BożenaG Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 20 tymczasów potrzebne na już, a ile mamy :shake: Quote
Majaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 BożenaG napisał(a):20 tymczasów potrzebne na już, a ile mamy :shake: żadnego! Tylko nadzieję, że jeden się jutro zwolni :-( Quote
Majaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Śliczny rezolutny i bardzo bystry chłopak szuka rozpaczliwie domku ! Quote
KamaG Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Druciu i kiedy ty się przeprowadzisz do własnego M-..? Quote
Majaa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Druciu hopaj psino Musisz znaleźć swój domek .... Rozsądek musi brać górę - kolejny pies zostanie uratowany, choć serce mówi mi co innego ! Quote
Majaa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dzisiaj chyba mój TZ przejrzał wątki ( a może faktycznie przejrzał?) i jakoś tak mu się to wszystko ułożyło, że dostałam reprymendę, że o Drucikowy nowy dom sie w ogóle nie staram, co oczywiście prawdą nie jest choć naprawdę chciałabym Drucika zatrzymać , ale jak pisałam wcześniej: Uruchamiam rozum = Drucik znajdzie nowy domek a u mnie będzie przystań dla kolejnej bidy ! Uwielbiam czasami facetów (akurat w tym przypadku uwaga dotyczy mojego TZ) za ten ich brak poczucia rzeczywistości :cool3: Mój TZ (jak zawsze w takich sytuacjach) zachowuje się tak, jakby to był pierwszy pies na DT u nas (fakt, że żaden bardziej nie pokomplikował naszego życia,a właściwie życia naszych psów) i co trochę pyta kiedy pies pojedzie Ale na pytanie Wiesz przecież że to nie pierwszy i nie ostatni pies na DT u nas? Odpowiada "wiem, przecież się nie czepiam ;) " Ehhh .. faceci Jak prosiłam o wyznaczenie trrzeciego kojca, to przecież jasno ustalaliśmy że trzeci kojec ma mieć przeznaczenie jako DT, a to było dobrych kilka lat temu przecież :evil_lol: Quote
Majaa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Hopa Drucio na pierwszą Znowu posty zeżarło ;( Quote
KamaG Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Majaa napisał(a):Hopa Drucio na pierwszą Znowu posty zeżarło ;( dogo głodne chyba:-o -dobrych wieści może, stąd to zżeranie;) Quote
Majaa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Drut vel Mały przeszedł chrzest bojowy wczoraj w nocy i dzisiaj po południu Wczoraj w nocy moje dwa wielgasy ustąpiły mu podwórka na całą noc Miałam pietra trochę, żeby nie skorzystał ze swojej umiejętności chodzenia po płocie i nie uciekł . W końcu pierwszy raz został sam na podwórku na całą noc Normalnie jak biega to w naszym towarzystwie ... Do 2 w nocy co 15 minut kontrolowałam sytuację, aż padłam Ale chłopisko jak mój TZ je zamykał nad ranem w kojcu smacznie w budzie spało i nigdize się nie wybierało ! A dzisiaj przetrwaliśmy pierwszy spacer po lesie kompletnie bez smyczy:multi: :multi: :multi: - prawie dwugodzinny :multi: . Chłopak jest grzeczniuteńki ! Wraca zawsze na każde zawołanie. Dzisiaj próbowaliśmy go przekonać do aportu, ale cała nauka skończyła się fiaskiem :evil_lol: Quote
klusek04 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Drutek na pierwszą po nowy domek bo się u Maji zasiedziałeś już Quote
yewcia1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Fixedsys]Wielka prośba bede się opiekować wirtualnie " Waszymi " psiakami w galerii adopcyjnej AFN- u , więc proszę o jeżeli wątek jest złożony o wklejenie foty psiaka np na tym wątku info np biało czarna sunia wiek 5 miesięcy niewysterylizowana i fota.[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Kto mi pomoże Wam pomagać?Proszę.[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Zacznę wrzucać psiaki już dziś tylko proszę o pomoc[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Na wątkach złożonych proszę o kopiowanie zdjęć i podpis ( czyli ile ma imię, i czy po sterylce)[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]U wszystkich pozostałych psów ( suczek tylko info czy po sterylce , fotki sama znajdę)[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Mam nadzieję, ze coś z mojego myślowego słowotoku zrozumiecie:evil_lol: [/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]A i na wszystkich psich wątkach piszcie - te informacje nawet na tych, na których ja nie bywam czyli nie podnoszę - mam plan wstawić wszystkie " Wasze psiaki";-)[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Już piszę po polsku są wątki gdzie jest parę psiaków ( te starachowickie ) i tam ja nie kojarzę psiaków czyli np wątek świętokrzyskie szukamy pilnie domów nie wiem, który to pies , która suka , jaki wiek i czy po sterylce i pod tym zdjęcie psiaka.[/FONT] [FONT=Fixedsys]a ja jak już zbiorę info to wystawiam psiaki [/FONT] [FONT=Fixedsys]w wątku pojedyńczym tak jak np tutaj napisać tylko dla mnie proszę Layd 1,5 roku sunia po sterylce.[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Tu akurat wiem, ale na reszcie wątków nie wiem czy są po sterylce.[/FONT] [FONT=Fixedsys]zbowiązałam się zaopiekować wirtualnie wszystkimi psami ze starachowic, poniewaź nie wszyscy bedą mieli dostęp do dodawania psiaków z tego względu, zeby się nie robił bałagan w galerii [/FONT] [FONT=Fixedsys]Jak psiak znajdzie dom bedzie usuwany jego wątek z galerii.[/FONT] [FONT=Fixedsys]Psiaki starachowickie chętnie dodam , ponieważ i tak odwiedzam ich wątki i wiem choć trochę czy są nadal w potrzebie czy już w nowym domu.[/FONT] Quote
BożenaG Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Drucik ,ale się zadomowiłes u Maji.Wiem,że bardzo ci tam dobrze ,ale ty musisz znalezc nowy domek.Oczywiście wspaniały Quote
klusek04 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ustąp innym Druciku. Marsz po nowy domek na pierwszą Quote
Recommended Posts