Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Co do kaucji cena trochę się obniżyła, od osoby wyniesie 42 zł
PROSIŁABYM ABYŚCIE MIELI ZGODNE !
[SIZE=1]bo 2 lata temu każdy płacił jak mu się podobało i był cyrk nie z tej ziemi...

[SIZE=5]I prosiłabym nie zapomnieć 20zł DOPŁATY;)

Edited by Tepes
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

shark sie może bawić z niufciakiem, bo śmiem twierdzić, że mojemu psu się ciut poukładało :) nie mogę powiedzieć, że nie odpowie na zaczepke, ale jest nieźle ! :)

kto i o jakich godzinach będzie już na miejscu ? ;)

Posted

Noelle napisał(a):
Bewarka, o której my mniej więcej z Krakowa w niedz. jedziemy?? :)

Pewnie 11-12 na lajcie, bo doba hotelowa i tak zaczyna się o 14:00. Chyba, że trzeba jeszcze coś załatwić, najlepiej się już z moim bratem umówić gdzie chcecie wsiąść i o której xD

To ja może będę spać z Anulcią? ^^

Posted

[quote name='Talia']E tam... zlot jest zbyt babski żeby było atrakcyjnie :D
też tak uważam. :evil_lol:

[quote name='Tepes']

Co do kaucji cena trochę się obniżyła, od osoby wyniesie 42 zł
PROSIŁABYM ABYŚCIE MIELI ZGODNE !
[SIZE=1]bo 2 lata temu każdy płacił jak mu się podobało i był cyrk nie z tej ziemi...

[SIZE=5]I prosiłabym nie zapomnieć 20zł DOPŁATY;)

21 złoty dopłaty, bo to wychodzi 20 z groszem, więc lepiej już dać te 21. ;) i co do kaucji to też mam nadzieje, że każdy sobie przyniesie zgodne, bo to będzie zbyt wielki rozpier... z tymi pieniędzmi tam na miejscu

A tak jak Bewarka pisała dobra hotelowa zaczyna się o 14, jeśli ktoś przyjedzie wcześniej to nie ma problemu, Pani z ośrodka po prostu powiedziała, że jeśli domki będą zajęte to wejdziemy do nich dopiero o 14, ale zawsze można czekać na walizach na terenei ośrodka itp. ;)

Posted (edited)

A jak to wygląda z kaucją gdy ktosik wcześniej wyrusza :eviltong:?

Patrzyłam na grafik wolne jest :multi:
Zaś nasz domek tworzymy podłogo-burdel-łóżko >?:diabloti:

EDIT. Bym zapomniała posiada ktoś może degażówki dwustronne i chciałby się ich na jakieś 2 h pozbyć?

Edited by Bartiśkowa_
Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
A jak to wygląda z kaucją gdy ktosik wcześniej wyrusza :eviltong:?

EDIT. Bym zapomniała posiada ktoś może degażówki dwustronne i chciałby się ich na jakieś 2 h pozbyć?

właśnie zastanawiałam się co z tą kaucją i myślę, że po prostu zwróciłabym Ci ją po zakończeniu zlotu, tak samo komarowi. :)
to nie jest burdel-łóżko, tylko burżuazyjne łoże! :D

Posted

No takk dokładnie to miałam na myśli a inaczej ujęłam :evil_lol:

Tak nawiasem mój Zeus nabył umiejętność rozdzielania niegrzecznych psów, ale w wodzie podtapiania żeby dorwać kijek :loveu::roll:

Posted

Wczoraj Miśka była testowana na duże psy, nie ma tragedii, damy radę ;)
Gorzej, jak na zlot nie dotrę, ulv mi tłumaczyła, że mam gdzieś iść na pks i ona tam będzie itp. :evil_lol:

Posted

Mój przeważnie olbrzymie psy omija na szczęście. 2 razy mu się zdarzyło tylko z takim kudłaczem jak Zeus spotkać. Z tym pierwszym się powąchali i rozeszli, a 2 na niego naskoczył z ząbkami. No i z Cane Corso się kiedyś nieźle bawił, mimo różnicy wzrostu (przeważał nad nią prędkością i zwinnością ;) ). Fajnie to wyglądało ale to suka była to co innego. Za to pomysł podtapiania w wydaniu tak wielkiego psa przyprawia mnie o grozę :evil_lol:. Zresztą mojemu lepiej nich patyka nie zabiera dla jego własnego dobra ;).

