Majaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Oj Za długo Serce mi się kraje nad losem tego psa ! Nie mam dla niego wiele czasu, a on jest taki przymilasty! Quote
klusek04 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Drucik już dawno bez drucików i domku wciąż nie ma. :placz: Quote
BożenaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [LEFT]Oj Drucik Drucik bignij na pirwsza szukać domku [/LEFT] Quote
Majaa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 BożenaG napisał(a):Chłopie nie ociągaj się.Gdzie twój domek No własnie Druciu Gnamy na pierwszą !!!!!!!!!! Quote
klusek04 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Co tam u Drucika słychać? Są jakieś nowe zdjątka lub wieści? Quote
Majaa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 BożenaG napisał(a):Pewnie chłopak juz ładnie wyrósł W górę kilka cm urósł, ale bez szaleństw :cool3: . W szerz też niewiele. Pasiony juniorkiem kilka razy dziennie, ale chyba całą energię traci na pyskówy do Dzikiej i Harry'ego ! ;) Nie mówiąc o fakcie pojawienia się mnie lub TZ na podwórku ! Wypuszczony z kojca szaleje nieziemsko i podobnie jak moje mniejsze suczyny nie cierpi suk sąsiada :placz: co oznajmia lataniem wzdłuż płotu i ogromnymi okrzykami ! Quote
BożenaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Drucik tak bardzo czeka na kogoś kto da mu trochę milości i cieplutki domek:-( Quote
klusek04 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cudny, pogodny i energiczny drucik szuka domku. Quote
Majaa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 klusek04 napisał(a):Cudny, pogodny i energiczny drucik szuka domku. Energiczny aż za bardzo ! Dzisiaj odkrył, że z nudów można zrobić rozróbę prowokując psią głowę rodziny Harry'ego A Harry'ego wyprowadzić z równowagi t osztuka - nawet moje terriery nie są w stanie tego zrobić, a Drutowi to się dzisiaj przez cały dzień udawało :crazyeye: Ale cóż Mu się dziwić Większość czasu spędza w kojcu i jedyną rozrywką oprócz biegania po działce, na zmianę z pozostałymi psami i zabawa ze mną zbyt krótkotrwała, jest zaczepianie towarzyszy zza płotu ;) Quote
Recommended Posts