Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamniki chyba mają dłuższe pyszczki, stąd kaganiec trochę za długi, ale na wysokość ok, fizjologii właśnie takie mają być.
Też chyba kupię małemu, bo nie wiadomo, co mu odbije na zlocie :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kagan dobry :) fizjolog jest po to, żeby się napił, szczeknął, ziewnął i podyszał trochę za długi jest, ale lepszy taki niz tuż przy samym nosie :)
my mamy dwa kagany ... fizjologa i chamski maetalowy :P

Posted

No ja właśnie stwierdziłam że on jednak jest nie tylko za długi ale i za niski więc go jednak spróbuje sprzedać a jak się nie da to trudno będzie musiał w nim chodzić. W sumie i tak tylko w autobusach i pociągach używam kagańca. No i właśnie na zlot na wszelki wypadek chciałam zabrać.

Posted

jak się nie ruszysz to ja Cię ruszę.

wyczaruj ladna pogode to bedzie ok :P

fizjolog dla jamniora inaczej troche wyglada jest krotszy i szerszy

jesli go nie uwiera/przeszkadza ta wkladka na nosie to chyba spoko :D

Posted

Ja tylko piszę jak na metce było, że to dla jamnika. W sumie to nie wydaje mi się by mój pies który jest od jamnika większy miał krótszy pysk ale może. Uwierać to go napewno nie uwiera, ale dla niego to i tak zaden kaganiec wygodny nie będzie bo on kagńców nie znosi. toleruje je tylko w autobusie.

Posted

Cieszcie się widokiem cudeńka ;) Do fryzjera schronisko ją zapisze w tym tyg. :)

Na foksiach za bardzo się nie znam. Uwielbia kontakt z ludźmi, ale nie jest nachalna, żeby aż tak się tego domagała, może to mnie w niej zaintrygowało. Po drugie w boksie prosiła na dwóch łapkach i łapką też szturchała, byleby ją wziąć :loveu: Taki przytulak, oj coś czuję, że pod kołderkę będę ją wołać :evil_lol:

Posted

[quote name='zootechniczka']Tym razem się sunie dogadały? To którego psa w końcu bierzesz na zlot? A może oba ;)[/QUOTE]
Hahahahaha, za oba to ja podziękuję i nie skorzystam ;) Biorę Dżamilę :)

Posted

Właśnie ja też w niej foksa ni grama nie widzę xD jakieś terrierowate coś owszem, ale nie foksterier. Acz kochana sunia, super że ją adoptowałaś :)

Byc może razem ze mną na te 2-3 dni wpadnie Paoii ze swoja Wiki :)

Posted

[quote name='zootechniczka']Mam pytanie co do zlotu choć wiem że jeszcze trochę czasu jest ;). Czy psy będą mogły w tym ośrodku spać na łóżkach bo nie wiem czy brać mojemu posłanie czy na łóżku ze mną będzie spał.
Twoje łóżko=Twój wybór. :evil_lol: w tamtym roku nasze burżuazyjne łoże wyglądało tak:

więc jeśli tylko masz ochotę możesz spać z psem. :D