Posted

[quote name='Bewarka']
To ja może będę spać z Anulcią? ^^
obczai sie na miejscu;)

[quote name='dogomanka_']

21 złoty dopłaty, bo to wychodzi 20 z groszem, więc lepiej już dać te 21. ;-) i co do kaucji to też mam nadzieje, że każdy sobie przyniesie zgodne, bo to będzie zbyt wielki rozpier... z tymi pieniędzmi tam na miejscu

Pola...20 a nie 21zł...
Dana przecież zapłacił 25 zł i o 1,30 płaci sie mni czyli w zaokrągleniu 20

[quote name='Bartiśkowa_']A jak to wygląda z kaucją gdy ktosik wcześniej wyrusza :eviltong:?

Z tego co mi sie wydaje Ty nie byłaś nawet podliczano pod kaucja

Posted

Ja jednak pojadę, cała rodzinka mi się złoży na wyjazd ufff.... jutro wysyłam resztę ;)

Bewarka to z Tb mamy jechać z Krk? Jeśli tak to trzymaj miejsce dla mnie ;)

Posted

[quote name='Tepes'] obczai sie na miejscu;)
Czyli nie chcesz ze mną...? :(

[quote name='Rumi.']Ja jednak pojadę, cała rodzinka mi się złoży na wyjazd ufff.... jutro wysyłam resztę ;)

Bewarka to z Tb mamy jechać z Krk? Jeśli tak to trzymaj miejsce dla mnie ;)
Tak, ze mną. Tzn. z bratem, ja wsiądę kawałek za Krakowem :lol:

Posted

Mała zmiana.
Kaucja normalnie wynosi 42 zł bez zmian.
Za to dopłata się zmniejszy, ponieważ jedzie mój kolega i Iska, którzy w sumie zapłacą 75 zł czyli, każdy będzie musiał dopłacić 17 zł

Posted (edited)

a do mnie właśnie dzwonił Komar, że dotarła wpłata od Anki i Natalii. ;)

PAMIĘTAJCIE O ZGODNEJ KASIE NA KAUCJE I DOPŁATĘ!

MAŁA ZMIANA NR 2:
[SIZE=2]
ze względu na problemy typu "ja chcę być w domku z tym i z tym, a nie z tamtym" zostałam zmuszona zrobić porządki w domkach nr 2 i nr 3.
A więc tak:
z domku nr 2 do domku nr 3 przejdzie C&B, natomiast z domku nr 3 do domku nr 2 przejdą Noelle, Ania i Rumi.
Zmiany spowodowane są niezadowoleniem niektórych użytkowników oraz tym, że w domku nr 3 w pewnym momencie byłoby 9 osób, a w domku nr 2 cały czas 5 osób.

EDIT: wszelkie zażalenia nie będą już przyjmowane bo niestety każdemu dogodzić się nie da, a poza tym nic lepszego już nie wymyślę.

Edited by dogomanka_
Posted

[quote name='Tepes']

Mała zmiana.
Kaucja normalnie wynosi 42 zł bez zmian.
Za to dopłata się zmniejszy, ponieważ jedzie mój kolega i Iska, którzy w sumie zapłacą 75 zł czyli, każdy będzie musiał dopłacić 17 zł

Z psiakami jadą czy bez ?

Posted

Tak się pytałam ze względu na domki ale widzę że domek numer dwa ma już pełną obsadę. Prawie same suczki to myślę że Kostkowi się spodoba mam nadzieje ;). No i do tego kastrowany Maniek i cziułałka od Ulv, którą Kostek pewnie ze szczurkiem pomyli ;) Swoja droga w naszym domku z 11 psów będzie jak dobrze policzyłam. Niezłe zapsienie :evil_lol: