Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faith35 napisał(a):
Hahaha :diabloti: Jak Ty dopiero teraz weszłaś, to cała "atrakcja" Cię ominęła...:razz:

no, kurczee, mnie to zawsze taki fun omija. :( :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dogomanka_ napisał(a):
skoro tak mówisz...:diabloti:

No mówię, mówię :evil_lol: Ja też bym chciała, żeby taka atrakcja mnie ominęła, oszczędziłabym sobie nerwów :evil_lol: Idę z dogo, mam dość dzisiejszych niespodzianek :mad:

Posted

faith35 napisał(a):
No mówię, mówię :evil_lol: Ja też bym chciała, żeby taka atrakcja mnie ominęła, oszczędziłabym sobie nerwów :evil_lol: Idę z dogo, mam dość dzisiejszych niespodzianek :mad:

a idź w cholerę, jak i ja idę. :evil_lol:

Posted

Z powodu załamania psychicznego dot. mojego świadectwa szkolnego zrobiłam dla mojej cholery ciasteczka (przepis znalazłam w grudniowym miesięczniku MP), w tym połowę zjadłam ja...:diabloti:
Za smaczne były :evil_lol:

Posted

Culineo napisał(a):
ja pierdzieleeee ja chce zlot już ! coby poczuć wakacje :)

Oj ja też już chcę, coby postawić tam moją sukę do pionu :loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

zootechniczka napisał(a):
Ja też już chcę wakacje i zlot :). Wszyscy już mają wakacje a przede mną jeszcze 3 tygodnie harówy za darmo znaczy się praktyk. Na szczęście przy koniach i psach :).

szczęście w nieszczęściu, bo odpoczynek zawsze się przyda :)

Posted

Dziewczyny, u mnie zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Miśka jednak jechać ze mną nie będzie, zakochałam się po uszy w takiej pięknotce ze schroniska...:loveu: Na razie idzie do mnie na tymczas (wiadomo-bezpłatny), ale myślę, że będzie DS :lol:

Piękności :razz:
Mix jamnika, Fajerka.

Miśkę znam na wylot, a te cudo chciałabym bardziej poznać, zaobserwować, jak się zachowuje itp. dlatego to właśnie ona ze mną będzie jechać, zawsze to więcej info do tekstu ogłoszeniowego, a im więcej, tym lepiej ;)

Posted (edited)

Szkoda a mój tak lubi czarne podpalane suczki :). Ale może i jamnice przeżyje ;). Choć jego dawna kumpela jamniczka z podwórka teraz się na niego rzuca. Fajnie że przygarnęłaś kolejnego psiaka :). Mi też marzy mi się drugi i mam nadziej ze za pół roku zjawi się u mnie wymarzony papillon :) Za to moejmu coś odbiło jak zawsze kochał duze suki to odkąd najpierw hasky a potem pseudo on -ka się na niegu żuciły chowa się za moimi nogami i dopiero gdy się odwracają wącha je więc tym bardziej przyda mu się ten zlot. I od paru miesięcy na żadnego psa się nie żucił nawet sznaucera i teriera, odpukać w nie malowane drewno za to pokazuje zęby jeśli nie ma ochoty na kontakt i warczy tak długo aż ten się nie odwali albo aż pani się wkur... i szarpnie go za smycz. Mój mały debilny piesek ;)

Edited by zootechniczka
Posted

No, ale ta ma predyspozycje do agility... :) I pragnę to wykorzystać, przy okazji nauczyć podstawowych komend, może ktoś cierpliwy by ją czegoś nauczył, bo ja przez moją Miśkę to już całkiem cierpliwości niestety nie mam.

Posted

Ja mam cierpliwość tylko nie do swojego. Heh. Serio mogę ci trochę pomóc bo z agility już trochę związani jesteśmy, posłuszeństwo już zaliczone. A komendy leżeć 4 letniego psa nauczyłam w 3 dni, co kobita prowadząc kurs była w szoku :). Nie jestem specjalistką ale pomóc. A teraz na praktykach tez mam mieć tresurę :).A skąd uważasz że ma predyspozycje do agillity? Tak z ciekawości pytam.

Posted

Będę wdzięczna :)
Ja zawsze kucam i mówię do Fajerki "hop" i mi skacze na kolana, a ja z wrażenia aż siadam na ziemię :diabloti:
Niby szczupła, ale z 5 kg waży, a jak się rozbiega i skacze no to...:evil_lol:

Posted

No to w sumie z agillity mało ma wspólnego ale zobaczymy z chęcią coś poćwiczę, może nawet moje kółko wezmę ;). Mój co prawda do frisbee się bardziej nadaje ale agillity też ćwiczymy i widzę postępy, gdyby jeszcze taki mami synek nie był by lepiej było :) A ta suńka jest moze na coś nakręcona zabawki, jedzenie bo to podsatwa w szkoleniu.Bo mój jest wszechstronnie na wszytsko nakręcony, może byc nawet trafa. Mały głupek ;)

Posted

Za patykiem pobiegnie, ale nie przyniesie :diabloti: Dzisiaj w boksie interesowała się jakimś pluszakiem, jeśli chodzi o smakołyki to wybredna jest :evil_lol:

Posted

Pewnie jeszcze nie sterylizowana ? Bo mój przed kastracją tylko royal canin ledwo tknął. to w sumie patyk też dobry, fajnie że w ogóle z człowiekiem chce współpracować, bo jednak wskakuje ci na kolana. Mój jak go wzięłam to przez miesiąc co najmniej, byłam dla niego tylko człowiekiem trzymającym smycz. Za to teraz świata poza mną nie widzi, co strasznie mnie wkurza :angryy:. No chyba że ktoś ma zabawkę albo jedzenie. Ostatnio chciał małemu chłopcu zabrać czapkę jak ten nią podrzucał bo myślał że to zabawka ;). A ile suńka ma lat?

Posted

ja zamiast Fajerka przeczytałam Frajerka. :evil_lol: fajna sucza. :D

Proszę o wpłacanie całości pieniędzy na zlot do 20 lipca. Zależy mi żeby ta data nie została przekroczona, ponieważ 21 wyjeżdżam i wracam przed samym zlotem więc nie będę w stanie monitorować kto przelał kase, a kto nie.
Poza tym pamiętajcie o 50zł na kaucję w dniu przyjazdu. ;)

Posted

Okazało się, że Fajerka z Miśką się nie dogadały, a taka szkoda.... Niestety, nie mogę żadnego z psów na nic narażać, tak więc pozostaje mi tylko szukać dobrego domu dla Fajerki, będzie musiała zostać za kratkami...
Pola pewnie mnie zabije, ale jedzie jednak Miśka ze mną.