zootechniczka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 No to ja muszę zarezerwować pojedyncze łóżko. Bo wątpię by mój pies chciał nasze wspólne łoże dzielić z kimś jeszcze. Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ymm świetne pogoda:loveu: karty ja wezmę na pewno;) co do TV to tam są, ale czy działają to już nie wiadomo:diabloti: co do tej kaucji to kaucja za domek jest 500zł...2 lata temu Pani mi obniżyła do 250 ale to już Pola musi załatwiać Quote
faith35 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dziewczyny, ja muszę mieć pojedyncze łóżko... Moja Miśka jest niesamowitą zazdrośnicą i potrafi ząbki pokazać, jak widzi, że "zagrożenie" (patrz: człowiek) jest zbyt blisko mnie... Nie ugryzła jeszcze nikogo, ale lepiej dmuchać na zimne, a przecież nie będzie pies w kagańcu spał... Quote
faith35 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 tepes, jedziesz też z Aresiątkiem? ;) Uwielbiam setery :) Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 nie, jedzie tylko Bocz nie mamy miejsca w aucie już 3 osoby i 2 psy z czego mój zajmuje pół auta:D Quote
faith35 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ale goldeny też są fajne, zawsze kojarzył mi się z takimi cielakami :loveu::loveu::loveu: U mnie zawsze sąsiad się pyta, jak idę z Miśką: "To pies, czy to wydra?" :evil_lol: Tak więc, będzie mi niezmiernie przyjemnie, gdy będę miała pojedyncze łóżko, bo u Miś można spodziewać się tysiąca reakcji, począwszy od wzroku, który potrafi zabić, skończywszy na pokazywaniu pięknych, lśniących białych ząbków..:roll: Quote
Talia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja myślę, że podwójne łózka powinny zająć osoby bez psów, ew z psami które sie dobrze znają, lub zestaw osoba z psem + osoba bez psa. Z Tina nie mam zazwyczaj problemów, ale nie zna na tym zlocie prawie żadnego psa, więc wolałabym uniknąć spięć, tym bardziej w nocy. Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 no to w naszym domeczku ja i Ewulec będziemy razem:diabloti: a poźniej jak bedzie u nas 10 osób w domku przejezdnie to nie wiem jak się pomieścimy:D Quote
anka11 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 albo osoby ktore nie spia z psem w lozku :P to lozko podowjne jest w jakims pokoju osobnym czy na 'otwarciu'? EDIT poza tym u nas w domku Anita(o ile dostanie urlop) i Komar sa na kilka dni wiec jest tak jakby 6 osob bedzie - chyba ze przyjada w tym samym czasie :P Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Talia']Jeden na drugim :-D ymm elegancko:diabloti: [quote name='anka11']albo osoby ktore nie spia z psem w lozku :P to lozko podowjne jest w jakims pokoju osobnym czy na 'otwarciu'? na dole jest jedyn wielki pokój z tv stołem itd i to jest tam nie ma jakiegoś osobnego pomieszczenia Quote
anka11 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 to nie wiem kto u nas z domku bedzie chcial tam SPAC :lol: Quote
Bewarka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Anula a czy przypadkiem nie ty pisałaś sto razy, że podwójne łózko zajmujesz z Martyną? :lol: Quote
zootechniczka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 faith35 napisał(a):Dziewczyny, ja muszę mieć pojedyncze łóżko... Moja Miśka jest niesamowitą zazdrośnicą i potrafi ząbki pokazać, jak widzi, że "zagrożenie" (patrz: człowiek) jest zbyt blisko mnie... Nie ugryzła jeszcze nikogo, ale lepiej dmuchać na zimne, a przecież nie będzie pies w kagańcu spał... Ja mam tak samo. Co prawda Kostek z koleżankami moimi jak na działce byłam i ze mną już w łózku leżał. Ale zdarzało się szczególnie jak pijane były i chciały za blisko nagle się przysunąć w moim kierunku że kłapną zębami w powietrze (też nie ugryzł, ale nigdy nie wiadomo) więc nikogo narażać nie będę. Za to jak koleżanki same leżały na łózko to tak się do nich przymilał że maskara ;). Więc widzę że u nas w domku już dwa łózka pojedyncze zarezerwowane :). Quote
anka11 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ja przed chwila przelalam na Komarowe konto 21zl, bo potem moja mama wyjezdza i nie bede miala jak w razie czego, a jesli ktos by sie znalazl za ta 100 czy co to i tak zawsze sie przyda :P Quote
Bartiśkowa_ Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nie bardzo czytałam cały wątek, ale ja jakoś jadę na te 4 czy 5 (jeszcze nie wiadomo) i zapłaciłam całość i nie narzekam :eviltong: Mniejsza z tym już, trwają obrady czy mi oddadzą Zeuska, bo rodzice twierdzą, że nie będzie miał się z kim bawić. Czy jedzie może jakiś pies chętny do zabawy z maluśkim 70 kg misiem ?:diabloti: Będzie udokumentowane to się zgodzą :loveu: Quote
anka11 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Anita, wlasnie sie zastanawialam jak Wena zareaguje na takiego misiaka, ale jesli Zeus nie wystraszy sie poczatkowego straszenia Wenowego to chyba bedzie ok, poza tym mysle, ze Dejla bedzie chetna - ona chyba dogaduje sie z kazdym psem :) Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Bewarka']Anula a czy przypadkiem nie ty pisałaś sto razy, że podwójne łózko zajmujesz z Martyną? :lol: wydawało mi się, że z Ewą:diabloti: Quote
dog193 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Miśki, ale z naszego domku ktoś musi iśc do domku Ulv, Talii itd. Chyba że ktoś sobie będzie chciał materac przywieźć. Ale trzeba to ustalić ter4az, żeby potem zamieszania nie było. Quote
ulvhedinn Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Mi tam wszystko jedno z kim śpię, ale ze mna śpią trzy potwory..... ;) Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 a no trzeba trzeba jo sie nikaj nie wybierom Ty tyż nie:diabloti: Quote
dog193 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 No to Martyna musi sobie wziąć materac, możesz jej przekazać :diabloti: Chyba że chce się przenieść :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 powiedziała,że nie chce spać na materacu:evil_lol: Bewar włazisz na materac Martyna spi na gorze:D Quote
anka11 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Natalia, Ania, Rumi i Culineo zaplacilyscie juz reszte? Quote
Recommended Posts