Hund Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Na szczęście teks nieaktualny.... Warka już wie że ją też można kochać. Quote
_bubu_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ma tej łące z kwiatkami wyglądają jak w jakiejś bajce :) Quote
togaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ten wątek to miód na serce i szkoda że schroniskowe psiule nie potrafią czytać.. Ale zawsze można im opowiedzieć o Wareczce,czekaniu i...doczekaniu raju za życia.!!!!!!!!!! Quote
basia bonnie Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hund napisał(a):Na szczęście teks nieaktualny.... Warka już wie że ją też można kochać. o tak:loveu::loveu: _bubu_ napisał(a):ma tej łące z kwiatkami wyglądają jak w jakiejś bajce :) Moja królewna:loveu: togaa napisał(a):Ten wątek to miód na serce i szkoda że schroniskowe psiule nie potrafią czytać.. Ale zawsze można im opowiedzieć o Wareczce,czekaniu i...doczekaniu raju za życia.!!!!!!!!!! Oo witam na wątku Wareczki :) obiecałam, że będzie masa fotek, więc.... ....:loveu: Quote
Dorkaa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kurcze... ale fajnie, że jej się tak ułożyło.. że ma kochający dom i na dodatek kompankę z którą może szalec... Oby więcej takich historii! Quote
togaa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 _bubu_ napisał(a):ale modelka ;) Wie,że ma ładny profil i specjalnie się tak ustawia...;) Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :loveu::loveu::loveu: Ale Warka przed chwilą mi i sobie napędziła stracha!:crazyeye: Leży sobie spokojnie przy mnie, chciała wstać, a tu zahaczyła o kabel od lampki na biurko. Ruszyła że tak powiem "szybko":evil_lol: a lampka spadła, Warka się bardzo przestraszyła i ruszyła jak torpeda z tą lampką ! Wskoczyła na moje łóżko (bo ona tam sie najbezpieczniej czuje, ona nigdy nie miała domku i poprostu ona czasem jest taka jakby dzika, bo po prostu nie miala domu i nie wie, że to jest normalne;) ) a ta lampka dalej z nią! Żarówka się rozbiła przy tym trzasku o łóżko i kabel się odplątał. Warka siedziała w kącie łożka przestraszona co to się stało! Wszystko działo się dosłownie w ułamku sekundy. Na szczęście Wareczce nic się nie stało, ale wystraszyła się bardzo! teraz siedzi w lekkim szoku jeszcze. Pozdrawiamy!;) Quote
togaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wareczka pomyślała że to lampa na nią napadła... Prawie jak u Kubusia Puchatka :lol: Quote
ocelot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 wareczka to taki dzikusek, ale mój Maks to by też napadającej lampy się przestraszył:evil_lol: Quote
Hund Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 fajna historia ....wyobraziłam sobie jej przerażenie :( Dobrze że ma się do kogo przytulać w chwilach starchu i smutku ;) Quote
Bewarka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Mam nadzieję, że już wszystko ok. ;) A wczoraj ja zahaczyłam o lampkę. Spadła i się żarówka roztłukła...co za zbieg okoliczności :lol: Quote
basia bonnie Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 :evil_lol: Warka ma się dobrze,bardzo dobrze :loveu: Dziś z Boni tak oszalały jak wróciłam, że biegały po całym domu, ślizgały się po płytkach :evil_lol: wariowały strasznie, a na sam początek w drzwiach tak mnie obskakiwały, że w końcu przewróciły ;) łobuzy kochane :loveu: :loveu: :loveu: Razem :loveu: (siebie ocenzurowałam :evil_lol:) Quote
Bewarka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ślicznie... :loveu: ...ale wolałabym, żebyś wypiła rutinoscorbin :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ale szczęściara z niej :) :loveu: I ten wzrok... :evil_lol: Quote
Hund Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 no niewyraźna coś jesteś Basiu :) cieszę się że dziewczyny się dogadują !!!!!! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ I WARTO W NIE WIERZYĆ !!!!!! Quote
basia bonnie Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No między dziewczynami super:multi:Ostatnio nawet, gdy Bonnie zaczęła rozpaczać, bo długo siedziała sama w pokoju Warka przyszła i zaczęła ją lizać po pysiu ;) Tak samo było, jak Warka piszczała w pokoju, bo chciała iść na spacer, a goście siedzieli, Bonusia przyszla i lizała po pyszczku ją:) :loveu::loveu::loveu: pysiolek:loveu: razem:loveu: Boniulek :) i wariactwo :):):) Pozdrawiamy wszystkie cioteczki zaglądające tu:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ostatnie zdjęcie mówi wszystko :loveu: Jak ja się cieszę, że Warka jest szczęśliwa i że trafiła Basiu akurat na Ciebie! Quote
togaa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wareczka ma taką krótką w sumie sierść. Jak to biedactwo tyle zim przeżyło w budzie...? Pewnie żyła nadzieją...i....doczekała się...:lol: Quote
Bewarka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://i30.tinypic.com/2057dx2.png Widać jaką ma radoche u ciebie. :) Quote
Hund Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mÓj szczurek ma śliczne zdjęcia !!!!!! Oj kiedy ja Cię piesku zobaczę.... Quote
Dorkaa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No :multi: Widzisz, one już nie mogą bez siebie życ :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dziękujemy bardzo wszystkim za mile słowa!! Bardzo nam miło :loveu: zaraz napisze jakies nowowsci i wkleje foty ;) Quote
basia bonnie Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dziękujemy bardzo wszystkim za mile słowa!! Bardzo nam miło :loveu: zaraz napisze jakies nowowsci i wkleje foty ;-) Quote
Recommended Posts