Jump to content
Dogomania

ZAGINIONE BAZARKI, ZAGINIONE LICYTACJE tu spróbujemy sie odnaleść ;) zajrzyj !!!

Recommended Posts

Posted

Sprobuj tak:

Kliknij swoj nick na górze, a jak sie rozwinie menu, kliknij 'Moje ustawienia' - następnie przejdź do 'Ustawienia powiadomień  i tu zaznaczając lub odznaczając ptaszkiem ' konkretne okienka ustawia się powiadomienia.

Inna opcja:

Klikasz nick (Profil) =>
Moja zawartość =>
następnie otwierasz te wątki, które chcesz mieć w subkrypcji
i klikasz => Śledź ten wątek - powinno zapisać się w Lubiana zawartość :)

A skrzynka:

Klkasz kolejno: Nick => Menu =>  Komunikator => Moje konwersacje => zaznacz ptaszkiem => Idź

Kliknij swoj nick na górze, a jak sie rozwinie menu, kliknij 'Komunikator' - następnie przejdź do 'Moje konwersacje' - zaznaczaj co zbędne ptaszkiem (jakkolwiek by to nie brzmiało :) ) i na koniec na dole kliknij "Idź' ale wiedz, że usuwasz pełną konwersację, czyli usuniesz nie tylko temat, ale wszystkie odpowiedzi na pierwszą wiadomość.

Posted

Nie płacz dziewczyno :)

Zerknij na górę forum, kliknij swój nick, rozwinie Ci sie menu i kliknij wtedy "Moja zawartość' - pewnie co-nieco tam znajdziesz ')

dzięki  :rolleyes: tyle póki co udało mi się ogarnąć i co nieco odzyskać  :P ale o większość muszę liczyć na łut szczęścia bo ja coby sobie ułatwić miałam porobione oddzielne katalogi na bazarki licytowane i zapłacone oraz na PW z płatnościami gdzie wrzucałam PW z danymi do przelewów i to wszystko poszło w piz-du  :question:

Posted

memory to ja też proszę o pomoc - nie wiem jak usunąć "0 ostrzeżeń" przy awatarku... :( szukam i nie mogę znaleźć opcji  :hmmmm: )

Tego o ile się domyślam nie da rady usunąć. Tu będą się pewnie pojawiały "ostrzeżenia" od moderatora,

Posted

Tak, w tej wersji skryptu, w ustawieniach podstawowych niektóre czynności są zastrzeżone tylko dla admina, a niektóre dodatkowo dla moderatorów.

W tym najprawdopodobniej usuwanie postów, ostrzeżęń, łączenie i rozdzielanie tematów, określanie ilości emotek i obrazków w poście, wielkość awatarka, pojemności skrzynek  itp.

Niektóre można zmienić lub powiększyć z panelu admina, ale to zależy juz od jego umiejętnosci i dobrej woli ;)

A to '0 punktów ostrzeżeń' i tak widzisz tylko pod swoim, a pod innymi chyba nie?

Posted

Ciocie nie można wysyłać do niektórych PW (trzeba ustawić opcję włącz komunikator w swoim profilu),proszę sprawdźcie czy macie,bo nie mogę rozliczyć tego bazarku:

http://www.dogomania...5092014/page-22

Pojemność skrzynki to teraz tylko 50 wiadomości i jeśli ktoś ma ich ze starej więcej to nic się do niego nie wyśle bo ma pełną skrzynkę:)

Posted
memory a może orientujesz się gdzie szukać swoich starych założonych wątków i transkrybowanych wątków. Niestety nie mogę ich znaleźć a szukanie  w  Moja zawartość to jak szukanie igły w stogu siana. 
Posted

Wygląda na to, że całą robotę trzeba odwalać od początku. :lmaa:

U góry każego tematu jest takie cuś jak "śledź temat" jeśli dodasz do śledzonych to pojawiają się w "lubiana zawartość".

Masz tam wtedy tylko te tematy, które chcesz subskrybować.

Posted

memory a może orientujesz się gdzie szukać swoich starych założonych wątków i transkrybowanych wątków. Niestety nie mogę ich znaleźć a szukanie  w  Moja zawartość to jak szukanie igły w stogu siana. 

Nie wiem na ile to pomoże, ale można z widoku trochę tego siana wyeliminować :)

Profil => Moja zawartość => w menu po lewej zaznaczyć 'Tylko tematy'

Posted

Wygląda na to, że całą robotę trzeba odwalać od początku. :lmaa:

U góry każego tematu jest takie cuś jak "śledź temat" jeśli dodasz do śledzonych to pojawiają się w "lubiana zawartość".

