Celina12 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Wiem Ciocie -wiem...przecież JAM najpiękniejszy MODEL..... a tak zajada się....sowiety Właściwie to lubię wszystko co nadaje się do jedzenia.....:loveu::multi: Koneser jedzonka Sssopel Quote
Isadora7 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 o mateńko zjadłoby sie sowietów. Jak moja mama żyła to była jej specjalność - jak robiłysmy to min. 200 potem latałam po klatce schodowej z talerzykami i roznosiłam po sąsiadach. sie nie vraci Quote
anica Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Smacznego Sopelku :) jeszcze tylko wyściskamy naszą Selin ,życząc ZDRÓWKA, ZDRÓWKA I JAK NAJWIĘCEJ DOBRYCH CHWIL W ŻYCIU!!! Quote
keakea Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Isadora7 napisał(a):o mateńko zjadłoby sie sowietów. Jak moja mama żyła to była jej specjalność - jak robiłysmy to min. 200 potem latałam po klatce schodowej z talerzykami i roznosiłam po sąsiadach. sie nie vraci Jak sąsiadka mojej mamy robi kluchy na parze, buchty znaczy, to musowo jesteśmy wliczeni w konsumpcję :D Quote
Nutusia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 O rety - Selin - STO LAT! Spóźnione, bo dogo jak współpracowało w ostatnich dniach, wszyscy wiem. Spóźnione, co nie znaczy, że gorsze! ;) Wielkie, wielkie urodzinowe buziaki 102 przesyłamy :) Sopel - a te sowiety to z... majonezem? ;) Quote
keakea Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Wygląda jak majonez, ale to chiba śmietana jest. Rulon znający się na śmietanie Quote
Celina12 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Rulon-Ty jesteś jednak Znawcą.:loveu::loveu: Selin dziękuje za życzenia z całego serca.... U nas też robi się buchty-dzieciaki uwielbiają...ja też.... U nas śniegu dostatek....w sobotę zaczęło padać a ja.....oszalałem jak to mówi Selin.Jak wściekły latałem po śniegu-jak wgram fotki-pokażę.Wyszedłem na chwilkę z Selin-bo dzieciaki wyszły na sanki-i skikałem jak kozica. Krzyś mówi,że jednak moje imię do mnie pasi-bo jak widać uwielbiam śnieg,sople.....:diabloti: Narka Wasz Sssopelusiek Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Sopelku całuje Cię w cudny, śmietankowy nochalek:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Isadora7 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Sopel ja też uwielbiam szaleć na śniegu. Tyle ze u nas trzeba szukać aby w goowno nie wpaść. Rambo uważający na goowna. Quote
Hope2 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 CHOPAKI!!!! Mama mówi,że jak wyniki badania moich siuśków będą dobre to będę mógł popróbować trochę ludzkiego jedzonka!!!! Pani doktor tak powiedziała:multi: i jakiś tam domek się rozmyślił-jakbym się tym zmartwić miał:eviltong: Frodo mający-dobry-dzień Tylko końskiej kooopki mama nie dała skosztować na dworze-buuuuuu Quote
Celina12 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ...no trzymamy kciuki za lepsze wyniki badań Frodo.....no i po cichu to sie cieszę z Tobą odnośnie tego,iż domek się rozmyślił....:diabloti: U nas śnieg...oj jak w sobotę wyleciałem....to wracać nie chciałem :evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Latałem jak wściekły po całym podórku Lubię śnieg.....może dlatego też przetrwałem te moje wędrówki w ubiegłym roku??? Zadumany Sssopel Quote
Hope2 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jakie masz fajne małe człowieki-takie roześmiane:lol: i sanki mają:lol: ja lubie na saneczkach z Sebastianem pędzić z góreczki-a potem ja na saneczkach,a on mnie ciągnie pog górkę;):evil_lol: Snieg jest suuuper-nawet można się w nim schować,tak,że tylko kawałek noska widać Zaśnieżony Frodo Quote
Nutusia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Wiecie co, Chłopaki - ja to bym się do Waszego duetu nadawała. Moja Nutusia mówi o mnie "burek podwórzowy", bo lubię sobie w budzie posiedzieć, poobserwować czy złodziej się nie skrada i ZAWSZE - bez względu na pogodę, wracam z ogrodu ostatnia. Poprzednia jamnisia w naszym domu, Pestka, to była ponoć prawdziwa jamniczka, jak na tę rasę przystało mocnociepełkouwielbiająca. A ja to jestem jamniczka z... olkuskich krzaków ;) Kreska z krzaków Quote
toyota Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Sopel, ale Ty to masz kondycję i to w takie mrozy :-o. I pomyśleć, że Selin miała Ciebie w torebce nosić :). Quote
Celina12 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nio Ciociu Kochana....a ja nawet nie pozwalam sobie nic ubrać.....w końcu nazwała mnie Sopel...sama sobie winna....:evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Siemka Sopel masz racje ja sobie tez nie daje nic załozyć, a jak mnie wcisną to SZCZelam focha Rambo fochniasty Quote
anica Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Isadora7']Siemka Sopel masz racje ja sobie tez nie daje nic załozyć, a jak mnie wcisną to SZCZelam focha Rambo fochniasty .... uwielbiam te wasze teksty:eviltong:... rozmowy chciałam powiedzieć:p!.... ...ja daję sobie założyć, bo jak mnie nic nie wcisną.... to SZCZelam.... kałużę za kałużą:evil_lol:... ale tam u Was pięknie Sopelku:loveu: same, super Jasia;) Quote
keakea Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Na tym zdjęciu Sopel jest THE BEST!!!!!!!!!! :D Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dokładnie właśnie chciałam zacytować to samo zdjęcie: http://images10.fotosik.pl/3213/1300ba18d8956cdemed.jpg Piękny, śnieżny, fruwający Sopelek:loveu:!!!!!!!! Ech, kto by rok temu przypuszczał, że ten biduś tak nam się rozkręci... hihihi... Quote
Celina12 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Biduś.....nieboraczek.....umierający....a to Torpeda,Pyskacz,Szalony Pędziwiatr.....ciudne takie.....:loveu::loveu: Szukam coś dobrego... Ania co mi kupiłaś? no cio tam masz? Quote
Celina12 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Moje-nie oddam A tu moja MIłość osobista-Dumeczka Quote
anica Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Dzień dobry, Sssssopluchna :loveu:... cudne super zdjęcia :loveu:... Quote
Nutusia Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Sopel to niezły cwaniaczek. Nad grobem niemal stał, na litość ciotki brał, a teraz rwie dziewuchy ;) Ale wcale się nie dziwię, że przy takiej piękności jak Dumiś, może życie w psa wrócić :) Quote
Recommended Posts