mestudio Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [PHP] [/PHP] [PHP] [/PHP] [PHP] [/PHP] cioteczka - TZmestudio Quote
Ziutka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 mestudio napisał(a): cioteczka - TZmestudio :roflt::roflt::roflt: Oplułam się - jesteś mi winien ściereczkę :evil_lol: Quote
azalia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ale biedactwo,chora i na łańcuchu,a te szczeniaczki razem z nią w tym brudzie. Quote
Olusia88 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Dawać banerek bo mój już nieaktualny ! a poważnie cały czas i sunia i szczeniorki szukają domków ? Quote
Ziutka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Olusia88 napisał(a):Dawać banerek bo mój już nieaktualny ! a poważnie cały czas i sunia i szczeniorki szukają domków ? Tak Olusiu, cały czas szukają :( A nie chcesz takiego cuda na DT ??? Zerknij tylko a się zakochasz bez pamięci!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/225694-Szczeniak-porzucony-na-wiejskim-przystanku-co-to-za-mix Quote
UBOCZE Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Podnoszę Kulę. Na FB event powoli się rozwija... Quote
Tigraa Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ręce opadaja z bezsilnosci. Nie mam na razie pomyslu, ale bede zagladac. Kurcze :-( Quote
koelka Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) TZmestudiu - wybacz;) Dzięki za banerki:) I wątek odżył jak poprzednio:) Sunia dalej ze szczeniakami w śmietniku:( Sąsiad tej suni obiecał, ze w weekend zrobi nowe zdjęcia, bo doglądnie sunię. Co do druku plakatu - mogę coś wydrukować, choć wiem, że wety i gabloty TOZ-u zaplakatowane. Ale w sumie trzeba wszystkiego próbować. Ogłoszeń sunia trochę ma, ale cisza. Ale kurczę, zapomniałam o allegro, wieczorkiem siądę zrobić. Ziutka - wątek suni dodałam na "Gorzowskie psiaki proszą o dom" Edited April 14, 2012 by koelka edit Quote
Ziutka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Koelko a w jakim wieku mogą być teraz szczeniaki ? Quote
UBOCZE Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ja też poproszę o więcej wieści. Pytań na FB na razie nie mam, ale wkrótce mogą się pojawić. No i im częściej wieści i fotki, tym większe zainteresowanie. Quote
koelka Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ziutka napisał(a):Koelko a w jakim wieku mogą być teraz szczeniaki ? To zdjęcie z 2 postu ze szczeniakami było robione miesiąc temu, jak jeszcze ich było 9. Sądzę, że mogą mięć z 6-8 tyg. Ale dopytam - czekam na nowe wieści i zdjęcia sąsiada, który miał w weekend sunię doglądnąć. Quote
Nutusia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Czyli lada moment można będzie oddzielić maluchy od matki. Tylko wtedy co z nimi?... Quote
Ellig Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Biedna sunia, czy cos wiadomo jaki ona ma stosunek do doroslych psow, widac,ze ma duzo cech w wygladzie z bullowatych.... Quote
koelka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Nie wiem nic więcej o tej suni - nawet nie widziałam jej osobiście. Na pewno jest bardzo łagodna do ludzi, przyjacielska i ufna. Na allegro teraz nie można wystawiać psiaków szukających domu - od tego jest tablica.pl, ale tam sunia ogłoszenie już ma i na 30 innych portalach (wcześniej były podane linki, ale po awarii dogo zniknęły). Może z tymi plakatami spróbuję. Jutro zapytam sąsiada suni, czy był u niej i przypomnę się o zdjęcia. Quote
Ziutka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Olusia88 zgodziła się dać DT jednemu ze szczeniaków, jeśli mama oczywoście znajdzie DT. Oczywiście szczeniaka trzeba ogłaszać jeśli znajdzie się u Olusi - ja oczywiście się zajmę ogłoszeniami całej trójki :) Potrzebne też będzie wsparcie finansowe na szczepienia, karmę itd. u Olusi. Quote
Igiełka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 to cudowna wiadomość :) teraz jeszcze żeby mama i drugi maluszek znależli bezpieczne miejsce- dużo łatwiej wesprzeć na karmę, leczenie itp niż wydawać kasę na płatny tymczas Ziutencja Ty masz szczęście do tych ogłoszeń :) Quote
Ziutka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Igiełka napisał(a):to cudowna wiadomość :) teraz jeszcze żeby mama i drugi maluszek znależli bezpieczne miejsce- dużo łatwiej wesprzeć na karmę, leczenie itp niż wydawać kasę na płatny tymczas Ziutencja Ty masz szczęście do tych ogłoszeń :) Trzeba szukać w takim razie dt dla drugiego maluszka i mamy i oczywiście finansów na szczepienia i karmę, ehh Ja bede ogłaszać maluszki i mamę aż do skutki, to mogę zapewnić :) Quote
koelka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Wow, super wiadomość:) Trzeba się dowiedzieć o wiek maluszka, kiedy będzie można go zabrać. Quote
Olusia88 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Tak potwierdzam , że mogę wziąć jednego maluszka[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Na DT / wyjątkowo uzyskałam zgodę domowników / ale proszę oogłaszanie oraz pomoc w wydatkach na karmę i weta[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]dodatkowo trzeba też będzie pomyśleć o transporcie bo suniapewno [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]w okolicach Gorzowa Wlkp. a to kawał drogi ode mnie :roll:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Recommended Posts