dog193 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Polaaa... A bo mojego tatusia nie ma w domu i nie ma komu przelać kasy :( Mogę się spóźnić trochu? Quote
Tepes Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 jak chesz moga przeloć za Ciebie dziś i poźni oddosz;) Quote
Culineo Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ja mam bardzo wazne pytanie :) czy jakbym była w katowicach jakos koło 13 to czy jakas dobra lub zła (obojętne) dusza wzięłaby mi bagaż ? :) bo swoją i psią dupe jakoś dotułam pksem, ale walizki to przesada xD Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Culineo, ja się umówiłam z ulv, że mnie zabierze samochodem z Wrocławia, napisałam Ci też PW :) Quote
polciuaa Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 doszła kasa od Tepes i od Zootechniczki :) Quote
Talia Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Gdyby ktoś chciał pojechać na zlot za 92zł to proszę o kontakt na PW. Quote
polciuaa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Talia']Gdyby ktoś chciał pojechać na zlot za 92zł to proszę o kontakt na PW. Twoja wpłata doszła. :) MOI DRODZY PARAFIANIE. :evil_lol: w związku z tym, że jednak wyjeżdżam jutro wieczorem, a nie w sobotę, wszelakie skargi i zażalenia możecie słać do mnie telefonicznie (694-000-505), ponieważ nie mam zielonego pojęcia czy przez ten czas będe miała dostęp do internetu. Oczywiście czekam też na reszte kasy od tych co jeszcze nie zapłacili! Quote
Bewarka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ja przepraszam bardzo, ale jeszcze nikt nie ruszył dupy żeby zapłacić za mnie chociaż upominałam, ale postaram się za chwile kogoś zmusić :mdleje: tylko jakby ktoś mógłby mi wysłać dane, bo nie wiem czy na pewno mam :lol: Quote
Talia Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mogłabym Was prosić o umieszczenie w podpisie informacji o miejscu na zlocie za 92zł? Czy ktoś podejmie się w tym roku utworzenia listy "Co trzeba zabrać na zlot" ? :D Quote
polciuaa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Talia']Mogłabym Was prosić o umieszczenie w podpisie informacji o miejscu na zlocie za 92zł? Czy ktoś podejmie się w tym roku utworzenia listy "Co trzeba zabrać na zlot" ? :D 93 :evil_lol: bo wychodzi 92 z groszem, więc zaokrągliłam do 93. :evil_lol: ja takiej listy nie dam rady zrobić, to jest ponad moje siły. :evil_lol: Quote
C&B Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 weźcie prześcieradło, ewentualnie jakąś inną wielką szmatę, żeby było czym kibel zasłonić :grins: tak na wszelki wypadek :lol: booże, dlaczego ja nie jadę?! :placz: Quote
Talia Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='C&B']weźcie prześcieradło, ewentualnie jakąś inną wielką szmatę, żeby było czym kibel zasłonić :grins: tak na wszelki wypadek :lol: booże, dlaczego ja nie jadę?! :placz:[/QUOTE] Trafna uwaga! :D Bo jesteś niemądra :P Quote
Bartiśkowa_ Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Zapłacone, dziś lecę się wdzięczyć o wolne na to chodź 4 czy 5 dni ;) Quote
Avaloth Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 W ramach pomocy w tworzeniu listy mogę dorzucić zupki chińskie i inne takie (koniecznie firmy Culineo) i herbatę, bo w końcu trzeba mieć z czym robić drinki :) i aparaty fotograficzne razy milion, żeby było co oglądac Quote
anka11 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 co do listy to moze przekopiowac ja z tematu poprzedniego zlotu jesli Ewa pozwolisz? :cool3: Quote
C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Zootechniczka, jedziesz pociągiem? z centralnego?:cool3: Quote
zootechniczka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 No w sumie to planowałam z zachodniego ale mogłabym i z centralnego a co? Quote
C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 jak w sumie jest jeszcze te wolne miejsce od Talii, i zdecydowałabyś się jechać z centralnego, to może i ja bym pojechała, podlasiakiem pod Pałac, a potem pociągiem z tobą, bo sama to się nie zdecyduję jechać ;) Quote
zootechniczka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 C&B napisał(a):jak w sumie jest jeszcze te wolne miejsce od Talii, i zdecydowałabyś się jechać z centralnego, to może i ja bym pojechała, podlasiakiem pod Pałac, a potem pociągiem z tobą, bo sama to się nie zdecyduję jechać ;) No to mogę jechać z centralnego dla mnie to nie ma wielkiej różnicy. A nawet wolałabym z kimś jechać niż samemu :) Quote
C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 a wiesz gdzie jest dworzec pks, ten blisko pałacu? bo ja bym tam wysiadała, ale Warszawy nie znam totalnie, to jakbyśmy mogły się tam umówić, to ja w ogóle już bym była happy :grins: bo to gdzieś obok dworca centralnego chyba :evil_lol: więc jak jest jeszcze wolne miejsce te od Talii to ja chętnie, bez burka, bo mnie podlasiakiem z burkiem nie wezmą :roll: Quote
zootechniczka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 C&B napisał(a):a wiesz gdzie jest dworzec pks, ten blisko pałacu? bo ja bym tam wysiadała, ale Warszawy nie znam totalnie, to jakbyśmy mogły się tam umówić, to ja w ogóle już bym była happy :grins: bo to gdzieś obok dworca centralnego chyba :evil_lol: więc jak jest jeszcze wolne miejsce te od Talii to ja chętnie, bez burka, bo mnie podlasiakiem z burkiem nie wezmą :roll: No pewnie mogę cię z stamtąd odebrać :). Co prawda nie wiem dokładnie gdzie ten dworzec pks jest ale to podjadę tam któregoś dnia i się zorientuje :) Quote
C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) zootechniczka napisał(a):No pewnie mogę cię z stamtąd odebrać :). Co prawda nie wiem dokładnie gdzie ten dworzec pks jest ale to podjadę tam któregoś dnia i się zorientuje :) http://bi.gazeta.pl/im/4/7059/z7059484Q,Parking-dla-autobusow-pod-Palacem-Kultury.jpg chodzi mi o te miejsce, nie wiem czy to dworzec czy coś, no ale miejsce dość charakterystyczne ze względu na pałac, więc raczej się znajdziemy :) edit. dobra, według strony podlasiaka od 1 sierpnia przystanek jest prze PKiN, Plac Defilad. Edited July 23, 2012 by C&B Quote
zootechniczka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 C&B napisał(a):http://bi.gazeta.pl/im/4/7059/z7059484Q,Parking-dla-autobusow-pod-Palacem-Kultury.jpg chodzi mi o te miejsce, nie wiem czy to dworzec czy coś, no ale miejsce dość charakterystyczne ze względu na pałac, więc raczej się znajdziemy :) edit. dobra, według strony podlasiaka od 1 sierpnia przystanek jest prze PKiN, Plac Defilad. No to miejsce to wiem gdzie więc spoko na pewno się znajdziemy. Zresztą od czego są komórki. Quote
Recommended Posts