Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten wątek to miód na serce i szkoda że schroniskowe psiule
nie potrafią czytać..
Ale zawsze można im opowiedzieć o Wareczce,czekaniu i...doczekaniu raju za życia.!!!!!!!!!!

Posted

Hund napisał(a):
Na szczęście teks nieaktualny.... Warka już wie że ją też można kochać.

o tak:loveu::loveu:

_bubu_ napisał(a):
ma tej łące z kwiatkami wyglądają jak w jakiejś bajce :)

Moja królewna:loveu:

togaa napisał(a):
Ten wątek to miód na serce i szkoda że schroniskowe psiule
nie potrafią czytać..
Ale zawsze można im opowiedzieć o Wareczce,czekaniu i...doczekaniu raju za życia.!!!!!!!!!!

Oo witam na wątku Wareczki :)

obiecałam, że będzie masa fotek, więc....

....:loveu:

Posted

Kurcze... ale fajnie, że jej się tak ułożyło.. że ma kochający dom i na dodatek kompankę z którą może szalec... Oby więcej takich historii!

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Ale Warka przed chwilą mi i sobie napędziła stracha!:crazyeye: Leży sobie spokojnie przy mnie, chciała wstać, a tu zahaczyła o kabel od lampki na biurko. Ruszyła że tak powiem "szybko":evil_lol: a lampka spadła, Warka się bardzo przestraszyła i ruszyła jak torpeda z tą lampką ! Wskoczyła na moje łóżko (bo ona tam sie najbezpieczniej czuje, ona nigdy nie miała domku i poprostu ona czasem jest taka jakby dzika, bo po prostu nie miala domu i nie wie, że to jest normalne;) ) a ta lampka dalej z nią! Żarówka się rozbiła przy tym trzasku o łóżko i kabel się odplątał. Warka siedziała w kącie łożka przestraszona co to się stało! Wszystko działo się dosłownie w ułamku sekundy. Na szczęście Wareczce nic się nie stało, ale wystraszyła się bardzo! teraz siedzi w lekkim szoku jeszcze.

Pozdrawiamy!;)

Posted

Mam nadzieję, że już wszystko ok. ;) A wczoraj ja zahaczyłam o lampkę. Spadła i się żarówka roztłukła...co za zbieg okoliczności :lol:

• 2 weeks later...
Posted

:evil_lol:

Warka ma się dobrze,bardzo dobrze :loveu: Dziś z Boni tak oszalały jak wróciłam, że biegały po całym domu, ślizgały się po płytkach :evil_lol: wariowały strasznie, a na sam początek w drzwiach tak mnie obskakiwały, że w końcu przewróciły ;) łobuzy kochane :loveu: :loveu: :loveu:

Razem :loveu: (siebie ocenzurowałam :evil_lol:)

Posted

No między dziewczynami super:multi:Ostatnio nawet, gdy Bonnie zaczęła rozpaczać, bo długo siedziała sama w pokoju Warka przyszła i zaczęła ją lizać po pysiu ;) Tak samo było, jak Warka piszczała w pokoju, bo chciała iść na spacer, a goście siedzieli, Bonusia przyszla i lizała po pyszczku ją:)
:loveu::loveu::loveu:
pysiolek:loveu:

razem:loveu:

Boniulek :)

i wariactwo :):):)

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki zaglądające tu:multi:

Posted

Wareczka ma taką krótką w sumie sierść.
Jak to biedactwo tyle zim przeżyło w budzie...?
Pewnie żyła nadzieją...i....doczekała się...:lol:

• 2 weeks later...