Majaa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Drucik dzisiaj dokonywał spustoszenai na działce Hasał tak niemiłosiernie, ze nie dawało się nad nim panować, ale przy tym był przesłodki poprostu :loveu: Quote
BożenaG Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Drucik wiemy, że dobrze ci u Maji, ale ty musisz szukac innego kochającego domku:lol: Quote
Majaa Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 BożenaG napisał(a):Drucik wiemy, że dobrze ci u Maji, ale ty musisz szukac innego kochającego domku:lol: Niestety musisz :-( Quote
KamaG Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Super-fajny, super-słodki, super-śmieszny psiak szuka super-domku, super-pana, nowego super-życia! Quote
Majaa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kamkam napisał(a):Super-fajny, super-słodki, super-śmieszny psiak suka super-domku, super-pana, nowego super-życia! Pięknie ujęte .... cały Drucik i nasze marzenia ! Quote
klusek04 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Oby te marzenia się sprawdziły. Domek dla Drucika potzrebny. Quote
Majaa Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Drucik, zwany przez nas na co dzień Małym, miał wczoraj cały wieczór pole do popisu! Nasze psiaki nie miały wychodnego przy okazji grilla ze znajomymi, za to Druciu miał! Oczywiście rozpoczął od wielogodzinnych szaleństw, sprawdzania stołu no i obowiązkowo sprawdzania zawartości grilla. Oczywiście „jak nikt nie patrzy” ;) Ma dokładnie taki sam wariant jak moja Dińcia. Staje na dwóch łapach pół metra od tego ciepłego stwora i węszy, zerka, węszy, zerka ... ;) Kilka zdjeć się udało mu pstryknąć, a więc ..... Tu szaleństwo – On tak jak Dina, uwielbia drażnić owczarki sąsiada godzinnym lataniem wzdłuż płotu. Z sąsiadem się śmiejemy że psy nasze mają świetną kondycję z powodu wielkiej antypatii, jaka między nimi panuje ;) Tu jedzonko już na ruszcie, więc warto się trochę popodlizywać, a nóż coś skapnie ..... „Wszyscy zasiedli, więc i ja się przyłączę” „Chyba zaczynam zasypiać” „Ludzie! Ile Wy możecie tak siedzieć. Ja odpadam ....” „Ciocia, wiesz, chodźmy do kojca. Ja już chcem ;) spaaaać” Quote
klusek04 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Podnosze Drucika. Hopaj na pierwszą po nowy domek. Quote
Majaa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Drucik dzisiaj znów miał wychodne grillowe ... Ten mały złodziej uganiał mnie dzisiaj za wsze czasy ... kradnie wszystko, co się nadaje do zjedzenia lub zabawy, w sposób zdecydowanie przemyslany i wyjatkowo sprytny :evil_lol: A poza tym umie sobie zaskarbić sympatię ludzi Aniołka gra równie dobrze jak złodzieja :cool3: Quote
Majaa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Moja znajda z lasu wyciągnięta jest cwana. Mam 3 terriery znane jako rasy z inteligencji i cwaniactwa, psów na tymczasie przewinęło się dziesiątki, ale takiego inteligentnego cwaniaka już dawno nie widziałam jak Drucik ! Oczka mu tylko świdrują gdzie i jak co zwinąc, kiedy i jak kogoś przechytrzyć! Uwielbiam inteligentne psy, a Drut zalicza się napewno do tej najwyższej półki ! podobno czasami występujące cwaniactwo (ale takie jak w jego wydaniu) to skutek uboczny inteligencji :evil_lol: Podpisuję się pod tym w przypadku Małego! Quote
Majaa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Hopsaj Chłopino do góry! Ty powinnieneś na kanapach przesiadywać a nie u cioci w kojcu ! Quote
BożenaG Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pewnie mu tam bardzo dobrze,skoro tak się ociąga z tym domkiem Quote
Majaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 klusek04 napisał(a):Drucika podnoszę i o domek dla niego proszę. JA również Sytuację mamy patową Potrzebujemy ok. 20 tymczasów! Quote
Recommended Posts