Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się pieknei pojawiam 5 a wyruszam spowrotem 9 ;) Więc tak mnie ratuje tylko spanie na dole, chyba ze nie zabiorę zeusa co bardzo możliwe, bo dzisiaj na spacerze latał latał aż wylatał wytarzanie się w padlince ;d
Chyba ze jakiś ochotnik bezpsowy do zaopiekowania się czarnulcem misiowatym nie stwarzającym problemów dopóki się nie wytarza i nie jebie od nie go na km ?:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Culineo napisał(a):
identyko jak u nas w domku, nawet stól z tej samem strony :)

Tyle że tutaj schody już są w pokoju tym dużym tak jakby a w Dębnie mieliśmy na "przedpokoju"
Troszkę inaczej ale damy radę :) I z tego co pamiętam w Siewierzu jest większa łazienka :multi:

Posted

[quote name='Tepes']wydaje mi sie ze ta schodki sa bardzi strome niż te co rok temu

Da się? :O My mieliśmy takie zawijane i lakierowane, suka mi zjechała 2 razy.

Posted

Czemu dziki, łazienkę mieliście fajną, szczególnie wejście :diabloti:

Faith aparat biorę, a zawsze jeśli mam aparat robię kupę zdjec, szczególnie wśród psów ;) i nie ja jedna.

Posted

[quote name='Bartiśkowa_'] Sprawa wyjazdu Zeusa prawie rozwiązana i w 70 % jest zgoda na wyjazd :loveu:

!!!!!! :loveu:

A właśnie miałam wam pisać, że 5 jest międzynarodowy dzień piwa :razz:

no trudno... dzień święty trzeba święcić :lol:

Posted

anka11 napisał(a):
Rumi, kasa juz doszla do Poli :)

wlasnie zajmuje sie pakowaniem, wywalilam wszystko z szafy i juz mi sie odechcialo :lol:

Oh znam dobrze ten ból. Ja jestem dopiero w połowie pakowania a walizka już ledwo mi się domyka ;).

Posted

ja patrzylam przed chwila i nie moge znalezc Poli nr wiec mam nadzieje, ze ktos inny znajdzie :)

Oh znam dobrze ten ból. Ja jestem dopiero w połowie pakowania a walizka już ledwo mi się domyka .

haha to niezle :lol: ja dopiero ciuchy sobie wybralam, ale juz sie boje etapu wsadzenia wszystkiego do walizki :P