yewcia1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Na której stronie jest fotka Drucika już zdrowego? Ogłoszę go w AFN;) Quote
Majaa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Majaa'][FONT=Times New Roman]Drucikowe zdjęcia z dzisiaj:[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Ale obciach :oops: :oops: :oops: Te zdjecia są na drugiej stronie Chyba czas mu pstryknąć trochę fot ! Najciemniej pod latarnią :placz: Niestety także w zakresie czasu, jaki można mu poświęcić Przykro mi bardzo z tego powodu Ale jutro Drucio ma obiecany conajmniej dwugodzinny spacerek po lesie ... Może uda mi się pozyczyć aparat, bo mój nadal "umarty" :(, to i foty jutro jakieś będą Quote
yewcia1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Maja:loveu: :loveu: :loveu: Drucik juz w galerii AFN-u Quote
Madzialajda Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Oh, Druciku, a Ty ciągle bez stałego domku? Quote
Gamba Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 klusek04 napisał(a):Drutek na pierwszą po nowy domek bo się u Maji zasiedziałeś już Ale czy Maja będzie w stanie oddać komuś tego swojego Drutka ? :razz: Quote
BożenaG Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Napewno nie będzie to dla Niej łatwe.Nigdy nie jest to proste.Mnie serce pęka o każdego ktorego wydaję.Ale wiem że trzeba to zrbić. Quote
aagaaciaa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Na pierwszą :) Szukaj swojego miejsca na Ziemi:) Quote
yewcia1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 klusek04 napisał(a):Podnoszę psiaka. Też podnoszę i o domek prosze. Quote
Majaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Biedny ten Mały jest .... Mam okropne wyrzuty sumienia w stosunku do niego ! Za mało czasu mu poświęcam ;( Quote
yewcia1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Majaa napisał(a):Biedny ten Mały jest .... Mam okropne wyrzuty sumienia w stosunku do niego ! Za mało czasu mu poświęcam ;( Maja najważniejsze, ze uratowaliściwe mu życie, a teraz ma DT , ale potrzebny pan na już Quote
Majaa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Wczoraj w środku nocy pisałam własnie post o Druciku, kiedy "net mi zabrało" :roll: i mały chłopina wczoraj spowodował chwilowe zatrzymanie akcji serca u mnie :cool3: Wyobraźcie sobie .... piszecie post na dogo i nagle, równocześnie!! wyłacza się komp i słychać wycie z bólu Małego, sucze moje porozkładane pod kompem rozpoczynają aferkę (to w ich stylu:evil_lol: , bo jak nie wiadomo o co chodzi to terrier i tak z tego aferę zrobi, no cóż tak mają) Szybka kalkulacja, co się mogło stać i co robić po kolei! Ułamki sekund! Padły gniazdka tylko, czyli napewno włączyła się ochrona przeciwporażeniowa! Suki zamknięte, wypadam do Drucika na podwórko, a jego nie ma Wołam .. cisza z jego strony, bo reszta psiaków wówczas w kojcach, oczywiście aferę podłapała ! Znalazłam go w kącie podwórka. Wystraszonego na czym świat stoi ! Obejrzałam chłopaszka dokładnie ! Nic mu nie było, ale to nie mógł być przypadek .... ! Drucik do kojca na resztę nocy ! Sprawdziłam skrzynkę elektryczną - faktycznie p/porażeniowe korki dla części instalacji wyrzuciło ! Powłączałam! A od rana piłowałam TZ że musi wszystko posprawdzać ... no i sprawdził .... nasz mały gówniarz dorwał się do jedynego kabla na przestrzeni hektara, jaki z ziemi wystawał,oczywiście zabezpieczonego Ten psina to ma ... no właśnie co on ma ? Pecha czy szczęście ? Pecha bo jemu ciągle się coś stanie ! A moze to pech, że na hektarze znalazł jeden jedyny kabel wystający z ziemi i do tego właśnie TEN kabel go zainteresował? :-( A moze to szczęście, bo ciągle wychodzi cało z wszelkich opresji Quote
KamaG Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Drucik elektryk hopaj na pierwszą, dobrze że nic mu się nie stało! Quote
Majaa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Kamkam napisał(a):Drucik elektryk hopaj na pierwszą, dobrze że nic mu się nie stało! hehehe a nade mną to się nikt nie zlituje Prawie na zawał zeszłam ;) A tak poważnie chłopina miał naprawdę dużo szczęścia ! Quote
Recommended Posts