zootechniczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ale on nigdy żadnej cziułałki nie skrzywdził ;). Chodziło mi o to że on zawsze w szoku jest i tak się patrzy bo nie do końca do wierza czy to pies. Cziułałke z mojego osiedla za psa uznał dopiero na 4 spotkaniu . Quote
Culineo Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 u nas w domku za to same duże psy :D sznaucer olbrzym, nowofundland, toller, duża Wena, labrador... huhu no i Dulux Poli się jedynie uchował :D Quote
Avaloth Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jeśli mogę coś zasugerować- wg mnie z domku nr II jeszcze jedną osobę możecie przenieść do nr III, wtedy będzie po 6 osób i każdy będzie miał łóżko. Ja przyjeżdżam na 3 dni, więc miejsca nie potrzebuję, a tak nikt nie będzie musiał materaca tachać ;) Bez sensu robic miejsce dla osób które przyjeżdżają na 2-3 dni zamiast dla tych którzy są cały zlot :D Quote
zootechniczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Normalnie ciekawa jestem jak przy tylu ludziach i psach mój się zachowa. Co prawda w takich zgromadzeniach bywał już nie raz ale co innego parę godzin a co innego 10 dni. A u nas widzę od miniaturek po duże psy (niezły rozstrzał). Dobrze że olbrzymów nie ma ;) Quote
Avaloth Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 zootechniczka napisał(a):Normalnie ciekawa jestem jak przy tylu ludziach i psach mój się zachowa. Co prawda w takich zgromadzeniach bywał już nie raz ale co innego parę godzin a co innego 10 dni. A u nas widzę od miniaturek po duże psy (niezły rozstrzał). Dobrze że olbrzymów nie ma ;) Nowofunland to nie olbrzym? :evil_lol: Quote
faith35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja jestem z ulv w domku, wiec wszystko gra, bo tego będę pilnować :diabloti: Quote
faith35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A Sznaucer Olbrzym to nie olbrzym? :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Chodziło mi że w naszym domku nr 2 nie ma olbrzymów ;) Quote
Bewarka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Spoko, spoko, jednak nie 11 psów, bo zmiany trwają i wracamy do pkt wyjścia :lol: Quote
zootechniczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Tylko mi tu jajcarzy (nie kastrowanych samców psów) do domku nr 2 proszę nie wciskać ;) Quote
faith35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nie nadążam...:diabloti: Wiem, że ulv bierze 5, ale dwa takie mikrusy, jee, moja Miśka będzie miała z kim się bawić :evil_lol: A teraz takie pytanie z innej beczki: Kto będzie dysponował dobrej klasy aparatem? Najlepiej lustrzanką. Chodzi o to, by zrobić sesję zdjęciową Mańkowi od ulv do ogłoszeń, bo się chłopak za bardzo zasiedział i niedługo ulv go już nie wyda :mad::eviltong: Quote
Culineo Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 hahaha wgl w naszym domku na... 6 psów , to 3 największe to niekastrowane samce :O huhu Quote
Avaloth Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Faith z lustrzanką przyjeżdżam ja (o ile zdążę ją naprawić do tego czasu, ale raczej tak), lustro ma też Anula, Ulv, Anita, Culineo, ktoś jeszcze? Mało fotograficzna coś w tym roku ekipa, zawsze pół zlotu z lustrami latało :D Quote
dog193 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Co do burżuazyjnego domku nr 1, to dziewczyny, naprawdę nie wiem, jak wy to pogodzicie. Na dole jest miejsc do spania 2, na jednym łóżku - reszta musi iśc na górę no i właśnie - duże psy raczej tam nie wejdą, te schodki są strome. Mniejsze można wnieść na rękach. Więć nie wiem, jak to będzie z Sharkiem, Weną, Dejlą i Zeusem. Na dole w jednym łóżku będą spać pewnie Mariusz z Klaudią i Dejlą - to co z Sharkiem, Weną i Zeusem? Chyba że znowu będziecie spać na zoli wszyscy :D Quote
Talia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 zootechniczka napisał(a):Normalnie ciekawa jestem jak przy tylu ludziach i psach mój się zachowa. Co prawda w takich zgromadzeniach bywał już nie raz ale co innego parę godzin a co innego 10 dni. A u nas widzę od miniaturek po duże psy (niezły rozstrzał). Dobrze że olbrzymów nie ma ;) Czy to wyzwanie dla Ulv? :D Quote
dog193 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Talia napisał(a):Czy to wyzwanie dla Ulv? :D No właśnie, jeszcze przyjedzie z jakimś bernardynem, co serio jest możliwe w jej przypadku :evil_lol: Quote
polciuaa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Avaloth napisał(a):Faith z lustrzanką przyjeżdżam ja (o ile zdążę ją naprawić do tego czasu, ale raczej tak), lustro ma też Anula, Ulv, Anita, Culineo, ktoś jeszcze? Mało fotograficzna coś w tym roku ekipa, zawsze pół zlotu z lustrami latało :D ja miałam latać z lustrem też, ale mi nie wyszło. :( ale za rok już na pewno będę miała. :evil_lol: Quote
Culineo Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ewa, z Sharkiem nie ma prbblemu, bo on nie jest mamisynkiem i albo będzie spał z Deilą, bo ją loffcia, albo przy drzwiach zewnetrznych :) Quote
dog193 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Spoko, ale ktoś z was i tak musi materac wziąć :D Quote
anka11 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wena rok temu spokojnie wchodzila na gore a schody tez byly strome :P ogarniemy sobie to, bedzie ok :D poza tym nie wiem czy Mariusz z Klaudia beda chcieli na dole, bo rok temu czasami chodzili chyba wczesniej spac i nie wiem czy nie bedzie im przeszkadzac jak bedziemy latac w kolko Quote
faith35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Avaloth, wiem, że ty robisz cudowne zdjęcia, a Maniek jest niezwykle fotogeniczny :):) Co Ty ca to, zgodziłabyś się? :) Quote
Tepes Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 wydaje mi sie ze ta schodki sa bardzi strome niż te co rok temu Quote
Culineo Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ja przykro mi, ale nie mogę spać na materacu :D bo znowu bd zdychać na płuca :D Quote
Tepes Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='faith35']Avaloth, wiem, że ty robisz cudowne zdjęcia, a Maniek jest niezwykle fotogeniczny :):) Co Ty ca to, zgodziłabyś się? :) Każdy będzie pewnie robił każdemu zdjęcia więc nie wiem po co pytasz ale ok Quote
Recommended Posts