Hund Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Rano trochę byŁo przejaśniń więc Wareczka wybraŁa się na spacere, niestety już w trakcie zaczęŁo walić śniegiem z deszczem , potem samym deszczem. Niestety spacer byŁ tylko jeden . Warce się udaŁo , innym pieskom już nie. Quote
Hund Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tak :) byŁa tylko jedna zmiana czyli 4 pieski wyszŁy na spacer , Warka między nimi. Potem chciaŁyśmy zrobić kolejne ale deszcz byŁ za duży i psy by za bardzo zmokŁy. A wiadomo w wilgotnych budach Łatwo o zapalenie stawów i inne choróbska. Quote
Hund Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 i cisza? nikt o pieska nie pyta w dalszym ciągu:( ile można czekać? Quote
emilia2280 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tak malenka, ale nie jestes sama. Wszyscy myslimy o Tobie codziennie. Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wareczko, oby Tobie też się udało... :loveu: Quote
Hund Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Przynajmniej słonko świeci, mam nadzieję że do jej boksu dociera. Aż przykro myśleć o tych pieskach które siedzą w ciemności i wilgoci. Quote
Hund Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Oj jeśli jutro bedzie takie słoneczko to Wareczka pójdzie na spacerek :) Quote
_bubu_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 pogoda rzeczywiscie zapowiada sie ładnie , pieski będą zadowolone :p Quote
basia bonnie Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 a co byście dziewczyny powiedziały, gdyby Warka zamieszkała ze mną i moją sunią?:razz::loveu: Quote
Kluska4 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :crazyeye: Nie mogę uwierzyć .... Wareczka ma szansę :multi::loveu: Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Basia proszę napisz na ile to jest przemyślane, czy rodzice zaakceptowali decyzję czy jest to na razie myślenie na ten temat ? Proszę o Pw z telefonem, nie wiem czy bedę na gg wieczorem więc może pogadamy inaczej niz zwykle ;) Quote
basia bonnie Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 tak, rodzice się zgodzili ;) teraz jeszcze zadzwoniłam do taty żeby się upewnić(bo jest w delegacji) ;) już wysyłam nr na pw ;) Quote
emilia2280 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Basia, my tu marzymy o domku dla Warki, ale jak juz spadasz z nieba to powiedz chociaz- dlaczego Warka? Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 domyślam się że zakochaŁaś się w zaplątanych smyczach ;) i spacer z Warką byŁ tak ekscytujący że nie możesz o tym zapomnieć co ;) Z ustaleń z Basią : Warka przyjeżdża w niedzielę na zapoznanie z rodziną i czworonożnymi mieszkańcami. Quote
basia bonnie Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 emilia2280 napisał(a):Basia, my tu marzymy o domku dla Warki, ale jak juz spadasz z nieba to powiedz chociaz- dlaczego Warka? Bo to ona urzekła mnie najbardziej:loveu: Hund napisał(a):domyślam się że zakochaŁaś się w zaplątanych smyczach ;) i spacer z Warką byŁ tak ekscytujący że nie możesz o tym zapomnieć co ;) Z ustaleń z Basią : Warka przyjeżdża w niedzielę na zapoznanie z rodziną i czworonożnymi mieszkańcami. o taaak ;):loveu: już się nie moge doczekać :loveu: ;) Quote
Agnieszka Co. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 gdyby wszystko pomyślnie się ułożyło, to byłoby wspaniałe zakończenie kilku lat oczekiwania przez Warkę na dom. Trzymam kciuki. Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A wtedy ja już nie mam po co jeżdzić do schronu ... Quote
Recommended Posts