Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Majaa'][FONT=Times New Roman]Drucikowe zdjęcia z dzisiaj:[/FONT]

[FONT=Times New Roman] [/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Ale obciach :oops: :oops: :oops: Te zdjecia są na drugiej stronie Chyba czas mu pstryknąć trochę fot !
Najciemniej pod latarnią :placz:
Niestety także w zakresie czasu, jaki można mu poświęcić Przykro mi bardzo z tego powodu
Ale jutro Drucio ma obiecany conajmniej dwugodzinny spacerek po lesie ... Może uda mi się pozyczyć aparat, bo mój nadal "umarty" :(, to i foty jutro jakieś będą

Posted

klusek04 napisał(a):
Drutek na pierwszą po nowy domek bo się u Maji zasiedziałeś już

Ale czy Maja będzie w stanie oddać komuś tego swojego Drutka ? :razz:

Posted

Majaa napisał(a):
Biedny ten Mały jest .... Mam okropne wyrzuty sumienia w stosunku do niego !
Za mało czasu mu poświęcam ;(

Maja najważniejsze, ze uratowaliściwe mu życie, a teraz ma DT
, ale potrzebny pan na już

Posted

Wczoraj w środku nocy pisałam własnie post o Druciku, kiedy "net mi zabrało" :roll: i mały chłopina wczoraj spowodował chwilowe zatrzymanie akcji serca u mnie :cool3:

Wyobraźcie sobie .... piszecie post na dogo i nagle, równocześnie!! wyłacza się komp i słychać wycie z bólu Małego, sucze moje porozkładane pod kompem rozpoczynają aferkę (to w ich stylu:evil_lol: , bo jak nie wiadomo o co chodzi to terrier i tak z tego aferę zrobi, no cóż tak mają)
Szybka kalkulacja, co się mogło stać i co robić po kolei! Ułamki sekund! Padły gniazdka tylko, czyli napewno włączyła się ochrona przeciwporażeniowa! Suki zamknięte, wypadam do Drucika na podwórko, a jego nie ma Wołam .. cisza z jego strony, bo reszta psiaków wówczas w kojcach, oczywiście aferę podłapała ! Znalazłam go w kącie podwórka. Wystraszonego na czym świat stoi !
Obejrzałam chłopaszka dokładnie ! Nic mu nie było, ale to nie mógł być przypadek .... ! Drucik do kojca na resztę nocy ! Sprawdziłam skrzynkę elektryczną - faktycznie p/porażeniowe korki dla części instalacji wyrzuciło ! Powłączałam! A od rana piłowałam TZ że musi wszystko posprawdzać ... no i sprawdził .... nasz mały gówniarz dorwał się do jedynego kabla na przestrzeni hektara, jaki z ziemi wystawał,oczywiście zabezpieczonego
Ten psina to ma ... no właśnie co on ma ? Pecha czy szczęście ? Pecha bo jemu ciągle się coś stanie ! A moze to pech, że na hektarze znalazł jeden jedyny kabel wystający z ziemi i do tego właśnie TEN kabel go zainteresował? :-(
A moze to szczęście, bo ciągle wychodzi cało z wszelkich opresji

Posted

Kamkam napisał(a):
Drucik elektryk hopaj na pierwszą, dobrze że nic mu się nie stało!

hehehe a nade mną to się nikt nie zlituje Prawie na zawał zeszłam ;)
A tak poważnie chłopina miał naprawdę dużo szczęścia !