Jump to content
Dogomania

Schronisko na tzw. "KONCU SWIATA", masa psow bezskutecznie czekajacych na pomoc

Recommended Posts

Posted (edited)

z moich bazarków na Podhale powinno byc kilka złotych - ok. 100 zł - moze na kastracje Pluta, chyba ze sa jakies inne potzreby?

Pierwszy bazarek rozliczony: uzbierało sie 74 złote:loveu:
Drugi bazarek w trakcie rozliczania - powinno wpłynąc 60 złotych.

Czyli razem byłoby 134 złote:)

Edited by AniaB
Posted

wow! super! jezeli nie ma innych potrzeb - Lucyjo? elejo? WATACHO? to mnie sie przydadza na kastracje Pluta.
Aniu, jeszcze raz WIELKIE, wielkie DZIEKI:)

Posted

Agatko, jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej za tym, aby pieniądze przeznaczyć na Pluto. :)
Jak wróce z urlopu, to pomyślę co mogę zrobić dla kolakowych piesków z NT.

Posted

Czy wiadomo coś o tym piesku ?
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/284626_358413174234170_1107398606_n.jpg[/IMG]
Czy nadal tam jest :( ?

Posted

Caly czas szukam kogos do wizyty pa w Wolinie dla Milki. Napisalam do kilkunastu osob, ale narazie nie mam chetnego. :(

Aga-ta, czy jestes nadal w kontakcie z ta Pania z Wolina? Mam nadzieje, ze sie nie rozmyslila.

Posted

[quote name='Lucyja']Agatko, jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej za tym, aby pieniądze przeznaczyć na Pluto. :)
Jak wróce z urlopu, to pomyślę co mogę zrobić dla kolakowych piesków z NT.[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']Nie, nie ja też nie potrzebuje.Niech Pluto, żegna się z jajeczkami ;)[/QUOTE]

[quote name='elaja']Jak najbardziej dla Pluta , jestem za ![/QUOTE]

Dziekuje Wam bardzo:)

[quote name='Dogo07']Czy wiadomo coś o tym piesku ?
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/284626_358413174234170_1107398606_n.jpg[/IMG]
Czy nadal tam jest :( ?[/QUOTE]

tak, ten psiak nadal tam jest. Nie wiem dokladnie ile ma lat. Wyglada na spokojnego, bez problemu dogaduje sie z innymi psami

[quote name='Sabina02']Caly czas szukam kogos do wizyty pa w Wolinie dla Milki. Napisalam do kilkunastu osob, ale narazie nie mam chetnego. :(

Aga-ta, czy jestes nadal w kontakcie z ta Pania z Wolina? Mam nadzieje, ze sie nie rozmyslila.[/QUOTE]
tak, caly czas jestem z pania w kontakcie. Pani zaprasza nas do siebie na wizyte (przed adopcyjna i po:) ). Pani wyjechala na kilka dni, ale lada dzien wraca. Jest zdecydowana na Milke na 100%

Posted

Śledzę to forum odkąd poznałam Agatę - kobietę nie z tej ziemi, jak już tu wszyscy wiemy :)
Dziękuję Ci Agata za pamięć o tym "złym" obliczu mojej Belli, która poza tym naprawdę jest najwspanialsza na świecie!
W sobotę 7.09. mamy wizytę behawiorysty z Coape - zobaczymy jak nam pójdzie.

[quote name='Aga-ta']no prosze, jakie wiesci - bardzo mocno trzymam kciuki za Daisy:kciuki:

Bylam dzis na wizycie u Kropki i u Belli. Obie sunie trafily na super ludzi i trzeba przyznac, ze niczego im nie brakuje, ale... Bella zaczela bardzo intensywnie strozowac, toleruje tylko swoich panstwa, reaguje agresja na kazdego kto przychodzi do domu. Dzis pani Iza musiala ja trzymac caly czas na smyczy, bo chciala mnie "zjesc". Poza tym zaczela wygryzac dziury w scianach. Mysle, ze bez pomocy behawiorysty sie nie obejdzie... Moze macie jakies pomysly?
Kropka natomiast bardzo szybko i w zasadzie bezproblemowo zaaklimatyzowala sie w nowym domu. Nie odstepuje swojej opiekunki nawet na krok i ... zaczely sie problemy z zostawaniem samej w domu. Wygryzla panele w przedpokoju. Mam nadzieje, ze jej to przejdzie i zaakceptuje fakt, ze czasami musi zostac sama[/QUOTE]

