Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gangusię kocham skrycie od dawna...Dumiś mnie nie KCE,Drakę mi ukradli....tylko czy Gangusia-Celebrytka mnie zechce???? Nie startuję na razie oficjalnie,bo strasznie nie lubię porażek.....zaraz włos mi siwieje....:shake:

Smutny ,zakochany Sssopeluś

Posted

Celina12 napisał(a):
A słyszałem ,słyszałem.....Urodzinki ma Ślicznotka-Ona jest moja i tylko MOJA....

Zakochany Sssopel

Ej tyyy czy przypadkiem nie zagalopowałeś się ? :evil_lol:

Rambo zazdrosny

Posted

Celina12 napisał(a):
:-( :placz:...i i sam Frodo widzisz.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sssssssssopelku nie pakusiaj bo ja tez wyję. Dobra ja nie mogę patrzeć jak ty płaczesz.

Rambo już niezazdrosny

Posted

Ssssopel powiem ci chopie, ze Ganga to lubi chopów. Dorota nieraz mówi do niej ty dzijakośtak. Wiesz ze ona nawet na ulicy jak obcego chopa zobaczy nawet ludziowego to mało się nie skręci. A żebyś wiedział jak wtedy kręci tym no ... tyłeczkiem. Kiedyć latem byliśmy na spacerze i przechodziliśmy koło zaparkowanego samochodu. I facio co w nim siedział wyciągnął reke i wziął Gangę, a ona mało sie nie rozpłyneła z zachwytu. Monogamistka to ona nie jest, każdy ma u niej szanse szczególnie chop.

Rambo

Posted

[FONT=garamond]Celinko Kochana...

W dniu urodzin życzę Ci dni,
w których wszystkie wspaniałości świata
zbliżą się ku Tobie,
a Ty wybierzesz to,
[/FONT]

[FONT=garamond]co jest najmilsze, najlepsze, najpiękniejsze...

Pozostań na zawsze taką, jaka jesteś dziś - 100 lat!!!
[/FONT]

Posted

[SIZE=5]DLA CELINKI / SELIN
❀♥❀♥❀♥❀.. ✿ 100 lat ✿..❀♥❀♥❀♥❀

Posted

Selin ślicznie dziękuje za piękne życzenia.....wczoraj Ania zrobiła małą imprę....ja jednak wolałem być w swej komacie-co nie znaczy,że nie jadłem.....majonezu....:diabloti:

Stwierdziłem,że jak KTOŚ chce mnie zobaczyć-może poklęczeć u wrót mej komnaty......

Jutro pokaże WAm jak wcinałem pierogi-jak mawia Selin SOWIETY...

Zapierogowany Ssssopel

Posted

[FONT=comic sans ms]​Sto lat !!!!! Wszystkiego co Naj....szczęścia, zdrowia przede wszystkim i dużo miłości. życzy Mika i rodzina[/FONT]

Posted

Jak wszyscy tutaj też to i ja też - Celinko Najszczersze Życzenia Urodzinowe - Sto lat w zdrowiu :new-bday: :tort::BIG::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::loveu::loveu: