Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
a cóż ma oznaczać ten języczek obok mnie? :D

Że ty masz wpisane ok.Łomży a ja prywatnie wiem, że to Zambrów sie nazywa xD

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:p

Ejj to szukamy kogoś za Karilke i jej os bo szkoda, żeby się miejsca zmarnowały :razz: Wątpie, że teraz sie coś uda zrobić, ale warto próbować...:roll:

Posted

przepraszam ja jeszcze nie wpłaciłam, lecz prowadzę debaty z ojcem ciągle bo się wymiguje z mojego wyjazdu...

Bewarka jeśli się wszystko uda i znajdę w Krk tymczas dla moich fretek to bardzo chętnie bym się zabrała z wami w aucie

Posted

A co z Karilką? Jedzie?
Jak się dzielimy domkami? Bo jeśli Karilka nie pojedzie to w domku beda 2mc wolne, bez sensu żeby w jednym było 5, a w drugim 7 osób.
Moja suka może być wszędzie gdzie nie ma innych prowokujących suk. Nie zawsze dogaduje się z suczkami jej pokroju (średnimi/dużymi, które lubią dominować) i tymi które ujadają na inne psy.

Posted

ja z Anią dziś przelejemy resztę kasy, tak więc na dniach powinna dojść. ;)

Bewarka
, z tym że Rumi. ma 2 psy, ale małe, tyle psów w aucie przejdzie??

Posted

Noelle napisał(a):
ja z Anią dziś przelejemy resztę kasy, tak więc na dniach powinna dojść. ;)

Bewarka
, z tym że Rumi. ma 2 psy, ale małe, tyle psów w aucie przejdzie??

W samochód ulv weszło tak:
* 3 osoby
*bagaże 3 osób
*psy: Dolar (doberman), Kraksa i jej wózek, Tina (moja sunia ok25kg), Lalka (pinczer), Pixel (malutka sunia Ulv), Falco w klatce, Maniek

Jak się chce to się da xD

Posted

anka11 napisał(a):
i jesli Karilka nie pojedzie i nikt inny sie nie znajdzie to bedzie trzeba doplacic po ok. 20zl

Moze powinn9iśmy dac wszyscy info w podpisach, że dwa wolne miejsca na zlot?

Posted

to jest dla mnie nie fair w tej chwili, bo skoro mowa była o 193, gdyby bylo drozej to ludzie mogliby w ogóle nie pojechać, jesli sie na cos umawialismy, to doplacanie jest nieporozumieniem... wiec po co ktos potwierdza udzial w zlocie (i tak juz pozno) a potem nagle nie placi?... kurcze no to jest co najmniej nie fair w stosunku do innych uczestnikow... nie mowie ze 20zl to mega duzo, ale sam fakt no...

Posted

Karilka napisał(a):
Przepraszam - zapłacę całość 12 - 15 Lipca. Przejdzie jakoś?

a to nie wiem, ale z tego zdania wywnioskowałam, że jednak potwierdzila..

Posted

Talia napisał(a):
A co z Karilką? Jedzie?
Jak się dzielimy domkami? Bo jeśli Karilka nie pojedzie to w domku beda 2mc wolne, bez sensu żeby w jednym było 5, a w drugim 7 osób.
Moja suka może być wszędzie gdzie nie ma innych prowokujących suk. Nie zawsze dogaduje się z suczkami jej pokroju (średnimi/dużymi, które lubią dominować) i tymi które ujadają na inne psy.

Jesli o mnie chodzi to moze i dojsc do nas jakas osoba na miejsce Karilki. Byle nie z sredninm nie kastrowanym psem (choc od biedy í takiego zaakceptuje). Najwyzej Kostka zakagancuje;-)

Posted

On o to auto i tak już nie dba, bo go nie lubi i chciał sprzedać :lol:[SIZE=2] Więc już jak chcecie dziewczyny, ale w sumie to nie jest strasznie długo, bo ja nie jade całej trasy więc na początku będziecie miały luz :evil_lol: 1,5h myślę, że da się wytrzymać...Albo będzie wesoło. :lol: Miśka jest raczej niekonfliktowa, ale teraz nie wiem czy ją zabiorę, bo strasznie zaczęła mi chorować :splat:

Posted

Albo jestem ślepa albo znikł pociąg którym chciałam jechać....

Mogę Was o coś prosić? Niech każdy kto będzie wysiadał w Katowicach na dworcu pkp napisze o której planuje przyjazd.

Posted

KArilka ostatecznie nie jedzie

Talia, ja z Klaudia bedziemy ok 14, ale nie wiem czy chcialabys z nami jechac, bo z tego co pamietam moj pies mial jakies waty do Twojej suni[?]

Posted (edited)

Tak więc bardzo mi przykro, ale ze względu że są 2 miejsca wolne każdy musi dopłacić 20 zł...
No niestety, mi sie też to nie uśmiecha ale jak mus to mus...
Chyba, że ktoś na szybko znajdzie 2 osoby w co wątpię...
Dziękuję do widzenia.

Edited by Tepes
Posted

sluchajcie problem mamy

jestescie sklonni doplacic 20zl?

jesli nie doplacimy to zapewne nie bedzie zlotu + kazdemu przepadnie zaliczkowe 100zł ew jakis inny pomysl moze ktos ma...

Posted

Choćby jedną osobę znaleźć to zawsze koszt dopłaty trochę mniejszy ><

PS:Kto był na fb i obczaił- Misiak ma zastępce na zlocie :lol: :loveu:

Posted

Tepes napisał(a):
to Miś nie jedzie:(?

Pojedzie jak wyzdrowieje i polubi nową koleżankę. A ponieważ już prawie miesiąc tak ma to wątpie, że w tydzień przejdzie jej sranie. Ale nie mówię, że nie ;)