Bewarka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Już się zaczynałam dziwić, że zlot za pasem a tu cisza panowała :evil_lol: ja za to nie wiem jak wrócimy, ale co tam :lol: Quote
faith35 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='dog193']Faith, to umów się z kimś, na pewno więcej osób będzie odjeżdżać do Siewierza z Katowic. W kupie zawsze raźniej :D[/QUOTE] Oj, no niby jestem wstępnie z Polą umówiona :evil_lol: Czy ktoś wie może, jak "pokazać" psu, że duże psiaki nie zrobią mu krzywdy? :roll: Czy coś w tym stylu? Moja wczoraj na łące jak zobaczyła goldena to mało ze skóry nie wylazła (mówię o Dżamilce)... Quote
zootechniczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='faith35']Oj, no niby jestem wstępnie z aPolą umówiona :evil_lol: Czy ktoś wie może, jak "pokazać" psu, że duże psiaki nie zrobią mu krzywdy? :roll: Czy coś w tym stylu? Moja wczoraj na łące jak zobaczyła goldena to mało ze skóry nie wylazła (mówię o Dżamilce)...[/QUOTE] Jedziecíe z Polą od Katowic Pks czy cie samochodem podwozi? Quote
faith35 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 A nie wiem, chyba samochodem, ale głowy uciąć sobie nie dam ;) Quote
zootechniczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 To moze ktos bedzíe mial mozliwosc mnie z Katowic podwiezc do Siewierza + malego psa, moge miec go pod nogami? Quote
dog193 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Polka samochodem na pewno nie ;) Ulv będzie autem? Rok temu była. Ale nie wiadomo w sumie, co ona tam ze sobą przytarga. Komar na pewno będzie samochodem, no i ja. Quote
faith35 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ehhhhhh... Trzeba się z kimś dogadać... Ja już napisałam do Poli PW ;) Quote
Talia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dog, przyjedź po mnie na dworzec :loveu: Jeszcze mam pytanie, o której tam będziecie? Quote
zootechniczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 No właśnie faith jak będziecie się umawiać z Polą w Katowicach a stamtąd jedziecie Pksem czy tam busem to ja też bym do was dołączyła. Bo samemu to się pewnie zgubię z moją orientacją. No chyba że będzie miał ktoś ochotę mnie i mojego diabliszona podwieźć :evil_lol: Quote
faith35 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja będę w Katowicach ok. 12:30 ;) zootechniczka, nie ma sprawy, wszystko się ugada :) Przy okazji, minimalny offik, proszę o głosy...:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Bezdomniaki-szydłowieckie-BARDZO-PROSZĄ-O-GŁOSY-NA-KRAKVET-DO-31-LIPCA?p=19383499#post19383499 Zarejestruj się i oddaj głos (ma wątku podanym powyżej znajdziesz instrukcję co i jak:))- to nic nie kosztuje, a być może to właśnie dzięki TOBIE i jednemu głosowi szydłowieckie zwierzęta z ulicy będą miały swoją szansę... Quote
dog193 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Zootechniczka, a ty z Komarem nie miałaś jechać? ;) Quote
zootechniczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='dog193']Zootechniczka, a ty z Komarem nie miałaś jechać? ;)[/QUOTE] Miałam ale moja matka ma paranoje , że jak puści mnie samą z obcym facetem to będzie się zaraz nie wiadomo co dziać, że mnie zaraz zgwałci i porzuci w lesie . Więc muszę się wlec pociągiem :angryy: Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja będę autem, pewnie z 4-5 psami (ale dwa mikro). Mogę kogoś zabrac po drodze (spytajcie Karilke ile ludzi i psów DA SIĘ zmieścić w aucie ) ;) Quote
dog193 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='zootechniczka']Miałam ale moja matka ma paranoje , że jak puści mnie samą z obcym facetem to będzie się zaraz nie wiadomo co dziać, że mnie zaraz zgwałci i porzuci w lesie . Więc muszę się wlec pociągiem :angryy:[/QUOTE] Ahaaa... :D Komar, no wiesz, tego bym się po tobie nie spodziewała :diabloti: Quote
zootechniczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='ulvhedinn']Ja będę autem, pewnie z 4-5 psami (ale dwa mikro). Mogę kogoś zabrac po drodze (spytajcie Karilke ile ludzi i psów DA SIĘ zmieścić w aucie ) ;)[/QUOTE] To ja jak mogę chętnie się podłaczę do autka. Mój pies tez zbyt wiele miejsca nie zajmie. Quote
faith35 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='zootechniczka']To ja jak mogę chętnie się podłaczę do autka. Mój pies tez zbyt wiele miejsca nie zajmie.[/QUOTE] Ja byłam pierwsza! :D na PW pisałam do ulv :diabloti: Quote
polciuaa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Aleks89']A za rok zrobimy NORMALNY JEDEN WIELKI ZLOT OGÓLNOŚLĄSKODOGOMANIACKI będzie fajnie ,będziemy pić ,spacerować ,psy się będą radośnie ze sobą żreć. :loveu: trzeba w końcu to jakoś ogarnąć. :D [quote name='zootechniczka']Jedziecíe z Polą od Katowic Pks czy cie samochodem podwozi? taaa, ja samochodem .:evil_lol: prędzej krowy zaczną latać niż ja zdam prawko. :evil_lol: [quote name='Culineo']Polka nie ma auta, ona ew. pksem :) [quote name='dog193']Polka samochodem na pewno nie ;) jak wy mnie dobrze znacie. :loveu: :razz: [quote name='anka11']Pola bedzie rano ok 9 w Kato, a potem się jeszcze do Siewierza musze doturlać z Klaudią i Mariuszem. :D [quote name='zootechniczka']Miałam ale moja matka ma paranoje , że jak puści mnie samą z obcym facetem to będzie się zaraz nie wiadomo co dziać, że mnie zaraz zgwałci i porzuci w lesie . Więc muszę się wlec pociągiem :angryy: hahahah, mocna jest. :evil_lol: to powiedz jej, że jedziesz pociągiem, a z Komarem się zabierz po prostu. :razz: [quote name='ulvhedinn']Ja będę autem, pewnie z 4-5 psami (ale dwa mikro). Mogę kogoś zabrac po drodze (spytajcie Karilke ile ludzi i psów DA SIĘ zmieścić w aucie ) ;) znając Twoje możliwości to obstawiam, że w cholere. :evil_lol: Faith, Zootechniczka, jak coś to ja mogę przyjechać po Was z Siewierza do Katowic (pksem oczywiście :evil_lol: ), ale jeśli uda Wam się ogarnąć inny transport np samochodem, albo jeśli umówicie się jeszcze z innymi ludźmi i pojedziecie większą grupą to ja nie będe wracać do Kato, chociażby ze względu na mojego głąbiastego psa, bo jak go zostawie samego z "obcymi" ludźmi gdzieś będzie się masakrycznie denerwował. :razz: Quote
faith35 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Mama nie będzie zbytnio zachwycona :evil_lol: Ale cóż...:diabloti: Quote
zootechniczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dzięki za propozycje. Na razie napisałam do komara czy by mnie z Katowic do Siewierza mógł podwieźć. I zobaczymy. Quote
polciuaa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='faith35']Pola, ja prawdopodobnie zabiorę się z ulv ;) spoko. :) a ja znowu przypominam o wpłacie reszty kasy! jest już 17, a do 19 prosiłam o wpłacenie całości! [SIZE=2]Anula, dotarła wpłata od Martyny ;) [SIZE=2] Quote
Recommended Posts