Posted

[quote name='Dogo07']A jakiej ten piesek jest wielkości ? Sredniak ?[/QUOTE]

tak, to jest sredniak. (Oceniam, ze bedzie gdzies tak do kolana)

[quote name='Iza_Bella']Śledzę to forum odkąd poznałam Agatę - kobietę nie z tej ziemi, jak już tu wszyscy wiemy :)
Dziękuję Ci Agata za pamięć o tym "złym" obliczu mojej Belli, która poza tym naprawdę jest najwspanialsza na świecie!
W sobotę 7.09. mamy wizytę behawiorysty z Coape - zobaczymy jak nam pójdzie.[/QUOTE]

ej! Izo, bo mnie zawstydzasz:oops:

Izo, milo mi Cie tu widziec:) bedziemy miec teraz wiadomosci o Belli z pierwszej reki:)
Ciekawa jestem co powie behawiorysta i jakie postepowanie zaleci. Trzymam za Was kciuki i bede czekac na wiadomosci.

Ciesze sie, ze tu jestes:)

Posted

[quote name='Aga-ta']ojej! szkoda...:( no, to juz teraz ja tez nie mam pomyslu jak to "rozegrac"...[/QUOTE]

Ja nadal szukam... Nie zaprzestane, az sie ktos w koncu znajdzie. Ale zachecam wszystkich o pomoc w szukaniu.

Posted

[quote name='Sabina02']Ja nadal szukam... Nie zaprzestane, az sie ktos w koncu znajdzie. Ale zachecam wszystkich o pomoc w szukaniu.[/QUOTE]

Sabina02 pisałaś może prośby na różnych szczecińskich wątkach ? Zaraz wrzucę prośbę do grupy wizyt PA na fb , może ktoś się zgłosi .

Posted

[quote name='elaja']Sabina02 pisałaś może prośby na różnych szczecińskich wątkach ? Zaraz wrzucę prośbę do grupy wizyt PA na fb , może ktoś się zgłosi .[/QUOTE]

Pisalam na grupowym szczeciniskich Amstafow. Na FB w grupie wizyt PA tez juz pisalam. :(

Posted

[quote name='Sabina02']Pisalam na grupowym szczeciniskich Amstafow. Na FB w grupie wizyt PA tez juz pisalam. :([/QUOTE]
Właśnie widziałam :-( Może napisz na kilku czy kilkunastu wątkach szczecińskich , ja tak nieraz robiłam i zawsze w końcu się ktoś znalazł .

Posted

[quote name='Sabina02']Pisalam na grupowym szczeciniskich Amstafow. Na FB w grupie wizyt PA tez juz pisalam. :([/QUOTE]
A napisałaś do magdola? Jest ze Szczecina też.Może zadzwonić do szczecińskiego TOZu i poprosić o wizytę?

Posted

Inez de Villaro napisała mi smsa, ze musimy szukac kogos ze Szczecina.. Zobacze jeszcze na forum bordozym - poleciła mi dodunie guciunie, ale nie wiem czy dom dla bordoga ma takie same kryteria jak dom dla malizny Milki...

Posted

[quote name='Anula']I co dalej brak osoby do przeprowadzenia wizyty?[/QUOTE]
Ja szukam też cały czas , znajomy przesłał komuś kto być może się podejmie ale jeszcze nie mam informacji. Wysłałam do niego kontakt do Aga-ty i link do wątku .

Posted

elejo, DZIEKUJE
Sabina02 przeslala mi nr do pana, ktory ewentualnie moglby przeprowadzic wizyte. Dzwonilam i pan sie zgodzil tylko, ze do Wolina moze jechac dopiero ok. 24-26 wrzesnia. Umowilam sie z nim tak, ze jezeli do tego czasu nikogo nie znajdziemy zaraz po 20 skontaktuje sie z nim