zootechniczka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 To dobrze. Wolałam się upewnić. Bo mój się słucha i do póki mu nie pozwolę nie wchodzi za to jak raz mu pozwolę to już go nie wygonie ;) Fajna fotka :lol: Quote
anka11 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 JA MAM PYTANIE DO KOMARA czy zostajesz do konca zlotu czy tylko pare dni? :diabloti: Quote
komar Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 10 sierpnia bede musiał wracać:(, ale może dzień lub dwa później wpadne znow;) Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 A Tobie się Grzesiu nie pomyliły zloty?I kolejność płacenia zaliczek itp? Bo tu widze zlot zapłacony cały ,a nasz ani zaliczki ,ani pocałuj nas w dupe. Quote
polciuaa Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='komar']10 sierpnia bede musiał wracać:(, ale może dzień lub dwa później wpadne znow;)[/QUOTE] uu szkoda, ale mam nadzieję, że wpadniesz potem jeszcze. :D [quote name='Aleks89']A Tobie się Grzesiu nie pomyliły zloty?I kolejność płacenia zaliczek itp? Bo tu widze zlot zapłacony cały ,a nasz ani zaliczki ,ani pocałuj nas w dupe.[/QUOTE] któż to do nas zawitał. :evil_lol: widzisz, ten zlot był wcześniej zorganizowany niż Wasz i w sumie jak Komar wpłacał kasę to Waszego zlotu jeszcze nie było więc nie bulwersuj sie. ;) Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Dogomanka, daj konto, bo nie widze, a akurat mam troszke kasy.... Quote
faith35 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='ulvhedinn']Dogomanka, daj konto, bo nie widze, a akurat mam troszke kasy....[/QUOTE] Fajnie, że będę miała okazję Cię poznać :) Quote
dog193 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 No, zaszczyt nas kopnął jak nic, Ulv, ja chcę twój autograf :diabloti: Quote
faith35 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='dog193']No, zaszczyt nas kopnął jak nic, Ulv, ja chcę twój autograf :diabloti:[/QUOTE] Haha :evil_lol: Fajnie, że ulv jedzie, przekażę jej od razu psie akcesoria na bazarek dla jej tymczasów :cool3: ja wystawię, a ulv będzie rozporządzała wysyłkami :p Quote
zootechniczka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='faith35']Haha :evil_lol: Fajnie, że ulv jedzie, przekażę jej od razu psie akcesoria na bazarek dla jej tymczasów :cool3: ja wystawię, a ulv będzie rozporządzała wysyłkami :p[/QUOTE] A co potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarek, bo ja tez mam parę rzeczy psich i już mi nie potrzebnych i mogę oddać. Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='zootechniczka']A co potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarek, bo ja tez mam parę rzeczy psich i już mi nie potrzebnych i mogę oddać.[/QUOTE] W zasadzie to... wszystko :) Ja przywiozę obróżki, szelki i zaciski, pomyślę nad smyczkami, a, że modeli i modelek będzie pod dostatkiem to od razu obfocimy fanty :) Quote
zootechniczka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 To ja też wam coś przywiozę :). Tylko liczę że mój w gronie modeli tez się znajdzie ;) Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='zootechniczka']To ja też wam coś przywiozę :). Tylko liczę że mój w gronie modeli tez się znajdzie ;)[/QUOTE] Nie ma sprawy, akurat mam zaciski mniej więcej na takiego psiaka, jak Ty masz, więc na pewno skorzystam z Twojego psa :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='faith35']Nie ma sprawy, akurat mam zaciski mniej więcej na takiego psiaka, jak Ty masz, więc na pewno skorzystam z Twojego psa :evil_lol:[/QUOTE] a na duże cos masz ? ;) Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Culineo']a na duże cos masz ? ;)[/QUOTE] Duże obroże, parciane, zaciski duże też gdzieś miałam, plecione, kolorowe, ale mocne ;) Oprócz tego grube, skórzane smycze, używane, ale w BDB stanie :) Quote
Culineo Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='faith35']Duże obroże, parciane, zaciski duże też gdzieś miałam, plecione, kolorowe, ale mocne ;) Oprócz tego grube, skórzane smycze, używane, ale w BDB stanie :)[/QUOTE] to fajnie :) Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Culineo']to fajnie :)[/QUOTE] A co, jesteś zainteresowana? ;) Heh :) Quote
zootechniczka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 No ja też może i od razu jak coś ciekawego będzie to zakupię :) W sumie to szeleczki by się przydały mojemu ;) Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='zootechniczka']No ja też może i od razu jak coś ciekawego będzie to zakupię :) W sumie to szeleczki by się przydały mojemu ;)[/QUOTE] A mam też szeleczki, ale 3 pary tylko :( Fioletowe, różowe i takie zygzakowate :) Quote
zootechniczka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Jak dla mnie każdy kolor poza różem i pomarańczem wchodzi w grę. Z poprzednich szelek wyrósł i je dam na bazarek. A że ten głupol mój nie wymiarowy jest i przy małych wymiarach ma dużą klatę trudno mu coś kupić. więc chodzi w obróżkach ale szelki jakieś wygodniejsze sie wydają. Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='zootechniczka']Jak dla mnie każdy kolor poza różem i pomarańczem wchodzi w grę. Z poprzednich szelek wyrósł i je dam na bazarek. A że ten głupol mój nie wymiarowy jest i przy małych wymiarach ma dużą klatę trudno mu coś kupić. więc chodzi w obróżkach ale szelki jakieś wygodniejsze sie wydają.[/QUOTE] Mi się wydaje, że pies w szelkach taki bardziej nieposłuszny jest, przynajmniej mój. Moja Miśka ma półzacisk i jestem zadowolona, natomiast Dżamila ma obróżkę, nie wiem, czy przy tych psach kiedykolwiek zdecyduję się na szelki ;) Quote
zootechniczka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 U mnie to nie ma różnicy w zachowaniu. Mój zawsze jest małym głupim szczekliwym agresorkiem ;) Pół zacisk tez mam łańcuszkowy ale mi go szkoda tak ściskać wiec rzadko go używam, tylko wtedy gdy wiem ze może się wyrwać z obroży. Więc u mnie podstawa to zwykła obroża ale czasem szelki się przydają więc dobrze mieć. Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ja szelki nałożyłam 2 razy... Ale mimo to, niech będą, na wszelki wypadek :) Quote
Recommended Posts