Bartiśkowa_ Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja się pieknei pojawiam 5 a wyruszam spowrotem 9 ;) Więc tak mnie ratuje tylko spanie na dole, chyba ze nie zabiorę zeusa co bardzo możliwe, bo dzisiaj na spacerze latał latał aż wylatał wytarzanie się w padlince ;d Chyba ze jakiś ochotnik bezpsowy do zaopiekowania się czarnulcem misiowatym nie stwarzającym problemów dopóki się nie wytarza i nie jebie od nie go na km ?:loveu: Quote
Bewarka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Schody w Siewierzu :lol: http://img833.imageshack.us/img833/2861/dsc01920r.jpg tych w Dębnie nigdzie nie ma :mad: Quote
Culineo Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Bewarka']Schody w Siewierzu :lol: http://img833.imageshack.us/img833/2861/dsc01920r.jpg tych w Dębnie nigdzie nie ma :mad: identyko jak u nas w domku, nawet stól z tej samem strony :) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Culineo napisał(a):identyko jak u nas w domku, nawet stól z tej samem strony :) Tyle że tutaj schody już są w pokoju tym dużym tak jakby a w Dębnie mieliśmy na "przedpokoju" Troszkę inaczej ale damy radę :) I z tego co pamiętam w Siewierzu jest większa łazienka :multi: Quote
Talia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Tepes']wydaje mi sie ze ta schodki sa bardzi strome niż te co rok temu Da się? :O My mieliśmy takie zawijane i lakierowane, suka mi zjechała 2 razy. Quote
Tepes Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 a wyście ogólnie jakieś dzikie te schody mieli:evil_lol: Quote
C&B Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 nasz domek w ogóle byl dziki :diabloti: Anita, ja mogę spróbować się Zeusem zająć :evil_lol: Quote
Avaloth Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Czemu dziki, łazienkę mieliście fajną, szczególnie wejście :diabloti: Faith aparat biorę, a zawsze jeśli mam aparat robię kupę zdjec, szczególnie wśród psów ;) i nie ja jedna. Quote
Talia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Taaa i spadające panele :D I karaluchy pod prysznicem :D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Mam opiekunkę :evil_lol::multi: Tylko gorzej z rodzicami bo ciągle burzą, że wróci zwichrowany i mi go nie chcą oddać :mad: w dodatku samo rozwalająca się łazienka :diabloti: Quote
dog193 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Anita... a wiesz, że w tych domkach to podobno są kraty za balkonem? :evil_lol: Chyba to były kraty, nie? :D Bo już średnio pamiętam :D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Żadne kratki niestraszne nam :evil_lol: Sprawa wyjazdu Zeusa prawie rozwiązana i w 70 % jest zgoda na wyjazd :loveu: A właśnie miałam wam pisać, że 5 jest międzynarodowy dzień piwa :razz: Quote
Culineo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Bartiśkowa_'] Sprawa wyjazdu Zeusa prawie rozwiązana i w 70 % jest zgoda na wyjazd :loveu: !!!!!! :loveu: A właśnie miałam wam pisać, że 5 jest międzynarodowy dzień piwa :razz: no trudno... dzień święty trzeba święcić :lol: Quote
Talia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Culineo'] no trudno... dzień święty trzeba święcić :lol: Mi to tez nie jest na rękę... ale mus to mus :D Quote
Culineo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 i jak tam będziemy to z 12/13 będzie noc spadających gwiazd :loveu: Quote
Talia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jaaa! To będzie trzeba przewrócić leżących w rowie na plecy :D Quote
Culineo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Talia napisał(a):Jaaa! To będzie trzeba przewrócić leżących w rowie na plecy :D hahahahahha dobre ! :D Quote
faith35 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Dziewczyny, czy będziecie w stanie wydrukować chociaż kilka ogłoszeń? http://tinypic.com/r/2vx0h88/6 Mi niestety drukarka odmówiła posłuszeństwa, a może znajdę czas, by porozwieszać plakaty... Quote
zootechniczka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='faith35']Dziewczyny, czy będziecie w stanie wydrukować chociaż kilka ogłoszeń? http://tinypic.com/r/2vx0h88/6 Mi niestety drukarka odmówiła posłuszeństwa, a może znajdę czas, by porozwieszać plakaty... Ja mogę spokojnie wydrukować z 20 ogłoszeń o ile tusz mi się nie skończy. Quote
anka11 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Rumi, kasa juz doszla do Poli :) wlasnie zajmuje sie pakowaniem, wywalilam wszystko z szafy i juz mi sie odechcialo :lol: Quote
Avaloth Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Podesłałby mi ktoś nr konta Poli? Miałam od Anuli, ale zgubiłam.. Quote
zootechniczka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 anka11 napisał(a):Rumi, kasa juz doszla do Poli :) wlasnie zajmuje sie pakowaniem, wywalilam wszystko z szafy i juz mi sie odechcialo :lol: Oh znam dobrze ten ból. Ja jestem dopiero w połowie pakowania a walizka już ledwo mi się domyka ;). Quote
Culineo Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 a ja też bym chciala nr Poli najlepij na gg jakbyście mogly, bo wole nie tachać tyle pieniędzy :) 93+20? Quote
anka11 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ja patrzylam przed chwila i nie moge znalezc Poli nr wiec mam nadzieje, ze ktos inny znajdzie :) Oh znam dobrze ten ból. Ja jestem dopiero w połowie pakowania a walizka już ledwo mi się domyka . haha to niezle :lol: ja dopiero ciuchy sobie wybralam, ale juz sie boje etapu wsadzenia wszystkiego do walizki :P Quote
Recommended Posts