LALUNA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 A moze byś sie z Pajunią skontaktowała. Moze ona by poszukała cos w Niemczech, albo umiesciła na swojej stronie. Quote
Gonitwa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Mieli przyjechać ale się samochód zepsuł. A kiedy teraz przyjadą to nie mam pojęcia... Quote
Rybc!a Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Mieli przyjechać ale się samochód zepsuł. A kiedy teraz przyjadą to nie mam pojęcia... Pomyliło ci się kochanie! To nie Pajunia miała przyjechać, tylko Coolydiana! Quote
LALUNA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Rybciu, napisz do Pajuni. Lula jest minaiturowy śliczną sunia. Moze tam ktoś się zachwyci. Trzeba próbować Quote
Rybc!a Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 LALUNA napisał(a):Rybciu, napisz do Pajuni. Lula jest minaiturowy śliczną sunia. Moze tam ktoś się zachwyci. Trzeba próbować Napisałam do niej, zobaczymy... Quote
pajunia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kochani, moge ja na moich stronach poumieszczac i jej domku szukac, ale moze by przedtem przypomniec coolydianie o slicznotce i sie jej konkretnie zapytac, czy mala wezmie i konkretnie w jakim terminie. Jesli jej nie wezmie, to z checia moge jej domu szukac. Na pewno dlugo to nie bedzie trwalo, tylko nawet jesli znajde, to ja w tej chwili nie moge podac zadnego terminu, kiedy bym ja mogla odebrac. A tak przy okazji sie zapytam, jak ona sie dogaduje z innymi psiakami, i do jakiego domu by mogla najlepiej pojsc. Czy jest wysterylizowana? I czy ma wszystkie szczepienia? Czy moglaby do domu z dziecmi pojsc? I Rybcio jescze cos. Rudka w weekend idzie do domu. Quote
LALUNA Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 pajunia napisał(a):Kochani, moge ja na moich stronach poumieszczac i jej domku szukac, ale moze by przedtem przypomniec coolydianie o slicznotce i sie jej konkretnie zapytac, czy mala wezmie i konkretnie w jakim terminie. Jesli jej nie wezmie, to z checia moge jej domu szukac. Na pewno dlugo to nie bedzie trwalo, tylko nawet jesli znajde, to ja w tej chwili nie moge podac zadnego terminu, kiedy bym ja mogla odebrac. A tak przy okazji sie zapytam, jak ona sie dogaduje z innymi psiakami, i do jakiego domu by mogla najlepiej pojsc. Czy jest wysterylizowana? I czy ma wszystkie szczepienia? Czy moglaby do domu z dziecmi pojsc? I Rybcio jescze cos. Rudka w weekend idzie do domu. Pajuniu szukaj tego domku. Coolydianie się nie odzywa, pewnie zajęta naprawa samochodu, a taka naprawa moze bardzo długo potrwać, albo wogóle sie nie da naprawic. Szkoda aby sunia miała czekac gdy byc moze znajdziesz jej szybciej domek. Sunia jest spokojna, dogaduje się z psami, wczesniej miała iść do domu z małym dzieckiem, ale Ci Państwo woleli chyba coś bardziej rasowego. Nie jest wysterylizowna, co do szczepień Rybcia musi napisać. Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 pajunia napisał(a):Kochani, moge ja na moich stronach poumieszczac i jej domku szukac, ale moze by przedtem przypomniec coolydianie o slicznotce i sie jej konkretnie zapytac, czy mala wezmie i konkretnie w jakim terminie. Jesli jej nie wezmie, to z checia moge jej domu szukac. Na pewno dlugo to nie bedzie trwalo, tylko nawet jesli znajde, to ja w tej chwili nie moge podac zadnego terminu, kiedy bym ja mogla odebrac. A tak przy okazji sie zapytam, jak ona sie dogaduje z innymi psiakami, i do jakiego domu by mogla najlepiej pojsc. Czy jest wysterylizowana? I czy ma wszystkie szczepienia? Czy moglaby do domu z dziecmi pojsc? I Rybcio jescze cos. Rudka w weekend idzie do domu. Ja jeszcze dodam do fenomenalnej ( dzięki :loveu: ) wypowiedzi Laluny, że Lula jest takim wcieleniem łagodności, gracji i elegancji. Nigdy nie słyszałam, by szczekała. Myślę, że bez problemu zmieści się w malutkim mieszkanku, jest bardzo, bardzo spokojna i mimo swojego młodego wieku ( bo jak się okazuje w schronisku jest od szczeniaka, a zdjęcia na których jest szczeniakiem , tzn. podrostkiem są robione w sierpniu ) nie wykazuje żadnych oznak do rozrabiania. Jest bardzo kochana, cieszy się gdy ktoś podchodzi do bramy, bardzo o siebie dba. Szczepienie to na pewno tylko na wściekliznę, tak jak Rudzia. A co do domku Rudzi, to koniecznie na GG szczegóły proszę ! Quote
Gonitwa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ZMIERZYŁYŚMY dziś Lulkę. Tak pi razy oko ma 35 cm w kłębie... czyli jest całkiem nieduża! Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Gonitwa napisał(a):ZMIERZYŁYŚMY dziś Lulkę. Tak pi razy oko ma 35 cm w kłębie... czyli jest całkiem nieduża! Zrobiłam jej jedno zdjęcie, ale aż wstyd pokazywać, bo nie dość że prześwietlone, to na dodatek Lula spuściła główkę i ... lipa ! Mimo wszystko dodam jak wrócę do domu! Quote
LALUNA Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Gonitwa napisał(a):ZMIERZYŁYŚMY dziś Lulkę. Tak pi razy oko ma 35 cm w kłębie... czyli jest całkiem nieduża! Taka maleńka to skarb dla tych co chcą maleńkiego ,slicznego pieska. Pajuniu daj go na swoja stronkę. Ona napewno znajdzie swojego człowieka. Beata dodaj na allegro jej wzrost. TO BARDZO WAZNE ! NA zdjeciu ona wyglada na duzą sunię. Quote
Beata J. Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 zdjęcie nie jest fatalne, żeby tylko jeszcze mordkę było widać ....:roll: zaraz napuszę w allegro wzrost Lulki Quote
Kacha3D Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Rybc!a']Fatalne zdjęcie, wiem Jak by to ująć:cool3: Ona delikatnie dała Ci do zrozumienia że nie chce zdjęć:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Kacha3D napisał(a):Jak by to ująć:cool3: Ona delikatnie dała Ci do zrozumienia że nie chce zdjęć:evil_lol: Tak, dokładnie. Bo ile można pozować do zdjęć? Quote
Gonitwa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Na tym zdjęciu rzeczywiście przynajmniej widać że nie ma zbyt daleko od głowy do ziemi... Quote
Rybc!a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Na tym zdjęciu rzeczywiście przynajmniej widać że nie ma zbyt daleko od głowy do ziemi... Tylko, że na tym zdjęciu schyliła główkę- mówiłam- nic na nim nie widać, nie dość że jasne, to jeszcze laska foszka puściła ;) Quote
pajunia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No to juz mam jedno zapytanie o Lune. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Powklejalam na pare stron. na mojej mozecie zobaczyc : http://www.polnischehundeinnot.de/kleine_hunde.html Kliknijcie ostatnia na dole ( w miniaturke), to sie otworzy jej strona. Moze byc? Albo tu: http://www.tiervermittlung.de/cgi-bin/haustier/details.pl?IDin=46376&asearch=Hund Quote
Rybc!a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='pajunia']No to juz mam jedno zapytanie o Lune. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Powklejalam na pare stron. na mojej mozecie zobaczyc : http://www.polnischehundeinnot.de/kleine_hunde.html Kliknijcie ostatnia na dole ( w miniaturke), to sie otworzy jej strona. Moze byc? Albo tu: http://www.tiervermittlung.de/cgi-bin/haustier/details.pl?IDin=46376&asearch=Hund Dziękuję Pajuniu. Suczka nazywa się Lula, a nie Luna, ale to mały problem, nieistotny. To zapytanie jest jakieś poważne? Quote
sahara Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Rybc!u, jak Pajunia bierze się doszukania domku to on będzie i będzie cudowny, taki jak dla moich dziewczynek znalazła :loveu: Warto czekać na ten najlepszy. Quote
LALUNA Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No to juz mam jedno zapytanie o Lune. :multi: :loveu: Quote
Rybc!a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 sahara napisał(a):Rybc!u, jak Pajunia bierze się doszukania domku to on będzie i będzie cudowny, taki jak dla moich dziewczynek znalazła :loveu: Warto czekać na ten najlepszy. W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak czekać na ten wspaniały dom! Quote
Gonitwa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Tutaj też trzymam kciuki! Oby się Pajuni udało coś znaleźć! Quote
Rybc!a Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Lula Doszłam do wniąsku, że sunia ma ok.45 cm w kłębie, ponieważ beagle mojej znajomej ma 39cm, a Lula jest trochę od niego wyższa... Quote
Recommended Posts