dog193 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Jamniki chyba mają dłuższe pyszczki, stąd kaganiec trochę za długi, ale na wysokość ok, fizjologii właśnie takie mają być. Też chyba kupię małemu, bo nie wiadomo, co mu odbije na zlocie :D Quote
Culineo Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 kagan dobry :) fizjolog jest po to, żeby się napił, szczeknął, ziewnął i podyszał trochę za długi jest, ale lepszy taki niz tuż przy samym nosie :) my mamy dwa kagany ... fizjologa i chamski maetalowy :P Quote
zootechniczka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No ja właśnie stwierdziłam że on jednak jest nie tylko za długi ale i za niski więc go jednak spróbuje sprzedać a jak się nie da to trudno będzie musiał w nim chodzić. W sumie i tak tylko w autobusach i pociągach używam kagańca. No i właśnie na zlot na wszelki wypadek chciałam zabrać. Quote
anka11 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 jak się nie ruszysz to ja Cię ruszę. wyczaruj ladna pogode to bedzie ok :P fizjolog dla jamniora inaczej troche wyglada jest krotszy i szerszy jesli go nie uwiera/przeszkadza ta wkladka na nosie to chyba spoko :D Quote
zootechniczka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ja tylko piszę jak na metce było, że to dla jamnika. W sumie to nie wydaje mi się by mój pies który jest od jamnika większy miał krótszy pysk ale może. Uwierać to go napewno nie uwiera, ale dla niego to i tak zaden kaganiec wygodny nie będzie bo on kagńców nie znosi. toleruje je tylko w autobusie. Quote
anka11 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 nono, tylko pokazalam, ze troche inaczej wygladaja, bo pisalas, ze kupilas fizjologa :) Quote
zootechniczka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 A spoko. Tak mi się na początku wydawało ale już zostałam z błędu wyprowadzona :). Quote
Culineo Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 nie wiem czy nie bd musiala jechac 12, bo jeszcze obóz konny chyba zalicze ;/ Quote
polciuaa Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Culineo']nie wiem czy nie bd musiala jechac 12, bo jeszcze obóz konny chyba zalicze ;/[/QUOTE] nieeee! nie zostawiaj mnie! :< Quote
faith35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Dzisiaj wzięłam suczkę ze schronu, wszystko okej :) Dżamila, mix foksteriera Quote
Noelle Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='faith35']Dzisiaj wzięłam suczkę ze schronu, wszystko okej :) Dżamila, mix foksteriera[/QUOTE] zdjęcie wstaw :D Quote
faith35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Cieszcie się widokiem cudeńka ;) Do fryzjera schronisko ją zapisze w tym tyg. :) Na foksiach za bardzo się nie znam. Uwielbia kontakt z ludźmi, ale nie jest nachalna, żeby aż tak się tego domagała, może to mnie w niej zaintrygowało. Po drugie w boksie prosiła na dwóch łapkach i łapką też szturchała, byleby ją wziąć :loveu: Taki przytulak, oj coś czuję, że pod kołderkę będę ją wołać :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Tym razem się sunie dogadały? To którego psa w końcu bierzesz na zlot? A może oba ;) Quote
faith35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='zootechniczka']Tym razem się sunie dogadały? To którego psa w końcu bierzesz na zlot? A może oba ;)[/QUOTE] Hahahahaha, za oba to ja podziękuję i nie skorzystam ;) Biorę Dżamilę :) Quote
dog193 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Łee, tyle ma z foksa co ja z Miss Polski :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Właśnie ja też w niej foksa ni grama nie widzę xD jakieś terrierowate coś owszem, ale nie foksterier. Acz kochana sunia, super że ją adoptowałaś :) Byc może razem ze mną na te 2-3 dni wpadnie Paoii ze swoja Wiki :) Quote
Noelle Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 oczywiście, że to kundelek :) ale cudna sunia :loveu: Quote
polciuaa Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 dobrzee Culineo! :loveu: a ta sucz śliczna. :loveu: Quote
zootechniczka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Mam pytanie co do zlotu choć wiem że jeszcze trochę czasu jest ;). Czy psy będą mogły w tym ośrodku spać na łóżkach bo nie wiem czy brać mojemu posłanie czy na łóżku ze mną będzie spał. Quote
Tepes Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Mogą, mój słoń jak był mokry i dupsko mu zmarzło to spał na wyrze;) Quote
polciuaa Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='zootechniczka']Mam pytanie co do zlotu choć wiem że jeszcze trochę czasu jest ;). Czy psy będą mogły w tym ośrodku spać na łóżkach bo nie wiem czy brać mojemu posłanie czy na łóżku ze mną będzie spał. Twoje łóżko=Twój wybór. :evil_lol: w tamtym roku nasze burżuazyjne łoże wyglądało tak: więc jeśli tylko masz ochotę możesz spać z psem. :D Quote
Recommended Posts