Jump to content
Dogomania

ZAGINIONE BAZARKI, ZAGINIONE LICYTACJE tu spróbujemy sie odnaleść ;) zajrzyj !!!

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, rozi napisał:

Mów jak, może ktoś też się tak załatwi.

Dostałam mejla, że mam wiadomość na dogo (po angielsku). Kliknęłam i zobaczyłam, że nie mogę odczytać, bo mam wyłączoną skrzynkę. Ale była ikonka :WŁĄCZ, którą nacisnęłam. I już. Zupełny przypadek.

Ale nie zawsze mam takie informacje mówiące o PW na dogo. Ostatnio miałam od mari23 (sorry, nie zdążyłam przeczytać) i często mam od Miki77. Nie wiem, dlaczego o innych nie mam powiadomień. Może oni mają włączoną jakąś opcję, która umożliwia powiadamianie mejlowe ?

• 4 weeks later...
Posted

szukam bazarku ciastkowego beat i dalej nie pamiętam nicku. robiła jeden przed świętami w grudniu, a drugi coś koło walentynek. jakby ktoś mi pomógł namierzyć.

• 3 months later...
Posted

Usunęłam sobie wiadomości, proszę o napisanie mi PW do zapłaty z bazarków kosmetyki Avon + 2 książki oraz o jednej zakupionek książce chyba dla Wampirka! Nie pamiętam kto organizował te bazarki, bardzo proszę o pomoc w ich odszukaniu!

Posted
O 16.07.2016 o 12:54, agusiazet napisał:

Usunęłam sobie wiadomości, proszę o napisanie mi PW do zapłaty z bazarków kosmetyki Avon + 2 książki oraz o jednej zakupionek książce chyba dla Wampirka! Nie pamiętam kto organizował te bazarki, bardzo proszę o pomoc w ich odszukaniu!

może Ziutka i kejciu?

wejdź na swój profil http://www.dogomania.com/forum/profile/15929-agusiazet/  i kliknij: zobacz aktywność

pojawią się wszystkie pisane przez Ciebie posty

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

tutaj tez sie wpisze! Dlacezgo usunieto moje wszystkie zakonczone bazarki ktore rozliczam?!

Nie wiem czy jakis administrator tutaj czyta

usuneli moje wszystkie

a rozliczam

a wysylam przeciez

nie mammy gdzie potwierdzac

administarcjo !

czy to zart paskudny jaksi  jest ?? bo nie rozumien w zaden sposob nie rozumiem jak mozna?!!

jak mozna? jak mozna ?

Posted
14 godzin temu, Nadziejka napisał:

tutaj tez sie wpisze! Dlacezgo usunieto moje wszystkie zakonczone bazarki ktore rozliczam?!

Nie wiem czy jakis administrator tutaj czyta

usuneli moje wszystkie

a rozliczam

a wysylam przeciez

nie mammy gdzie potwierdzac

administarcjo !

czy to zart paskudny jaksi  jest ?? bo nie rozumien w zaden sposob nie rozumiem jak mozna?!!

jak mozna? jak mozna ?

III. ADMINISTRATOR

1. Wszelką korespondencję, skargi itp. prosimy kierować na adres pocztowy właściciela serwisu:

REDKORN

Późna 26

66-620 Gubin

lub na email [email protected]

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczynki poszukuje bardzo bardzo dużych ubrań dla biednego człowieka z pracy mojego brata :( jakieś bluzy ....spodnie dresowe....czapkę. Jeśli ktoś może pomóc bardzo proszę o kontakt. Dziękuję :*

Pan myślę nosi rozmiar XXL i ma 182 cm wzrostu.

• 2 months later...
Posted

Na jednym z bazarków zakupiłam dwie płyty Elvisa Presleya i jeszcze coś.

W zeszłym tygodniu zrobiłam przelew. Płyty do mnie nie doszły.

Nie pamiętam kto robił bazarek.   Chciałabym się tylko przypomnieć...

• 4 months later...
  • 7 months later...
Posted

Jakiś czas temu licytowałam na bazarku płyty i książkę o zamku Czocha. Nie zapisałam sobie bazarku, nie dostałam żadnej informacji o zakończeniu, może tu go znajdę?

Posted
Dnia 14.02.2018 o 22:31, Rubik napisał:

Jakiś czas temu licytowałam na bazarku płyty i książkę o zamku Czocha. Nie zapisałam sobie bazarku, nie dostałam żadnej informacji o zakończeniu, może tu go znajdę?

może Jo37, Poker?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

wieki temu kupiłam na bazarku z odbiorem własnym w warszawie filizanki prl z brydzem

ktoś kojarzy od kogo mogłam kupić?
bo tak jakby nadszedł ten moment,że mam więcej czasu :D

Posted
Dnia 30.04.2018 o 11:37, 3 x napisał:

wieki temu kupiłam na bazarku z odbiorem własnym w warszawie filizanki prl z brydzem

ktoś kojarzy od kogo mogłam kupić?
bo tak jakby nadszedł ten moment,że mam więcej czasu :D

u dziuniek były podobne filiżanki tylko nie zaznaczone, żeby były kupione

• 7 months later...
  • 2 years later...
  • 5 months later...
Posted
9 godzin temu, irysek napisał:

szukam bazarku, na którym kupiłam czajnik elektryczny, nie pamiętam u kogo.

moze u jolantiny?