Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja mam bardzo wazne pytanie :)
czy jakbym była w katowicach jakos koło 13 to czy jakas dobra lub zła (obojętne) dusza wzięłaby mi bagaż ? :)
bo swoją i psią dupe jakoś dotułam pksem, ale walizki to przesada xD

Posted

[quote name='Talia']Gdyby ktoś chciał pojechać na zlot za 92zł to proszę o kontakt na PW.
Twoja wpłata doszła. :)

MOI DRODZY PARAFIANIE. :evil_lol: w związku z tym, że jednak wyjeżdżam jutro wieczorem, a nie w sobotę, wszelakie skargi i zażalenia możecie słać do mnie telefonicznie (694-000-505), ponieważ nie mam zielonego pojęcia czy przez ten czas będe miała dostęp do internetu.
Oczywiście czekam też na reszte kasy od tych co jeszcze nie zapłacili!

Posted

Ja przepraszam bardzo, ale jeszcze nikt nie ruszył dupy żeby zapłacić za mnie chociaż upominałam, ale postaram się za chwile kogoś zmusić :mdleje: tylko jakby ktoś mógłby mi wysłać dane, bo nie wiem czy na pewno mam :lol:

Posted

Mogłabym Was prosić o umieszczenie w podpisie informacji o miejscu na zlocie za 92zł?

Czy ktoś podejmie się w tym roku utworzenia listy "Co trzeba zabrać na zlot" ? :D

Posted

[quote name='Talia']Mogłabym Was prosić o umieszczenie w podpisie informacji o miejscu na zlocie za 92zł?

Czy ktoś podejmie się w tym roku utworzenia listy "Co trzeba zabrać na zlot" ? :D
93 :evil_lol: bo wychodzi 92 z groszem, więc zaokrągliłam do 93. :evil_lol:

ja takiej listy nie dam rady zrobić, to jest ponad moje siły. :evil_lol:

Posted

weźcie prześcieradło, ewentualnie jakąś inną wielką szmatę, żeby było czym kibel zasłonić :grins: tak na wszelki wypadek :lol:
booże, dlaczego ja nie jadę?! :placz:

Posted

[quote name='C&B']weźcie prześcieradło, ewentualnie jakąś inną wielką szmatę, żeby było czym kibel zasłonić :grins: tak na wszelki wypadek :lol:
booże, dlaczego ja nie jadę?! :placz:[/QUOTE]
Trafna uwaga! :D
Bo jesteś niemądra :P

Posted

W ramach pomocy w tworzeniu listy mogę dorzucić zupki chińskie i inne takie (koniecznie firmy Culineo) i herbatę, bo w końcu trzeba mieć z czym robić drinki :)
i aparaty fotograficzne razy milion, żeby było co oglądac

Posted

jak w sumie jest jeszcze te wolne miejsce od Talii, i zdecydowałabyś się jechać z centralnego, to może i ja bym pojechała, podlasiakiem pod Pałac, a potem pociągiem z tobą, bo sama to się nie zdecyduję jechać ;)

Posted

C&B napisał(a):
jak w sumie jest jeszcze te wolne miejsce od Talii, i zdecydowałabyś się jechać z centralnego, to może i ja bym pojechała, podlasiakiem pod Pałac, a potem pociągiem z tobą, bo sama to się nie zdecyduję jechać ;)

No to mogę jechać z centralnego dla mnie to nie ma wielkiej różnicy. A nawet wolałabym z kimś jechać niż samemu :)

Posted

a wiesz gdzie jest dworzec pks, ten blisko pałacu? bo ja bym tam wysiadała, ale Warszawy nie znam totalnie, to jakbyśmy mogły się tam umówić, to ja w ogóle już bym była happy :grins: bo to gdzieś obok dworca centralnego chyba :evil_lol:

więc jak jest jeszcze wolne miejsce te od Talii to ja chętnie, bez burka, bo mnie podlasiakiem z burkiem nie wezmą :roll:

Posted

C&B napisał(a):
a wiesz gdzie jest dworzec pks, ten blisko pałacu? bo ja bym tam wysiadała, ale Warszawy nie znam totalnie, to jakbyśmy mogły się tam umówić, to ja w ogóle już bym była happy :grins: bo to gdzieś obok dworca centralnego chyba :evil_lol:

więc jak jest jeszcze wolne miejsce te od Talii to ja chętnie, bez burka, bo mnie podlasiakiem z burkiem nie wezmą :roll:

No pewnie mogę cię z stamtąd odebrać :). Co prawda nie wiem dokładnie gdzie ten dworzec pks jest ale to podjadę tam któregoś dnia i się zorientuje :)

Posted (edited)

zootechniczka napisał(a):
No pewnie mogę cię z stamtąd odebrać :). Co prawda nie wiem dokładnie gdzie ten dworzec pks jest ale to podjadę tam któregoś dnia i się zorientuje :)

http://bi.gazeta.pl/im/4/7059/z7059484Q,Parking-dla-autobusow-pod-Palacem-Kultury.jpg chodzi mi o te miejsce, nie wiem czy to dworzec czy coś, no ale miejsce dość charakterystyczne ze względu na pałac, więc raczej się znajdziemy :)

edit.
dobra, według strony podlasiaka od 1 sierpnia przystanek jest prze PKiN, Plac Defilad.

Edited by C&B
Posted

C&B napisał(a):
http://bi.gazeta.pl/im/4/7059/z7059484Q,Parking-dla-autobusow-pod-Palacem-Kultury.jpg chodzi mi o te miejsce, nie wiem czy to dworzec czy coś, no ale miejsce dość charakterystyczne ze względu na pałac, więc raczej się znajdziemy :)

edit.
dobra, według strony podlasiaka od 1 sierpnia przystanek jest prze PKiN, Plac Defilad.

No to miejsce to wiem gdzie więc spoko na pewno się znajdziemy. Zresztą od czego są komórki.