Masz tam wtedy tylko te tematy, które chcesz subskrybować.

Do tego już doszłam:) Zastanawia mnie tylko to MOJA ZAWARTOŚĆ. Co to jest?

Nie mogę znaleźć zakładki gdzie są moje założone wątki. W profil--->TEMAT  jest tylko 5 ostatnio założonych. Reszty nie widzę i nie wiem gdzie szukać.

Posted

Niewykluczone, że część wsiorbało przy upgradowaniu skryptu.

To się zdarza.

Pozostaje nadzieja, że jeszcze nie wszystkie opcje są przez informatyka włączone, a może gdzieś się znajdzie archiwum.

Jeśli nie, a pamiętasz frazy z tytułów lub tematów, warto wrzucić w gogla, może znaleźć.

A sorry - jak wchodzisz w profil?

Jak przez avatar, to nie znajdziesz, ale jak z nicka u góry forum, to przynajmniej część powinna być w "Mojej zawartości'

(u mnie jest napis: Wyszukiwanie ograniczone z 12-wrzesień 13)

Posted

Niewykluczone, że część wsiorbało przy upgradowaniu skryptu.

To się zdarza.

Pozostaje nadzieja, że jeszcze nie wszystkie opcje są przez informatyka włączone, a może gdzieś się znajdzie archiwum.

Jeśli nie, a pamiętasz frazy z tytułów lub tematów, warto wrzucić w gogla, może znaleźć.

A sorry - jak wchodzisz w profil?

Jak przez avatar, to nie znajdziesz, ale jak z nicka u góry forum, to przynajmniej część powinna być w "Mojej zawartości'

Zrobiłam tak jak poradziłaś MOJA ZAWARTOŚĆ---> TYLKO TEMATY i tu się ukryły moje wątki:D

Teraz tylko znaleźć miejsce pobytu wszystkich subskrybowanych wątków   :jumpie:

Posted

Nie jestem pewna, bo wcześniej przeprowadziłam radykalne porzadki, wiec nie mam skali porównawczej.

Ale wydaje mi się, że 'TYLKO TEMATY' to sa wątki, które załozyłaś osobiście, a TYLKO POSTY, to tematy w których uczestniczyłas pisemnie, zatem możliwe, że te subskrybowane.

Inaczej przesiać w chwili obecnej nie potrafie, bo nie mam czego :D

Posted

Mnie wyszlo, ze w "moja zawartosc" sa tylko watki, w ktorych przynajmniej raz sie odezwalam. A mialam w subskrypcjach mnostwo watkow, ktore tylko czytalam i po nich slad zaginal - wie ktos, czy na zawsze?...

Posted

Niestety nikt z nas nie wie :nonono2:

Ja odnalazłam tam tylko moje subskrypcje tylko do września ubiegłego roku. Starszych nie ma :nonono2:

Posted

a ja kupiłam kombinezon dziecięcy:( nie wiem gdzie ten bazarek i miałam czekać na pv:( proszę pomocy!

poszukaj bazarku w " moja zawartość" ( wchodzisz klikając w baner z Twoim nickiem w prawym górnym rogu strony)

ew. poszukaj go w starym dogo :

Użytkownik: stara
Hasło: dogo
Posted

a ja kupiłam kombinezon dziecięcy:( nie wiem gdzie ten bazarek i miałam czekać na pv:( proszę pomocy!

I posprzataj skrzynke - teraz moze byc tylko 50 wiadomosci, jak jest wiecej to nie da sie do Ciebie wyslac pw.

Posted

Pewnie jeszcze większość nie zorientowała się że dostaje powiadomienia na maila z powodu otrzymanej np. wiadomości PW i wielu innych rzeczy:

"Metoda powiadomień używana dla odpowiedzi w śledzonych tematach  

Metoda powiadomień używana dla tematów w śledzonym forum    

Metoda powiadomień używana dla śledzonych tematów dzienna/tygodniowa     

Metoda powiadomień używana dla śledzonych forów dzienna/tygodniowa  "

Zmienić trzeba to w USTAWIENIA PROFILU-------> USTAWIENIA POWIADOMIEŃ.

Tam trzeba odznaczyć ptaszki z kratki pod powiadomieniem na maila czyli odznaczyć II rząd kratek:)