Fusica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A ja na przykład mama dysleksje i też wale byki... Nie ruszam się bez słowinika... Można im wybaczyć tą "curkę", pod warunkiem, że mają dosyć innych walorów ;) Quote
anielica Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 No dooobra, może jestem zbyt surowa. Dzisiaj była u mnie Wenecja ze swoją znajomą, która szukała pieska. No i Spinia została mi prawie że siłą wyrwana... Będzie mieszkała w Lublinie, w bloku, rodzina już b. długo czeka na psa. Wszystko przygotowane, zabaweczki, miseczki, pochowane buty i kable. Uprzedziłam Panią o podgryzaniu, sikaniu, szatkowaniu gazet, ale nie dała się zniechęcić ;) Jedyne co mnie niepokoi to dzieci - 8 i 2 latek. Ale o tym również rozmawiałyśmy i Pani jest pewna, że synek młodszy poradzi sobie ze Spinią, a ona z nim. Sterylka obiecana. Szczepionka nakazana. No i zastrzeżenie, że jakby co, Spinia wraca... Dzisiaj będę dzwonić i inwigilować. Mam nadzieję, że będzie dobrze... :thumbs: Quote
kacha_wawa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No pewnie, że będzie dobrze :loveu: Inaczej być nie może :D Quote
Fusica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No to zajefajnie !!!!!!!!!!!!!! Nareszcie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moi rodzice to psiarze z dziada, pradziada... i ja miałam pierwszego psiaka w wieku 3 lat. Może to geny, może wychowanie, ale nie męczyłam sierściucha. Od 6 roku życia, to ja karmiłam Pompona i to ja z nim wychodziałm na spacer. I mama teraz twierdzi, że to psy mnie wychowały....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekamy na sprawozdanie z nowego domku... Jak będzie trzeba to się Pani teczkę wyciągnie...:diabloti: Quote
Usia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale fajnie.Mała juz wystarczajaco długo szukała domku :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: Zeby jej sie szczesciło na nowej drodze :multi: Quote
brazowa1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Anielico,bedzie dobrze! Wiem,ja tez wole dawac psa tam,gdzie nie ma małych dzieci,ale sama zobaczysz-Spinka jeszcze bedzie zadowolona z towarzystwa innych "szczeniaczkow". Quote
anielica Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Mam nadzieję, że będzie jak piszesz :p Quote
Ulka18 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Anielico, dla pewnosci zadzwonisz jeszcze jutro tj. po pierwszej nocy i zobaczysz jak Spineczka. Trzeba wierzyc, ze sie udalo :kciuki: Quote
Fusica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A o 1.30 moge zadzwonić ja... Ciotka Kacha wawa zadzwoni o 2.00, a Ciotka Elainfo może zadryndać o 2.30 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tiger Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cioteczka anielica po prostu martwi się o swoje "dziecko " :) To zupełnie zrozumiałe, biorąc pos uwagę , że Spinia dośc długo u cioteczki zabawiła ...... Ja staram się być dobrej myśli ....... No ..........Trzeba ludziom dać szansę .........;) A TY, droga cioteczko anielico , otrzyj łzę i odpoczywaj z rozkoszą z bosymi stopami na podłodze .........:lol: Wszystko będzie dobrze !!!!!! A jak nie , to zabierzemy maleństwo i już ,................. Quote
anielica Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Fusica napisał(a):A o 1.30 moge zadzwonić ja... Ciotka Kacha wawa zadzwoni o 2.00, a Ciotka Elainfo może zadryndać o 2.30 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobieta nerwowo nie wytrzyma :evil_lol: Quote
Nadja23 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Super, że Spineczka znalazła domek:D Brawooo:laola: Quote
anielica Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Nowa Pani Spineczki dzwoniła. Jest nią zachwycona. Starszy syn bardzo się cieszy i bawi się z małą, mładszy na razie się boi. Spinia dzisiaj była już w odwiedzinach u babci, u której będzie spędzać razem z młodszym synkiem czas kiedy mama będzie w pracy. Babcia również zaakceptowała Spinię. Spinia na razie bardzo grzeczna, nawet nie gryzie za bardzo :cool3: Mają być fotki, ja zadzwonię do Pani jutro zapytać jak minęła nocka... Quote
Wilejkaros Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Huuuurrrraaaa! Swoją drogą Fusica została przez psiury bardzo porządnie wychowana!!! ;) Quote
Dabrowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Anielico, jaka wspaniała wiadomość! :loveu: anielica napisał(a):Nowa Pani Spineczki dzwoniła. Jest nią zachwycona. Starszy syn bardzo się cieszy i bawi się z małą, mładszy na razie się boi. Pani wydaje się być w porządku :) Dużo szczęścia życzę Spineczce i jej nowej rodzinie :loveu: Quote
anielica Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Teraz kochane przerzućmy nasze siły na wątek krysiam, która oto została zupełnie niespodziewanie "babcią" 4 maluchów od suni, która się do niej przybłąkała... trzeba Krysię wesprzeć w babciowaniu i szukaniu domków! Quote
oktawia6 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 anielica napisał(a): Spineczka ma się dobrze. Już wychodzi na spacery - długie, bo po pół godziny, ale świetnie sobie radzi i zasuwa na tych krótkich łapinach jak rajdóweczka. Muszę jej kupić obróżkę i smyczkę, bo boję się, żeby nie zarajdowała na ulicę... Robi się już spokojniejsza, jescze podgryza troszkę i podgryzać pewnie będzie jeszcze, ale często też siedzi sobie spokojnie, bardzo mądrze patrzy i się zamyśla :lol: Na spacerach najbardziej fascynują ją ptaki - duże jak ona i jak ona czarne. Ma apetyt i dobry humor, ot, szczęśliwe psie dzieciństwo... Dzisiaj miałam znowu telefon w jej sprawie. Domek z ogródkiem koło Lublina. Ale brak zgody na sterylizację :shake: I jeszcze maila od jednych ludzi: czy mała spineczka znalazła już własciciela bo jestesmy zainteresowani tak slicznym pieskiem dla naszej curki ona kocha takie małe pieski w gre wchodzi tez cena.... Mój TZ mówi, że za bardzo wybrzydzam... :shake: a podpisali zgode na sterylizację w umowie adopcyjnej? Quote
AgaiTheta Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja dzisiaj dostałam maila z moich ogłoszeń w sprawie spineczki, a tu domek :) Powodzenia! Quote
kacha_wawa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 anielica napisał(a):Teraz kochane przerzućmy nasze siły na wątek krysiam, która oto została zupełnie niespodziewanie "babcią" 4 maluchów od suni, która się do niej przybłąkała... trzeba Krysię wesprzeć w babciowaniu i szukaniu domków! Anielico, możesz podać link do tego wątku?? Quote
Tiger Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja nie anielica , ale prosiem bardzo ............:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52787 Quote
Recommended Posts