Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ymm świetne pogoda:loveu:

karty ja wezmę na pewno;)
co do TV to tam są, ale czy działają to już nie wiadomo:diabloti:

co do tej kaucji to kaucja za domek jest 500zł...2 lata temu Pani mi obniżyła do 250 ale to już Pola musi załatwiać

Posted

Dziewczyny, ja muszę mieć pojedyncze łóżko... Moja Miśka jest niesamowitą zazdrośnicą i potrafi ząbki pokazać, jak widzi, że "zagrożenie" (patrz: człowiek) jest zbyt blisko mnie... Nie ugryzła jeszcze nikogo, ale lepiej dmuchać na zimne, a przecież nie będzie pies w kagańcu spał...

Posted

Ale goldeny też są fajne, zawsze kojarzył mi się z takimi cielakami :loveu::loveu::loveu:

U mnie zawsze sąsiad się pyta, jak idę z Miśką: "To pies, czy to wydra?" :evil_lol:

Tak więc, będzie mi niezmiernie przyjemnie, gdy będę miała pojedyncze łóżko, bo u Miś można spodziewać się tysiąca reakcji, począwszy od wzroku, który potrafi zabić, skończywszy na pokazywaniu pięknych, lśniących białych ząbków..:roll:

Posted

Ja myślę, że podwójne łózka powinny zająć osoby bez psów, ew z psami które sie dobrze znają, lub zestaw osoba z psem + osoba bez psa.
Z Tina nie mam zazwyczaj problemów, ale nie zna na tym zlocie prawie żadnego psa, więc wolałabym uniknąć spięć, tym bardziej w nocy.

Posted

no to w naszym domeczku ja i Ewulec będziemy razem:diabloti:
a poźniej jak bedzie u nas 10 osób w domku przejezdnie to nie wiem jak się pomieścimy:D

Posted

albo osoby ktore nie spia z psem w lozku :P

to lozko podowjne jest w jakims pokoju osobnym czy na 'otwarciu'?

EDIT

poza tym u nas w domku Anita(o ile dostanie urlop) i Komar sa na kilka dni wiec jest tak jakby 6 osob bedzie - chyba ze przyjada w tym samym czasie :P

Posted

[quote name='Talia']Jeden na drugim :-D
ymm elegancko:diabloti:

[quote name='anka11']albo osoby ktore nie spia z psem w lozku :P

to lozko podowjne jest w jakims pokoju osobnym czy na 'otwarciu'?
na dole jest jedyn wielki pokój z tv stołem itd i to jest tam nie ma jakiegoś osobnego pomieszczenia

Posted

faith35 napisał(a):
Dziewczyny, ja muszę mieć pojedyncze łóżko... Moja Miśka jest niesamowitą zazdrośnicą i potrafi ząbki pokazać, jak widzi, że "zagrożenie" (patrz: człowiek) jest zbyt blisko mnie... Nie ugryzła jeszcze nikogo, ale lepiej dmuchać na zimne, a przecież nie będzie pies w kagańcu spał...

Ja mam tak samo. Co prawda Kostek z koleżankami moimi jak na działce byłam i ze mną już w łózku leżał. Ale zdarzało się szczególnie jak pijane były i chciały za blisko nagle się przysunąć w moim kierunku że kłapną zębami w powietrze (też nie ugryzł, ale nigdy nie wiadomo) więc nikogo narażać nie będę. Za to jak koleżanki same leżały na łózko to tak się do nich przymilał że maskara ;). Więc widzę że u nas w domku już dwa łózka pojedyncze zarezerwowane :).

Posted

ja przed chwila przelalam na Komarowe konto 21zl, bo potem moja mama wyjezdza i nie bede miala jak w razie czego, a jesli ktos by sie znalazl za ta 100 czy co to i tak zawsze sie przyda :P

Posted

Nie bardzo czytałam cały wątek, ale ja jakoś jadę na te 4 czy 5 (jeszcze nie wiadomo) i zapłaciłam całość i nie narzekam :eviltong:
Mniejsza z tym już, trwają obrady czy mi oddadzą Zeuska, bo rodzice twierdzą, że nie będzie miał się z kim bawić.
Czy jedzie może jakiś pies chętny do zabawy z maluśkim 70 kg misiem ?:diabloti: Będzie udokumentowane to się zgodzą :loveu:

Posted

Anita, wlasnie sie zastanawialam jak Wena zareaguje na takiego misiaka, ale jesli Zeus nie wystraszy sie poczatkowego straszenia Wenowego to chyba bedzie ok, poza tym mysle, ze Dejla bedzie chetna - ona chyba dogaduje sie z kazdym psem :)

Posted

[quote name='Bewarka']Anula a czy przypadkiem nie ty pisałaś sto razy, że podwójne łózko zajmujesz z Martyną? :lol:
wydawało mi się, że z Ewą:diabloti:

Posted

Miśki, ale z naszego domku ktoś musi iśc do domku Ulv, Talii itd. Chyba że ktoś sobie będzie chciał materac przywieźć. Ale trzeba to ustalić ter4az, żeby potem zamieszania nie było.