Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oczywiście, dopłacimy te 20 zł, chociaż nie powiem, żeby mi się to podobało... Ale cóż... Zawsze znajdzie się ktoś, kto wycofa się w ostatniej chwili i róbta co chceta...

Posted

ja ledwo uprosiłam o ta kasę, także moze byc problem...
a jak osoby, ktore przyjada na kilka dni by cokolwiek dołożyły? jakos mi sie to nie usmiecha, gdy mamy jeszcze wplacic 50zł kaucji + dojazd + jedzenie + coś tam... gdybym wiedziala ze ma jakos podrozec bo ktos nagle sie wycofa niezapowiedzianie, nie jechalabym, bo i tak długo się wahałam, niestety w te wakacje zebrało mi się w cholere wydatkow... napisalam do miliona osob na dogo i fb, niestety nikt nie moze lub nie chce lub nie ma kasy... :/

Posted

Najbliższy sklep jest w Siewierzu, bodajże 2-3 km od ośrodka, idzie się koło 30min w jedną stronę.

Ja za te dwa czy trzy noclegi mogę zapłacić, ale nie wiem czy 40-60zł Wam wiele da..

Posted

Ee mi się wydaje, że szybciej się szło niż pół godziny :eviltong:

Natalia to może np. zapłacisz jak dostaniesz kaucje? Ja sama nie wiem ile będę miała, już mi na wejściu odchodzi stówa za transport, kaucje i dopłatę, ale dam rade.

PS:Pytajcie też osób spoza dogo, może ktoś pojedzie jako os. tow?

Posted

zootechniczka napisał(a):
20 zl moge doplacic. Tylko teraz czy a miejscu? Jakby co my z C &B planujemy byc o 14.45 w Katowicach. Kostek wszystkie toleruje jak zbyt namolne nie sa.

Ejjj pamiętaj, że jade z Wami :P

20zł to niby nie dużo, ale zawsze butelka pinacolady...

Posted

Bewarka no tak wlasnie byloby mi najlepiej... nie widze innej opcji, jesli bedzie trzeba to doplace jak kaucje dostane z powrotem... jeszcze pytam znajomych czy by się zabrac nie chcieli, ale no nie widze tego...

Posted

Wiecie, ja wlasnie sie zapisalam ze wzgledu na nizsza cene, bo sam transport wyniesie mi kolo 200 zl, mam duzo wydatkow, i gdyby nie znalazlo sie miejsce 'po promocji' to bym nie pojechala, bo bylo by to dla mnie za duzo kasy ;) 20 zl spokojnie moge zaplacic, ale 100 - juz niekoniecznie.

Posted

jutro Pola ma wrocic to ogarnie mam nadzieje sytujacje

najlepiej jakbysmy mogli zaplacic na miejscu wtedy by sie zrobilo szybka zbiorke tych 20zl bo jakos nie widze zeby wszyscy sie ogarneli i zaplacili do 5... albo jakby obnizyli ta kaucje tez byloby dobrze :P

Posted

Ja to bym zrobiła promocję :lol: Bo szkoda, żeby się miejsca zmarnowały a my jeszcze musimy tyle płacić. Może znajdzie sie ktoś kto nie ma kasy, ale stówe może dać i reszte dołożymy. :roll: Wiem, niesprawiedliwe, ale i tak zapłacimy i tak, a teraz nikt sie nie znajdzie raczej...

Posted

anka11 napisał(a):
jutro Pola ma wrocic to ogarnie mam nadzieje sytujacje

najlepiej jakbysmy mogli zaplacic na miejscu wtedy by sie zrobilo szybka zbiorke tych 20zl bo jakos nie widze zeby wszyscy sie ogarneli i zaplacili do 5... albo jakby obnizyli ta kaucje tez byloby dobrze :P

Ja też mam nadzieje że to już na miejscu da się dopłacić te 20 zł. A co do tej kaucji to 50 zł od osoby to naprawdę przesada. To od 18 osób wychodzi 900 zł. Nieźle sobie liczą. co oni myslą że my te domki spalimy ;)
Tak w ogóle ktoś bierze laptopa ? Bo się zastanawiam czy jakiś filmów nie ściągnąć i nie wziąć na zlot.

Posted

Myślisz, że będziesz się nudzić? Ja bym nie brała, bo tam różne rzeczy się dzieją. Jeszcze ktoś "rozdupczy" prze przypadek...

Posted

anka11 napisał(a):
ale jak np znajdzie sie jedna osoba za 100 to trzeba doplacic po ok. 15zł - nie widze zbytniej roznicy :D

ee tam, zawsze to jeden ruski szampan!! :evil_lol:

Posted

Talia napisał(a):
Myślisz, że będziesz się nudzić? Ja bym nie brała, bo tam różne rzeczy się dzieją. Jeszcze ktoś "rozdupczy" prze przypadek...

No takiej opcji nie rozpatruje z nudzeniem się ;). Po prostu jestem uzależniona od tv i chciałam sobie choć filmami wynagrodzić brak tv :evil_lol:. Nie no żartuje. Tak jakoś pomyślałam czy by filmów nie wziąć ale chyba masz rację przy moim szczęściu do gubienia i niszczenia wszystkiego to może lepiej i nie ;) Już tylko tydzień :loveu:

Posted

To może ja wezmę dvd w razie gdyby telewizor był i działał? :D Hahah nie no ja bym oglądnęła chętnie, bo przez 10 dni na bank będą deszczowe dni, to Polska. ;) Ale nie ma co marzyć, weźcie chociaż gry planszowe.

anka11 napisał(a):
ale jak np znajdzie sie jedna osoba za 100 to trzeba doplacic po ok. 15zł - nie widze zbytniej roznicy :-D
Dwie osoby to już dycha :D

Posted

[quote name='anka11']http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/siewierz/16dniowa
hahahaha

Haha, ktoś ich ostrzegł, że przyjeżdżamy :diabloti:

No właśnie, karty trzeba wziąć :D
Ej, trzeba pomyśleć nad roszadą w domkach. Skoro w jednym będzie 7 osób, a w drugim 5, to trzeba to jakoś ogarnąć.

Aha, i przypominam, że skoro dostawek nie będzie, to 7 osoba w domku musi wziąć materac. A i 6też, jeśli jest domek, w którym nikt nie będzie chciał spać w łóżku z drugą osobą. Bo miejsc do spania jest 6, ale łózko na dole jest podwójne, na górze są 4 pojedyncze.
Ja bym jeszcze próbowała walczyć z dostawkami, ale to już na miejscu.