Bewarka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 C&B napisał(a):a cóż ma oznaczać ten języczek obok mnie? :D Że ty masz wpisane ok.Łomży a ja prywatnie wiem, że to Zambrów sie nazywa xD Quote
Bewarka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 :p Ejj to szukamy kogoś za Karilke i jej os bo szkoda, żeby się miejsca zmarnowały :razz: Wątpie, że teraz sie coś uda zrobić, ale warto próbować...:roll: Quote
Tepes Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 no tak by wypadało, bo ani się nie odzywa ani nic...a ja nie mam zamiaru dopłacać za 2 wolne miejsca... Quote
Rumi. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 przepraszam ja jeszcze nie wpłaciłam, lecz prowadzę debaty z ojcem ciągle bo się wymiguje z mojego wyjazdu... Bewarka jeśli się wszystko uda i znajdę w Krk tymczas dla moich fretek to bardzo chętnie bym się zabrała z wami w aucie Quote
Talia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A co z Karilką? Jedzie? Jak się dzielimy domkami? Bo jeśli Karilka nie pojedzie to w domku beda 2mc wolne, bez sensu żeby w jednym było 5, a w drugim 7 osób. Moja suka może być wszędzie gdzie nie ma innych prowokujących suk. Nie zawsze dogaduje się z suczkami jej pokroju (średnimi/dużymi, które lubią dominować) i tymi które ujadają na inne psy. Quote
Noelle Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ja z Anią dziś przelejemy resztę kasy, tak więc na dniach powinna dojść. ;) Bewarka, z tym że Rumi. ma 2 psy, ale małe, tyle psów w aucie przejdzie?? Quote
Talia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Noelle napisał(a):ja z Anią dziś przelejemy resztę kasy, tak więc na dniach powinna dojść. ;) Bewarka, z tym że Rumi. ma 2 psy, ale małe, tyle psów w aucie przejdzie?? W samochód ulv weszło tak: * 3 osoby *bagaże 3 osób *psy: Dolar (doberman), Kraksa i jej wózek, Tina (moja sunia ok25kg), Lalka (pinczer), Pixel (malutka sunia Ulv), Falco w klatce, Maniek Jak się chce to się da xD Quote
anka11 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 i jesli Karilka nie pojedzie i nikt inny sie nie znajdzie to bedzie trzeba doplacic po ok. 20zl Quote
Noelle Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 hahahahhah no tak, ale wiesz, jedziemy autem brata Justyny, to zależy czy on wyrazi zgodę na tyle zwierząt :D Quote
Talia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 anka11 napisał(a):i jesli Karilka nie pojedzie i nikt inny sie nie znajdzie to bedzie trzeba doplacic po ok. 20zl Moze powinn9iśmy dac wszyscy info w podpisach, że dwa wolne miejsca na zlot? Quote
Noelle Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 to jest dla mnie nie fair w tej chwili, bo skoro mowa była o 193, gdyby bylo drozej to ludzie mogliby w ogóle nie pojechać, jesli sie na cos umawialismy, to doplacanie jest nieporozumieniem... wiec po co ktos potwierdza udzial w zlocie (i tak juz pozno) a potem nagle nie placi?... kurcze no to jest co najmniej nie fair w stosunku do innych uczestnikow... nie mowie ze 20zl to mega duzo, ale sam fakt no... Quote
anka11 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 wiem, wiem, ale Karilka chyba nie byla potwierdzona :P nie wiem co teraz... watpie, zeby ktos sie jeszcze skusil Quote
Noelle Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Karilka napisał(a):Przepraszam - zapłacę całość 12 - 15 Lipca. Przejdzie jakoś? a to nie wiem, ale z tego zdania wywnioskowałam, że jednak potwierdzila.. Quote
zootechniczka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talia napisał(a):A co z Karilką? Jedzie? Jak się dzielimy domkami? Bo jeśli Karilka nie pojedzie to w domku beda 2mc wolne, bez sensu żeby w jednym było 5, a w drugim 7 osób. Moja suka może być wszędzie gdzie nie ma innych prowokujących suk. Nie zawsze dogaduje się z suczkami jej pokroju (średnimi/dużymi, które lubią dominować) i tymi które ujadają na inne psy. Jesli o mnie chodzi to moze i dojsc do nas jakas osoba na miejsce Karilki. Byle nie z sredninm nie kastrowanym psem (choc od biedy í takiego zaakceptuje). Najwyzej Kostka zakagancuje;-) Quote
Bewarka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 On o to auto i tak już nie dba, bo go nie lubi i chciał sprzedać :lol:[SIZE=2] Więc już jak chcecie dziewczyny, ale w sumie to nie jest strasznie długo, bo ja nie jade całej trasy więc na początku będziecie miały luz :evil_lol: 1,5h myślę, że da się wytrzymać...Albo będzie wesoło. :lol: Miśka jest raczej niekonfliktowa, ale teraz nie wiem czy ją zabiorę, bo strasznie zaczęła mi chorować :splat: Quote
Talia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Albo jestem ślepa albo znikł pociąg którym chciałam jechać.... Mogę Was o coś prosić? Niech każdy kto będzie wysiadał w Katowicach na dworcu pkp napisze o której planuje przyjazd. Quote
anka11 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 KArilka ostatecznie nie jedzie Talia, ja z Klaudia bedziemy ok 14, ale nie wiem czy chcialabys z nami jechac, bo z tego co pamietam moj pies mial jakies waty do Twojej suni[?] Quote
Tepes Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) Tak więc bardzo mi przykro, ale ze względu że są 2 miejsca wolne każdy musi dopłacić 20 zł... No niestety, mi sie też to nie uśmiecha ale jak mus to mus... Chyba, że ktoś na szybko znajdzie 2 osoby w co wątpię... Dziękuję do widzenia. Edited July 28, 2012 by Tepes Quote
anka11 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 sluchajcie problem mamy jestescie sklonni doplacic 20zl? jesli nie doplacimy to zapewne nie bedzie zlotu + kazdemu przepadnie zaliczkowe 100zł ew jakis inny pomysl moze ktos ma... Quote
Bewarka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Choćby jedną osobę znaleźć to zawsze koszt dopłaty trochę mniejszy >< PS:Kto był na fb i obczaił- Misiak ma zastępce na zlocie :lol: :loveu: Quote
Bewarka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Tepes napisał(a):to Miś nie jedzie:(? Pojedzie jak wyzdrowieje i polubi nową koleżankę. A ponieważ już prawie miesiąc tak ma to wątpie, że w tydzień przejdzie jej sranie. Ale nie mówię, że nie ;) Quote
C&B Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Weźcie, bo mi się smutno robi, że moje dziecko jeszcze w jajkach u tatusia siedzi, i nie moze ze mna jechac xd Quote
Recommended Posts