Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem Ciocie -wiem...przecież JAM najpiękniejszy MODEL.....

a tak zajada się....sowiety

Właściwie to lubię wszystko co nadaje się do jedzenia.....:loveu::multi:

Koneser jedzonka Sssopel

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o mateńko zjadłoby sie sowietów. Jak moja mama żyła to była jej specjalność - jak robiłysmy to min. 200 potem latałam po klatce schodowej z talerzykami i roznosiłam po sąsiadach.

sie nie vraci

Posted

Isadora7 napisał(a):
o mateńko zjadłoby sie sowietów. Jak moja mama żyła to była jej specjalność - jak robiłysmy to min. 200 potem latałam po klatce schodowej z talerzykami i roznosiłam po sąsiadach.

sie nie vraci

Jak sąsiadka mojej mamy robi kluchy na parze, buchty znaczy, to musowo jesteśmy wliczeni w konsumpcję :D

Posted

O rety - Selin - STO LAT! Spóźnione, bo dogo jak współpracowało w ostatnich dniach, wszyscy wiem.
Spóźnione, co nie znaczy, że gorsze! ;) Wielkie, wielkie urodzinowe buziaki 102 przesyłamy :)

Sopel - a te sowiety to z... majonezem? ;)

Posted

Rulon-Ty jesteś jednak Znawcą.:loveu::loveu:

Selin dziękuje za życzenia z całego serca....

U nas też robi się buchty-dzieciaki uwielbiają...ja też....

U nas śniegu dostatek....w sobotę zaczęło padać a ja.....oszalałem jak to mówi Selin.Jak wściekły latałem po śniegu-jak wgram fotki-pokażę.Wyszedłem na chwilkę z Selin-bo dzieciaki wyszły na sanki-i skikałem jak kozica. Krzyś mówi,że jednak moje imię do mnie pasi-bo jak widać uwielbiam śnieg,sople.....:diabloti:

Narka Wasz Sssopelusiek

Posted

CHOPAKI!!!! Mama mówi,że jak wyniki badania moich siuśków będą dobre to będę mógł popróbować trochę ludzkiego jedzonka!!!! Pani doktor tak powiedziała:multi:
i jakiś tam domek się rozmyślił-jakbym się tym zmartwić miał:eviltong:
Frodo mający-dobry-dzień
Tylko końskiej kooopki mama nie dała skosztować na dworze-buuuuuu

Posted

...no trzymamy kciuki za lepsze wyniki badań Frodo.....no i po cichu to sie cieszę z Tobą odnośnie tego,iż domek się rozmyślił....:diabloti:

U nas śnieg...oj jak w sobotę wyleciałem....to wracać nie chciałem :evil_lol:

Posted

Jakie masz fajne małe człowieki-takie roześmiane:lol: i sanki mają:lol: ja lubie na saneczkach z Sebastianem pędzić z góreczki-a potem ja na saneczkach,a on mnie ciągnie pog górkę;):evil_lol:
Snieg jest suuuper-nawet można się w nim schować,tak,że tylko kawałek noska widać
Zaśnieżony Frodo

Posted

Wiecie co, Chłopaki - ja to bym się do Waszego duetu nadawała. Moja Nutusia mówi o mnie "burek podwórzowy", bo lubię sobie w budzie posiedzieć, poobserwować czy złodziej się nie skrada i ZAWSZE - bez względu na pogodę, wracam z ogrodu ostatnia. Poprzednia jamnisia w naszym domu, Pestka, to była ponoć prawdziwa jamniczka, jak na tę rasę przystało mocnociepełkouwielbiająca. A ja to jestem jamniczka z... olkuskich krzaków ;)

Kreska z krzaków

Posted

[quote name='Isadora7']Siemka

Sopel masz racje ja sobie tez nie daje nic załozyć, a jak mnie wcisną to SZCZelam focha

Rambo fochniasty
.... uwielbiam te wasze teksty:eviltong:... rozmowy chciałam powiedzieć:p!....
...ja daję sobie założyć, bo jak mnie nic nie wcisną.... to SZCZelam.... kałużę za kałużą:evil_lol:...
ale tam u Was pięknie Sopelku:loveu:
same, super Jasia;)

Posted

Sopel to niezły cwaniaczek. Nad grobem niemal stał, na litość ciotki brał, a teraz rwie dziewuchy ;) Ale wcale się nie dziwię, że przy takiej piękności jak Dumiś, może życie w psa wrócić :)