Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

TZmestudiu - wybacz;)
Dzięki za banerki:) I wątek odżył jak poprzednio:) Sunia dalej ze szczeniakami w śmietniku:( Sąsiad tej suni obiecał, ze w weekend zrobi nowe zdjęcia, bo doglądnie sunię.
Co do druku plakatu - mogę coś wydrukować, choć wiem, że wety i gabloty TOZ-u zaplakatowane. Ale w sumie trzeba wszystkiego próbować.
Ogłoszeń sunia trochę ma, ale cisza. Ale kurczę, zapomniałam o allegro, wieczorkiem siądę zrobić.
Ziutka - wątek suni dodałam na "Gorzowskie psiaki proszą o dom"

Edited by koelka
edit
Posted

Ja też poproszę o więcej wieści. Pytań na FB na razie nie mam, ale wkrótce mogą się pojawić. No i im częściej wieści i fotki, tym większe zainteresowanie.

Posted

Ziutka napisał(a):
Koelko a w jakim wieku mogą być teraz szczeniaki ?

To zdjęcie z 2 postu ze szczeniakami było robione miesiąc temu, jak jeszcze ich było 9. Sądzę, że mogą mięć z 6-8 tyg. Ale dopytam - czekam na nowe wieści i zdjęcia sąsiada, który miał w weekend sunię doglądnąć.

Posted

Nie wiem nic więcej o tej suni - nawet nie widziałam jej osobiście. Na pewno jest bardzo łagodna do ludzi, przyjacielska i ufna.
Na allegro teraz nie można wystawiać psiaków szukających domu - od tego jest tablica.pl, ale tam sunia ogłoszenie już ma i na 30 innych portalach (wcześniej były podane linki, ale po awarii dogo zniknęły). Może z tymi plakatami spróbuję. Jutro zapytam sąsiada suni, czy był u niej i przypomnę się o zdjęcia.

Posted

Olusia88 zgodziła się dać DT jednemu ze szczeniaków, jeśli mama oczywoście znajdzie DT.
Oczywiście szczeniaka trzeba ogłaszać jeśli znajdzie się u Olusi - ja oczywiście się zajmę ogłoszeniami całej trójki :)
Potrzebne też będzie wsparcie finansowe na szczepienia, karmę itd. u Olusi.

Posted

to cudowna wiadomość :) teraz jeszcze żeby mama i drugi maluszek znależli bezpieczne miejsce- dużo łatwiej wesprzeć na karmę, leczenie itp niż wydawać kasę na płatny tymczas

Ziutencja Ty masz szczęście do tych ogłoszeń :)

Posted

Igiełka napisał(a):
to cudowna wiadomość :) teraz jeszcze żeby mama i drugi maluszek znależli bezpieczne miejsce- dużo łatwiej wesprzeć na karmę, leczenie itp niż wydawać kasę na płatny tymczas

Ziutencja Ty masz szczęście do tych ogłoszeń :)

Trzeba szukać w takim razie dt dla drugiego maluszka i mamy i oczywiście finansów na szczepienia i karmę, ehh

Ja bede ogłaszać maluszki i mamę aż do skutki, to mogę zapewnić :)

Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Tak potwierdzam , że mogę wziąć jednego maluszka[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Na DT / wyjątkowo uzyskałam zgodę domowników / ale proszę oogłaszanie oraz pomoc w wydatkach na karmę i weta[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]dodatkowo trzeba też będzie pomyśleć o transporcie bo suniapewno [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]w okolicach Gorzowa Wlkp. a to kawał drogi ode mnie :roll:[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]