Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A Tobie się Grzesiu nie pomyliły zloty?I kolejność płacenia zaliczek itp?
Bo tu widze zlot zapłacony cały ,a nasz ani zaliczki ,ani pocałuj nas w dupe.

Posted

[quote name='komar']10 sierpnia bede musiał wracać:(, ale może dzień lub dwa później wpadne znow;)[/QUOTE]
uu szkoda, ale mam nadzieję, że wpadniesz potem jeszcze. :D

[quote name='Aleks89']A Tobie się Grzesiu nie pomyliły zloty?I kolejność płacenia zaliczek itp?
Bo tu widze zlot zapłacony cały ,a nasz ani zaliczki ,ani pocałuj nas w dupe.[/QUOTE]
któż to do nas zawitał. :evil_lol: widzisz, ten zlot był wcześniej zorganizowany niż Wasz i w sumie jak Komar wpłacał kasę to Waszego zlotu jeszcze nie było więc nie bulwersuj sie. ;)

Posted

[quote name='dog193']No, zaszczyt nas kopnął jak nic, Ulv, ja chcę twój autograf :diabloti:[/QUOTE]
Haha :evil_lol: Fajnie, że ulv jedzie, przekażę jej od razu psie akcesoria na bazarek dla jej tymczasów :cool3: ja wystawię, a ulv będzie rozporządzała wysyłkami :p

Posted

[quote name='faith35']Haha :evil_lol: Fajnie, że ulv jedzie, przekażę jej od razu psie akcesoria na bazarek dla jej tymczasów :cool3: ja wystawię, a ulv będzie rozporządzała wysyłkami :p[/QUOTE]

A co potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarek, bo ja tez mam parę rzeczy psich i już mi nie potrzebnych i mogę oddać.

Posted

[quote name='zootechniczka']A co potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarek, bo ja tez mam parę rzeczy psich i już mi nie potrzebnych i mogę oddać.[/QUOTE]
W zasadzie to... wszystko :) Ja przywiozę obróżki, szelki i zaciski, pomyślę nad smyczkami, a, że modeli i modelek będzie pod dostatkiem to od razu obfocimy fanty :)

Posted

[quote name='zootechniczka']To ja też wam coś przywiozę :). Tylko liczę że mój w gronie modeli tez się znajdzie ;)[/QUOTE]
Nie ma sprawy, akurat mam zaciski mniej więcej na takiego psiaka, jak Ty masz, więc na pewno skorzystam z Twojego psa :evil_lol:

Posted

[quote name='faith35']Nie ma sprawy, akurat mam zaciski mniej więcej na takiego psiaka, jak Ty masz, więc na pewno skorzystam z Twojego psa :evil_lol:[/QUOTE]

a na duże cos masz ? ;)

Posted

[quote name='Culineo']a na duże cos masz ? ;)[/QUOTE]
Duże obroże, parciane, zaciski duże też gdzieś miałam, plecione, kolorowe, ale mocne ;) Oprócz tego grube, skórzane smycze, używane, ale w BDB stanie :)

Posted

[quote name='faith35']Duże obroże, parciane, zaciski duże też gdzieś miałam, plecione, kolorowe, ale mocne ;) Oprócz tego grube, skórzane smycze, używane, ale w BDB stanie :)[/QUOTE]

to fajnie :)

Posted

[quote name='zootechniczka']No ja też może i od razu jak coś ciekawego będzie to zakupię :) W sumie to szeleczki by się przydały mojemu ;)[/QUOTE]
A mam też szeleczki, ale 3 pary tylko :( Fioletowe, różowe i takie zygzakowate :)

Posted

Jak dla mnie każdy kolor poza różem i pomarańczem wchodzi w grę. Z poprzednich szelek wyrósł i je dam na bazarek. A że ten głupol mój nie wymiarowy jest i przy małych wymiarach ma dużą klatę trudno mu coś kupić. więc chodzi w obróżkach ale szelki jakieś wygodniejsze sie wydają.

Posted

[quote name='zootechniczka']Jak dla mnie każdy kolor poza różem i pomarańczem wchodzi w grę. Z poprzednich szelek wyrósł i je dam na bazarek. A że ten głupol mój nie wymiarowy jest i przy małych wymiarach ma dużą klatę trudno mu coś kupić. więc chodzi w obróżkach ale szelki jakieś wygodniejsze sie wydają.[/QUOTE]
Mi się wydaje, że pies w szelkach taki bardziej nieposłuszny jest, przynajmniej mój. Moja Miśka ma półzacisk i jestem zadowolona, natomiast Dżamila ma obróżkę, nie wiem, czy przy tych psach kiedykolwiek zdecyduję się na szelki ;)

Posted

U mnie to nie ma różnicy w zachowaniu. Mój zawsze jest małym głupim szczekliwym agresorkiem ;) Pół zacisk tez mam łańcuszkowy ale mi go szkoda tak ściskać wiec rzadko go używam, tylko wtedy gdy wiem ze może się wyrwać z obroży. Więc u mnie podstawa to zwykła obroża ale czasem szelki się przydają więc dobrze mieć.