund była z odwiedzinami :loveu: Warka od razu ją poznała;) Quote
basia bonnie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To cudownie! :) To spotkanie było planowane od tak dawna! Czy były łzy i tańce radości? ;) Oj, jestem strasznie ciekawa jak to wyglądało :) Hund nie chciała Ci porwać Wareczki? :evil_lol: pewnie, że były :loveu:;) Wieeelka radość i szaleństwo:) hehe chciała,chciała :evil_lol: ale chciała tez wziac bonnie do torebki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 basia bonnie napisał(a)::oops: Hund była z odwiedzinami :loveu: Warka od razu ją poznała;) To cudownie! :) To spotkanie było planowane od tak dawna! Czy były łzy i tańce radości? ;) Oj, jestem strasznie ciekawa jak to wyglądało :) Hund nie chciała Ci porwać Wareczki? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 odpowiedz n a poprzedniej stronie :shake: Quote
Dorkaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 To się nazywa szczęśliwy pies :) :loveu: Warka i Bonnie to teraz papużki nierozłączki :lol: :loveu: Quote
togaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 To chyba była " adopcja roku 2008".. !!!!!!! Quote
Recommended Posts