Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

Posted

Rano trochę byŁo przejaśniń więc Wareczka wybraŁa się na spacere, niestety już w trakcie zaczęŁo walić śniegiem z deszczem , potem samym deszczem. Niestety spacer byŁ tylko jeden . Warce się udaŁo , innym pieskom już nie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak :) byŁa tylko jedna zmiana czyli 4 pieski wyszŁy na spacer , Warka między nimi. Potem chciaŁyśmy zrobić kolejne ale deszcz byŁ za duży i psy by za bardzo zmokŁy. A wiadomo w wilgotnych budach Łatwo o zapalenie stawów i inne choróbska.

Posted

Przynajmniej słonko świeci, mam nadzieję że do jej boksu dociera. Aż przykro myśleć o tych pieskach które siedzą w ciemności i wilgoci.

Posted

Basia proszę napisz na ile to jest przemyślane, czy rodzice zaakceptowali decyzję czy jest to na razie myślenie na ten temat ? Proszę o Pw z telefonem, nie wiem czy bedę na gg wieczorem więc może pogadamy inaczej niz zwykle ;)

Posted

domyślam się że zakochaŁaś się w zaplątanych smyczach ;) i spacer z Warką byŁ tak ekscytujący że nie możesz o tym zapomnieć co ;)

Z ustaleń z Basią : Warka przyjeżdża w niedzielę na zapoznanie z rodziną i czworonożnymi mieszkańcami.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Basia, my tu marzymy o domku dla Warki, ale jak juz spadasz z nieba to powiedz chociaz- dlaczego Warka?

Bo to ona urzekła mnie najbardziej:loveu:
Hund napisał(a):
domyślam się że zakochaŁaś się w zaplątanych smyczach ;) i spacer z Warką byŁ tak ekscytujący że nie możesz o tym zapomnieć co ;)

Z ustaleń z Basią : Warka przyjeżdża w niedzielę na zapoznanie z rodziną i czworonożnymi mieszkańcami.

o taaak ;):loveu:

już się nie moge doczekać :loveu: ;)