C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ok :) to się jeszcze zgadamy co do godziny ;) To jak z tym miejsce Talia? wolne jeszcze?:grins: Quote
Culineo Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 napisz, że rezerwujesz i tyle :D kto pierwszy ten lepszy :) Quote
C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 no, teraz grzecznie czekam na potwierdzenie rezerwacji, żeby kasę przelać :evil_lol: Quote
Talia Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Jasne bierz je :) Przelej tylko 93zł na konto. Ja Ci podam te konto, bo mi Pola inne podała. Quote
dog193 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Lista z zeszłego roku :D dog193 napisał(a):Lista rzeczy do wzięcia :-D Koszulki, bluzy, spodnie - ogólnie ciuchy, Bielizna, Piżama, Strój kąpielowy (w razie czego), Buty, półbuty, klapki, sandały - co kto preferuje, Przybory do mycia, Ręczniki, Szczotki do włosów, grzebienie, gumki, spinki, suszarki, prostownice, lokówki (:diabloti:) - co tam potrzebujecie, Podpaski/tampony - przezorny zawsze ubezpieczony :cool3: Kubek, może jakieś sztućce - nie wiem jak tam jest z naczyniami, ale kubek warto mieć swój :-D I łyżeczkę :-D Coś na komary, żeby nas nie zjadły :-D Jakiś filtr przeciwsłoneczny może się przydać, Czapeczki/kapelusiki/chusty :diabloti: - jeśli ktoś preferuje :-D Otwieracze do konserw czy tam piwa - sami zdecydujcie, które są bardziej potrzebne :evil_lol: Plastry, tabletki, woda utleniona (w razie czego), Penseta - do wyciągania ewentualnych kleszczy, Aparat (+ładowarka/zapasowe baterie), Dokumenty, telefon, ładowarkę do telefonu :cool3: Jedzenie i picie, chyba że ktoś zaopatruje się na miejscu, Płyn do mycia naczyń + gąbka, Papier toaletowy, chusteczki, Pieniądze :razz: Dla tych, co biorą psy: Jedzenie dla psa, Smycze i obroże/szelki - przynajmniej jedna para dodatkowo w zapasie, Miski, Książeczka zdrowia z ważnymi szczepieniami, Kaganiec, Woreczki na koopy, Ewentualnie klatka, posłanie, czy tam jakiś koc, Coś przeciw kleszczom (jakieś obroże, spraye - chyba że ktoś używa takich, co się raz na jakiś czas używa). To chyba wszystko. Pisać, jeśli o czymś zapomniałam :-D Quote
Talia Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 I jakies zabezpieczenie jakby syn sołtysa przyszedł :evil_lol: Quote
Talia Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Super :* dziękuje :)) Piszę do Polci żeby sie nie martwiła ;) Quote
C&B Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Spoko :p Ubolewam, ze bez burka, no ale Prady to raczej pod bluzka przemycic mi sie nie da :( Quote
komar Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Witam witam;) Dotarła kasa od : Bartiś Dog 193 Justyna Wywiał (??) :D I pozdrowienia od Pani łorganizator;) Quote
Bewarka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Tak tak to ja :evil_lol: A że się tak zapytam...co z Karilką i jej os? :lol: Quote
faith35 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 "Moja" Dżamika poszła do DS, niesamowite, po 2 tygodniach :evil_lol: Więc na zlot muszę brać moją Miśkę, ale już się przygotowałam, zacisk jej kupiłam :diabloti: Quote
faith35 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Hahaha, dwie Miśki będą, interesujące, nie bewarka? :razz: Quote
Bewarka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Hahah no to pięknie :lol: ale moge wołać w rodzaju męskim ewentualnie, bo i tak sie zapominam czasem...:siara: Quote
faith35 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ja na moją perszing wołam i reaguje też :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 1. dogomanka_ + pies (biała kula sierści a'la pon :-D) Olkusz 2. Tepes + dwa psy (golden Boncz i seter Ares? ) Ruda Śląska 3. Martyna (os. towarzysząca Tepes) Ruda Śląska 4. Noelle Kraków 5. Bewarka + suka (mała Miśka ) Miechów 6. Rumi + dwie sunie (sznaucerki mini) Kraków 7. Klaudusia Culineo + Shark morderca (pies, sznaucer olbrzym) Żagań 8. Zootechniczka + pies średni kundel (kastrat) Warszawa 9.ClaudiaAnna + suka ( labradorka Dejla ) Olkusz 10. Anka11 + suka (duża szczekająca bez powodu Wena) Wrocław 11. Ania (os. towarzysząca Noelle) + dwie małe suńki Kraków 12. dog 1 9 3 + pies (foks krótkowłosy) Bytom 13. Mariusz (os. towarzysząca ClaudiaAnna) Katowice 14. Bartiśkowa + dwa psy (toller i niuf) Jaworzno 15.Ulv + wataha psów. :razz: Wrocław 16. Komar + gitarra Wrocław 17.Talia + średnia suka (poczwarkowata Tina) Toruń 18. C&B Zambrów :eviltong: 19. Karilka + pies (Dolar dobek) Łódź 20. os. towarzysząca Karilka Łódź 21. Faith35 + suńka Zielona Góra Poprawiłam :grins: dobrze jest? Quote
Bewarka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 A dupa tu nie ma takiego koloru, ja nie wiem skąd on :eviltong: Quote
Recommended Posts